Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj meczyk :drunk: będa emocje, po wygranej faworytów dopiero będzie wycinka drzew :polew:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 890,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mcm nie opłaca Ci się bo mój czas jest droższy :gwizdanie: :gwizdanie:

Dzisiaj meczyk :drunk: będa emocje, po wygranej faworytów dopiero będzie wycinka drzew :polew:

a ja zaoram pole!!

Opublikowano

a ja zaoram pole!!

hmmm,ale na moje ja Cię nie wpuszczę :decayed:

Opublikowano

a ja zaoram pole!!

hmmm,ale na moje ja Cię nie wpuszczę :decayed:

Szatan.jpg

Król może wejść na każde pole i każde jest niego:) Jak każę zaorać to zaorają i nikt mnie nie powstrzymaszatan.jpg

Opublikowano

bry warjaty :hi:

ja juz tradycyjnie o 11 :decayed:

Opublikowano

bry warjaty :hi:

ja juz tradycyjnie o 11 :decayed:

...

Opublikowano

Dzieńdobry dzieci. :)

mcm, opowiesz o co chodzi z tym kursem, ile kosztuje itp. to może i ja się skuszę. :wink4:

Opublikowano

Jak Król i nie Król odwołuję wszystkie masowe imprezy przez najbliższe 16 dni

>>a oto i przyczyna<<[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 11:38_________________________________________________

Dzieńdobry dzieci. :)

mcm, opowiesz o co chodzi z tym kursem, ile kosztuje itp. to może i ja się skuszę. :wink4:

chyba 300 pln i leci 6 pktów raz na pół roku albo może 600 :D ale raczej 300 przynajmniej parę lat temu tyle było

Opublikowano

Oziu, podobno z zachodu idzie jakieś gradobicie i te sprawy. Uważajcie na swoje auta. :wink4:

Opublikowano

Oziu, podobno z zachodu idzie jakieś gradobicie i te sprawy. Uważajcie na swoje auta. :wink4:

spoko dziś będzie w garażu :gwizdanie:chociaż jak by poszedł do kasacji to bym Btyńka przygarnął :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

kurfa a moj pod blokiem :wallbash:

moze szpachla nie odpadnie :polew:

Opublikowano

spoko dziś będzie w garażu :gwizdanie:chociaż jak by poszedł do kasacji to bym Btyńka przygarnął :gwizdanie: :gwizdanie:

Co być przygarnął?? :co:

Opublikowano

Co być przygarnął?? :co:

Twoją :dziura::buziak:

Opublikowano

siemka Madas :>

jak Ci się podobała nasza wczorajsza ,,jazda" :gwizdanie:

Mnie się bardzo podobała. Jeszcze nie mogę się przestać śmiać. :polew: :polew: :polew: :laghing2:

Dzięki za to, że mnie przygarnęliście i bierzecie za swoją :kwiatek::hahaha: Normalnie doprowadziliście mnie do łez, a szczególnie :krol: Ozix.

Opublikowano

Mnie się bardzo podobała. Jeszcze nie mogę się przestać śmiać. :polew: :polew: :polew: :laghing2:

Dzięki za to, że mnie przygarnęliście i bierzecie za swoją :kwiatek::hahaha: Normalnie doprowadziliście mnie do łez, a szczególnie :krol: Ozix.

chwila chwila nie pamiętam Ażebym nadawał Ci prawa szlacheckie!! :mysli: a co tam:P jak Królowa nie widzi to robisz raz dwa podpis na dole!

Opublikowano
  • Autor

Zapisałem się na 8 czerwca o godz. 15

kosztuje to 250zł i zbierają 6pkt.

Opublikowano

ozio to naprawde fajny gosc. Szkoda tylko, ze lubi rozmawiac o meskich pupach, no ale skoro to lubi to trzeba dac mu sie rozkurczyc. :D

Opublikowano

chwila chwila nie pamiętam Ażebym nadawał Ci prawa szlacheckie!! :mysli: a co tam:P jak Królowa nie widzi to robisz raz dwa podpis na dole!

Zobaczymy czy po zlocie jeszcze będziecie mnie chcieli, jak tak, to wtedy zrobię podpis pełnoprawnie bez ukrywania się :evil::evil2:

Opublikowano

A w Wawce kosztuje 300 stówki - i jeszcze do tego jakąś opłatę manipulacyjną naliczają :disgust:

Opublikowano

Zobaczymy czy po zlocie jeszcze będziecie mnie chcieli, jak tak, to wtedy zrobię podpis pełnoprawnie bez ukrywania się :evil::evil2:

a jedziesz sama czy nie?! Jak sama to będziemy Cię chcieli :gwizdanie: może nawet na wyrąb lasu Cie zabierzemy z Michałem :polew:

A w Wawce kosztuje 300 stówki - i jeszcze do tego jakąś opłatę manipulacyjną naliczają :disgust:

jak zrobisz trasę Wawa-Radom i z powrotem za 50 zeta to zapraszamy :> Mojego kolegi z LO ojciec to prowadzi :gwizdanie: :gwizdanie:

powiem żeby was usadził :kox: :kox: