Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy jest ktoś w Radomiu kto zajmuje się lampami? Chodzi o to że trzeba mi jedną sprawdzić i podkleić bo paruje :kwasny: bede wdzięczny za jakies info :wink:

na polnej w radomiu mozesz zapytac jest tam koles co dłubie przy lampach ale nie wiem jak robi i czy ma do tego łeb..ale zapytac nie zaszkodzi "car-glass"

dzięki, wiem gdzie to podjadę i zapytam. Dowiedziałem się też wczoraj że jakiś mechanior w Pionkach na Zwoleńskiej się takimi rzeczami zajmuje.

nie znam typa ale jak sie dowiesz to sie pochwal ..bedzie na przyszłosc:wink:

MICAM gdys potrzebował kogoś na miejscu kto keli i uszczelnia lampy to Krzysztof Połeć robi to solidnie. Dziś uszczelnił moja lampę :decayed: Car Glass odmówili, facet powiedział mi że mieli słaby klej i mają teraz sporo reklamacji i musiał bym czekac u nich około 3 tygodni.

no nie gadaj ze Bamber Ci to zrobił? nawet nie wiedziałem ze on takie uzdolnienia ma:grin: ...dobrze wiedziec...dzieki:thumbup1:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zakup kontrolowany tvn turbo rs 4 2007 rok :jerk:

Opublikowano
Koledzy jest ktoś w Radomiu kto zajmuje się lampami? Chodzi o to że trzeba mi jedną sprawdzić i podkleić bo paruje :kwasny: bede wdzięczny za jakies info :wink:

na polnej w radomiu mozesz zapytac jest tam koles co dłubie przy lampach ale nie wiem jak robi i czy ma do tego łeb..ale zapytac nie zaszkodzi "car-glass"

dzięki, wiem gdzie to podjadę i zapytam. Dowiedziałem się też wczoraj że jakiś mechanior w Pionkach na Zwoleńskiej się takimi rzeczami zajmuje.

nie znam typa ale jak sie dowiesz to sie pochwal ..bedzie na przyszłosc:wink:

MICAM gdys potrzebował kogoś na miejscu kto keli i uszczelnia lampy to Krzysztof Połeć robi to solidnie. Dziś uszczelnił moja lampę :decayed: Car Glass odmówili, facet powiedział mi że mieli słaby klej i mają teraz sporo reklamacji i musiał bym czekac u nich około 3 tygodni.

no nie gadaj ze Bamber Ci to zrobił? nawet nie wiedziałem ze on takie uzdolnienia ma:grin: ...dobrze wiedziec...dzieki:thumbup1:

Jeśli on to Bamber to tak, zrobił i widać że ma pojęcie o robocie:kox:

Opublikowano

po 2 miesiącach leżenia wskoczyła rozpórka dolna takie małe rezanie a cieszy:grin:

Opublikowano
zakup kontrolowany tvn turbo rs 4 2007 rok :jerk:

było na czym oko zawiesic:slina:

Opublikowano

właśnie powtórkę wałkuję:kox: ładnego rs srebrnego dzisiaj widziałem koło zapiekanek na Moniuszki:decayed:

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:08 ----------

to wybrał żonie auto cls amg:whistling:

Opublikowano

Maj. :dance:

Opublikowano
  • Autor

co sie tak szczerzysz :decayed:

Opublikowano

Bo słońce świeci i drzewa rosną. :naughty:

Opublikowano
:whistling:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:

---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ----------

Radom: Ola Wróbel nagrała nowy hit! Posłuchaj piosenki dziewczyny z "Ona tańczy dla mnie" (video) - 10 maja 2013 :wink:

Płyty pewnie nie kupię.., ale sukcusu jej życzę.

Opublikowano

szału nie ma mówiąc delikatnie :wink:

Odpaliłem Auto Mape na smarcie po ciężkim boju za***iście śmiga się z Hołowczycem :jerk:

Opublikowano

Panowie może macie jakieś namiary: na dobrego stolarza (meble kuchenne mnie interesują), oraz wyposażenie kuchni (piekarnik do zabudowy, płyta grzewcza, zmywarka, zlewozmywak itp.).

Opublikowano
Panowie może macie jakieś namiary: na dobrego stolarza (meble kuchenne mnie interesują), oraz wyposażenie kuchni (piekarnik do zabudowy, płyta grzewcza, zmywarka, zlewozmywak itp.).

Czy to znaczy, że już jesteś właścicielem swojego M ? :wink:

Stolarzy jest pełno - na pewno kogoś znajdziesz. Niestety nie wiem kogo Ci polecić, ale zapytam sąsiada - on chyba kogoś ma.

Opublikowano

można tak powiedzieć ... za tydzień podpisuje umowę u notariusza :)

Wiem że pełno tylko wolę namiar na kogoś kto nie spartoli roboty...

Opublikowano

u mnie na wiosce jest koles co robi meble do zabudowy...(znajomym zrobił ładnie wiec chyba cos potrafi w tym temacie..wiecej Ci nie powiem bo go nie znam bo ze 3 lata temu sie sprowadził) jak cos to nr moge ci skombinowac do niego?

Opublikowano
  • Autor

ja kuchnie robiłem u tego gościa i jestem zadowolony Kaz Mebel - tanio, szybko, solidnie

rodzice i brat tez u niego robili