Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe jak z tym czyszczeniem silnika :whistling:

---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ----------

a miały oświetlać bagażnik muszę dokupić 2 szt:decayed:

DSC_0202.jpg

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 897,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koledzy, czy jest ktos konkretny z Radomia lub okolic aby założyć u niego Fmica Tipa i Dp ?

Opublikowano

witam klubowicze mam pytanie czy zna ktos ten komis i luknął by na to auto czy warto

Oferta - Audi A4 - Witam mam do sprzedania AUDI A4 QUATTRO z 2001r z silnikiem 3.0 o mocy 220 KM Auto świeżo sprowadzone ze Szwajcarii od pierwszego wł

dzieki i pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Panowie potrzebuje logow dynamicznych swojej b6 czy ktos z Radomia ma vaga i czas tak kolo 18 ? :-)

---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ----------

a dziś wieczorem ? Odwdzięcze się dobrym Piwem :wink:

Opublikowano
  • Autor

pytaj odzima lub kudlatego

Opublikowano

1+ o 21

---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 02:21 ----------

same vagi

---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ----------

ciekawe oświetlenie czekam na przesyłkę :jerk:http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/index3.html

Opublikowano

Sie ma chłopy. Może jakiś grilik klubowy pod koniec czerwca? :kox:

Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie rozpocząłem sezonu. :decayed:

Opublikowano

ja też :kwasny:

---------- Post dopisany 09-06-2013 at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany 08-06-2013 at 20:53 ----------

dzisiaj widziałem jak po cywilu zdjęli na 25 Czerwca kolesia Trzeba i na takie zwracać uwagę w lusterku

---------- Post dopisany at 00:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ----------

DSC_0215.jpg

Opublikowano

Siemka Chłopacy:grin: Tomek tego grila klubowego to na lipiec.... Pozdro i do zobaczyska w lipcu:wink:

Opublikowano

z ta pogodą to jakaś masakra z pracy mieliśmy zrobić grilla, wszystko jest całe zaopatrzenie i sponsorzy a pogody nie ma:kwasny:

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:38 ----------

całe miasto zielone fajnie wygląda jak zbieraja sie na osiedlach na mecz do Lublina a najlepiej na Struga

rks.jpg 1000 biletów mają

---------- Post dopisany at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ----------

Audi a4 b5 Quattro 2.8 LPG Radom ? Tablica.pl

Opublikowano

:hi:panowie pytanie do tych którzy studiowali w radomiu na politechnice i mają to już za sobą, a mianowicie niedługo zbliża się termin złożenia pracy licencjackiej na politechnice radomskiej na wydz. ekonomicznym st.zaoczne, nie wiecie przypadkiem jak to jest u nich z programem antyplagiatowym. :eusathink:

Opublikowano
:hi:panowie pytanie do tych którzy studiowali w radomiu na politechnice i mają to już za sobą, a mianowicie niedługo zbliża się termin złożenia pracy licencjackiej na politechnice radomskiej na wydz. ekonomicznym st.zaoczne, nie wiecie przypadkiem jak to jest u nich z programem antyplagiatowym. :eusathink:

Co Ty, na forum przyznajesz się, że masz pracę przepisaną? :decayed:

Kiedyś słyszałem, że program antyplagiatowy porównuje tekst z tym, który można wyszukać w google. No i rzecz jasna jeśli znajdą jakiś akapit, który jest żywcem skądś zerżnięty i nie ma zrobionego odnośnika ze źródłem to wtedy mogą posądzić Cię o plagiat. Ale jak to jest w praktyce? :eusathink:Nie spotkałem się nigdy, żeby ktoś w moim otoczeniu miał z tym problemy, a znam różnych wariatów, którzy nawet nie przeczytali swojej pracy. W razie czego zawsze możesz powiedzieć, że w danym miejscu zapomniałeś umieścić odnośnik ze źródłem. No chyba że wszystkie rozdziały masz niewiadomego pochodzenia. :doh:

Opublikowano

u mnie na Politechnice Lubelskiej kumpel oddał pracę w 70% identyczną jak koleś rok wcześniej i lipy nie było więc pewnie i tu nie będzie:)

A najlepiej zapytać w dziekanacie :grin:

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

rozmawiałem teraz ze znajomym i mówi że w zeszłym roku na bank nie było...

Opublikowano

Jak ktoś chce poprawić oświetlenie fabryczne polecam wątek i kolegę Tomnik

http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/index3.html#post3574241

:jerk:

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/index3.html post # 62

---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ----------

Szokująca kampania przeciwko jeździe po pijanemu. Zobacz film

Opublikowano

Kwinto widzę że cały czas modzisz w autku :)

Opublikowano

robię co mogę bez robienia odpustu :wink: że to moje nie ma turbiny :kwasny:

Opublikowano
robię co mogę bez robienia odpustu :wink: że to moje nie ma turbiny :kwasny:

To sprzedaj odpusta i kup turbawkę. :wink:

Opublikowano

Szkoda mi silnika w jakim stanie jest Z jednej strony już kiedyś wymieniałem silnik w escorcie...

wiem wiem tylko swap

Opublikowano

zmień auto , ileż będziesz jeździł tym złomem:kox: