Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, szybki prysznic, zaprzęgam samochód i jadę po Jarka. :decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 891,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja właśnie wróciłem do domciu i dowiedziałem się żę muszę się dziś wynieść wiec sam muszę się przeprowadzić dziś :wallbash: :wallbash: :wallbash: Bryńka ;( ;( dziś popiszemy z nowego mieszkanka razem :kox: jak coś to jutro na pare h mogę zjechać!! a teraz spitalam się pakować i do mieszkania

Opublikowano

witam, przejezdzałem dziś koło Billi ok godz 19.20, widziałem mnóstwo BMW, niestety nie mogłem wstapic, ale waszych Aczworeczek tez nie widziałem, byliście??

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Królowa - już w pałacu :naughty:

Opublikowano

witam, przejezdzałem dziś koło Billi ok godz 19.20, widziałem mnóstwo BMW, niestety nie mogłem wstapic, ale waszych Aczworeczek tez nie widziałem, byliście??

pozdrawiam

nie dzisiaj spot przeprowadzkowy byl wstap w piatek za tydzien
Opublikowano
  • Autor
:good: :good: :good:
Opublikowano

Mamy skład ,,do tańca i do różańca"

i nie tylko :wink4:
Opublikowano
  • Autor

no nie tylko :wink4: wiadomo :naughty:

i poza taniec i różaniec można wykroczyć :polew: :polew: :polew: :polew:

ale od tego jest nasz oZiO - specjalista :polew:
Opublikowano

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Kocham Was Chłopaki

:> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>

mcm- jednak dotrłeś , kanapy były Twoje

Tomasz- logistyka za***ista

Jariko- takich dwóch, jak Ty jeden to nie ma nawet trzech

Wuju- po taki ciężkim dniu jeszcze test drive naszych TDI-ków :> :> :>, a i jak szafke niosłeś :notworthy:

Odzim- bez Ciebie az tak dobrze nam nie szło, i do tego jeszcze tekst ,,Bryńka, cycki Ci się spłaszczył"- jak niosłam

pudełko :polew: :polew: :polew:

Pozostali za wsparcie duchowe, telefony i sms-y

Mamy skład ,,do tańca i do różańca"

my ciebie tez :naughty:

dopiero teraz do domu dotarłem :gwizdanie:

jeszcze musiałem imprezowiczów pozwozić :)

polecam sie na przyszłość :kox:

szkoda ze miałaś mniej kucyków :gwizdanie: bo by pewnie było ciekawiej :naughty: :naughty:

Tomaszu bez moich cennych rad by sie pogubił :gwizdanie:

:polew:

jutro wam wkleję pikczersa rowerku mojego :decayed: dzis juz mi sie nie chce :tongue4:

CBO :kox: :kox: :kox: tylko strasznie duzo trawy :tongue4::polew:

bry noc :hi:

Opublikowano

Jestem już w domu. Byliśmy z Jarkiem jeszcze w Owadowie w cynkowni. Dzisiejszy spot był kox. :kox:

Idę ładować akumulatory. :>[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 01:47_________________________________________________Siema twardziele. :>

Jadę do Lublina, wracam chyba jutro, chcę mieć co czytać jak wrócę... :kox:

Opublikowano

kurna jak zawsze wstaje o 11.. :kox:

tak dzis niby po noszonku powinienem byc zmęczony.. :mysli:

a tu juz od godziny spac nie moge :naughty:[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 08:12_________________________________________________a no i :siema:

Opublikowano
  • Autor
:siema:
Opublikowano

witam kto sie wybiera na rajd polski szczegoły w linku http://www.rajdpolski.pl/?karnety-dla-kibicow-juz-dostepne,141 proponowałbym 27, lub 28 czerwiec i tu ze strony wrc http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=401&desc=Rally%20Poland&season=2009&rally_id=PL

Opublikowano

ja mam ochotę zobaczyć Loeba i resztę elity :kox:

ale dopiero jak dostane terminarz sesji moge cos powiedzieć.. czyli za 2 tyg. :gwizdanie:

kurna jak tu dziś pusto :shocked:

pijecie bezemnie czy co? :mysli:[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 19:34_________________________________________________to ide i ja pic :decayed: zdrowie :drunk:

Opublikowano

ja jestem zorana na maxa

teraz to i ja :naughty: łooo :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 01:05_________________________________________________

ale pierwsza nocka w nowym domu właśnie sie zaczyna :>

owocnej życze :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

czesc all

Opublikowano

witam kto sie wybiera na rajd polski szczegoły w linku http://www.rajdpolski.pl/?karnety-dla-kibicow-juz-dostepne,141 proponowałbym 27, lub 28 czerwiec i tu ze strony wrc http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=401&desc=Rally%20Poland&season=2009&rally_id=PL

Bardzo prawdopodobne że będę jechał tylko muszę sobie skołować spanie jak by leciało więcej osób to można by wynająć jacht od mojego znajomego i tam nocować.

Tu można pobrać harmonogram rajdu.

http://www.rajdpolski.pl/?rajd-polski-w-kalendarzu-ms-2009,113

Opublikowano

ale nudA TU

Opublikowano

Nie nuda tylko cisza przed burzą która będzie za 42 dni :evil:

Michał dziś mam trochę czasu wiec jak coś to możemy przeżucić do ciebie te moje felgi sam jestem ciekawy jak to będzie wyglądało :kox: