Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no no ciekawa opcja... opór chyba jak ..uj z takim na dachu

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 894,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
gdzie w Radomiu można wynająć lub kupić box dachowy ?

Na Słowackiego (jadąc w kierunku centrum, przed wiaduktem) jest taki punkt. Warto tam podjechać.

a rowerowe też mają ?

MArcin, nie wiem ile kosztują rowerowe w wypożyczalni ..

ale prosty uchwyt na rower , na dach , nawet Thule to można za 50-70PLN dostać ...

Opublikowano

a rowerowe też mają ?

Mają mają. Ja kiedyś u nich kupowałem bagażnik rowerowy montowany na hak. Oczywiście mają też bagażniki dachowe.

---------- Post dopisany 03-07-2013 at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany 02-07-2013 at 14:18 ----------

Jeździłem dziś bicyklem i byłem na Żeromce. Kwinto, co ty chcesz, fontanny i całe otoczenie zmieniło się na plus. Jak już je otworzą to będzie git. Wybrałem się też na rynek - ale tam mułem zalatuje, w przeciwieństwie do Żeromki, gdzie pełno ludzi jest. Mam nadzieje, że miasto w końcu znajdzie nabywcę na tę kamienicę Deskurów - będzie to pierwszy krok do tego, żeby rynek odżył.

Opublikowano

Ja byłem dzisiaj na waszym lotnisku :facepalm: a ponoć termin realizacji mają na wrzesień:klamie:

Opublikowano
Ja byłem dzisiaj na waszym lotnisku :facepalm: a ponoć termin realizacji mają na wrzesień:klamie:

Nie bój, nie bój. Jeszcze będziesz latać z Radomia. :wink:

Opublikowano

Myślisz że się wyrobią w terminie? Jutro też mam tam spotkanie, to dowiem się czegoś więcej ale patrząc na tą ekipę która składa ten terminal to trochę im jeszcze zejdzie:naughty:

Opublikowano

Całej infrastruktury wokół lotniska nie zrobią, ale wystarczy, że przyleci i odleci jeden samolot pasażerski.

Opublikowano

Nowa Lubelska na stare krawężniki i chodniki:doh:

Opublikowano

Taa, Miecio drucio.

Opublikowano

wreszcie trafiłem jest wolne, jest i pogoda :kox:

Opublikowano
Całej infrastruktury wokół lotniska nie zrobią, ale wystarczy, że przyleci i odleci jeden samolot pasażerski.
z jeden to pewnie odleci:kox: a tak serio , to oby te wszystkie ostatnio szybko powstające lotniska nie podzieliły losu lotnisk w Hiszpanii:facepalm:

---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ----------

wiesz, jak miasto pompuje kasę właśnie w w/w lotnisko to musi się to odbić kosztem pozostałych inwestycji:naughty:
Opublikowano

Tak czy siak to coraz bliżej budowy S7. :kox:

Opublikowano

może się taka wersja spodoba, jak dla mnie super,.

Opublikowano

Lepsza niż oryginał:peace::peace::peace:

Opublikowano

PIĄTEK! :banan:

Opublikowano

pytanie za 100 punktów czy fela z oponą 225/45/17 będzie tarła? mam okazje zakupić takie fele od mietka w dobrej cenie

---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

DSC_0363.jpg

DSC_0360.jpg

Opublikowano

nie powinna ale na ori zawiasie będzie stała jak koza:wink:

Opublikowano

to domyślam sie ale chodzi mi o ten ET dystanse itd

dokładnie to takie FELGA ALUMINIOWA MERCEDES 5x112 8x17 ET43 (3325969422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ----------

Kali byłem wczoraj nad Pilicą masakra już myślałem że będzie traktor potrzebny ale jakoś przeleciałem po bajorach masakra :kwasny: w jednej kałuży chyba ropa była lub opał coś czerwonego na samochodzie mam odbarwienia na bezbarwnym :shock3: chyba polerka maszynowa mnie uratuje mam taką nadzieję:ad:

DSC_0317_1.jpg

Opublikowano
pytanie za 100 punktów czy fela z oponą 225/45/17 będzie tarła? mam okazje zakupić takie fele od mietka w dobrej cenie

---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

http://s22.postimg.org/gk7xl7fod/DSC_0363.jpg

http://s2.postimg.org/wb35wt5z9/DSC_0360.jpg

Kwinto, wg mnie te felgi są same w sobie tanie (czyt. tandetne), więc nawet gdyby nie były zbarglone (co widać na zdjęciach) to i tak by słabo wyglądały na Twoim klasycznym ADRze. Poza tym z taką szerokością opon będziesz się tylko męczył. Dobrze zrobisz jak zostaniesz przy obecnej konfiguracji.

--

Wujek Dobra Rada :wink:

Opublikowano

już wiem jak by wyglądały ma jeden koleżka wątek z takimi

30855704.jpgcena 300 zł zima naciągnięta na nich

---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

Byłem na spocie i był jeszcze koleżka od vento

DSC_0367.jpg

DSC_0368.jpgi mistrz drugiego planu moja koza:decayed:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

tylko 8 tyś :whistling: