Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwinto , dołóż dwie rurki i sprzedasz jako 1.8T:lol1:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kwinto , dołóż dwie rurki i sprzedasz jako 1.8T:lol1:

dokleję na klapie T i Q :wink: i RS jak niektóre antki i z klubu w dieslach:facepalm:

Opublikowano

C

---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

Nie obrazaj szlachty

---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

Diesel na wyszystkim pomknie

Opublikowano

Naklej jeszcze HDI. Będzie więcej.

---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ----------

Koniecznie jeszcze naklej AVANT, bo zdaje się, że na kombiaki jest większy popyt.

Opublikowano

:grin:

korzystał już ktoś z chińskiego allegro? China Online Shop for Gadgets and Clothing, Buy cheap for Dropship and Wholesale with Free shipping!

---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

jak by ktoś był zainteresowany mam dobrą wkładkę do drzwi "Gerdy", miała być u mnie ale drzwi wymieniłem:hi:

Opublikowano

Pany, na jakich felgach B6 fajnie wygląda? Chciałbym zachować fabryczny i klasyczny wygląd, dlatego felgi w rozmiarze 16", max 17". Jakie oryginalne felgi polecacie? A może ktoś ma jakieś oryginały do sprzedania?

Opublikowano

s line 17, ale do dołu ten traktor musi pójść,. :wink:

ori 16 to ''biedrony'' jak dla mnie,.

Opublikowano

Chyba jednak oryginalne fele nie są ładne. To znaczy, że trzeba sprzedać samochód. :decayed:

Opublikowano
Chyba jednak oryginalne fele nie są ładne. To znaczy, że trzeba sprzedać samochód. :decayed:

Tomek nawet najpiekniejsza felga bedzie słabo wygladać na seryjnej kozie. minimum 20-40mm w dół i wtedy juz byłby mjut :wink:

Opublikowano

Jestem zwolennikiem tego, co fabryka wypuszcza, chociaż rzeczywiście lekka gleba by się przydała. Tylko co wtedy z komfortem??

Opublikowano

Jesli jestes zwolennikiem tego co wypuszcza fabryke to wkładaj Sline -20mm juz cos z tego moze bedzie. Nawet gleba przy 16" wyglada lepiej niz seria na 18" :wink:

Opublikowano
Jesli jestes zwolennikiem tego co wypuszcza fabryke to wkładaj Sline -20mm juz cos z tego moze bedzie. Nawet gleba przy 16" wyglada lepiej niz seria na 18" :wink:

O, i to już brzmi rozsądnie. :wink:

Na razie to są luźne plany co do tego samochodu. Jeśli nikt nie zapłaci mi za to auto tyle ile rzeczywiście jest warte to zostawiam dla siebie i wtedy zajmę się kosmetyką itp.

---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ----------

moskal, a jak mniej więcej wygląda Audi na tym zawieszeniu S-line. Pokaż jakieś fotki.

---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------

Dobra, już mam. :wink:

s20043.jpg

---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ----------

Audi-A4_2002_1024x768_wallpaper_02.jpg

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu załozylbym spreżyny -40mm i byłoby git :wink:

Opublikowano

Poka przykładowe foty. Ja nie chcę mieć szpanerskiego wózka, który się boi krawężników, tylko wygodne Audi A4 Quattro.

Opublikowano

Poka przykładowe foty. Ja nie chcę mieć szpanerskiego wózka, który się boi krawężników, tylko wygodne Audi A4 Quattro.

forum ---> A4B6 ---> Moja A4 :)

Krawezników boją sie auta opuszczone o 8-10-12cm a nie 4 :) Przy 4cm to mozesz na pełnej k**wie wbijac sie w krawężnik i nic sie nie stanie :wink:

Opublikowano
Pany, na jakich felgach B6 fajnie wygląda? Chciałbym zachować fabryczny i klasyczny wygląd, dlatego felgi w rozmiarze 16", max 17". Jakie oryginalne felgi polecacie? A może ktoś ma jakieś oryginały do sprzedania?

Mam taki komplecik:

Felgi AUDI alu 17" 8H0 601 025A 4szt od 999zł (3921525178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

no pewnie, do tego springi 1BE i będzie malina

---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ----------

chociaż bardziej mi się widzą te s-line z tej foty wyżej, na niebieskiej B6

, ale tam robotę robią zderzak i dokładki s-line

Opublikowano

Na razie tnę koszty i odpuszczam sobie zabawę samochodem.