Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://kudlatyrob.mybrute.com

zabijacz czasu, pozdrawiam i do jutra

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:mysli: z kim by tu się wpasować, albo z Brynią i Ukciem albo z oZiEm i Pinkim cięzki wybór :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

albo ze wszystkimi :naughty::polew: :polew:

Opublikowano

:mysli: z kim by tu się wpasować, albo z Brynią i Ukciem albo z oZiEm i Pinkim cięzki wybór :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a Ty juz tu za mna przylazłes :disgust::evil:

Opublikowano
  • Autor

a Ty juz tu za mna przylazłes :disgust::evil:

on za oZiEm tęskni :polew:
Opublikowano

Nie tylko ty masz dylemat do kogo się wkręcić :naughty:

A kto chrapie ? mcm chrapiesz ?

Opublikowano

;P mcm tylko traci przytomność po piciu ;D[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 07:03_________________________________________________Brynia !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance: :dance::thumbup: :thumbup: :drool: :drool: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek::rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :dance2::pleasantry: WITAJ!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Bry Dzień

ztymi pokojami to ja proponuję cały RFS wrzucić razem do pokoju a Ł się gdzies wygna :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 07:28_________________________________________________Cześc Królu Kochany :>

Ł damy do A [; niech maja coś z wyjazdu :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano

witoj i opowiadoj co Cię tu waćpanie sprowadza??

Opublikowano

a normalnie przywitać sie chciałem :naughty:

Opublikowano

a piwo przyniosłeś ??
Opublikowano

a piwo przyniosłeś ??

nie nosze przy sobie piwa :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

a piwo przyniosłeś ??

nie nosze przy sobie piwa :gwizdanie: :tongue4:

ło to błąd błąd błąd :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

to kto z kim w pokoju co :mysli:

Opublikowano

Witojcie. Do tego Wałbrzycha znowu się przyczłapałem, ale tym razem inną drogą - na Katowice i do autostrady A4 - tym sposobem ominąłem korasy we Wrocławiu. Droga dłuższa o ~90 km, ale warto - jedzie się bezstresowo i chyba czasowo krócej.

Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno, bo i tak nie będę spał w swoim pokoju, a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka. :D

Opublikowano
  • Autor

Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno... a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka. :D

czytałeś oZiU :?: :>
Opublikowano

Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno, bo i tak nie będę spał w swoim pokoju, a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka. :D

to tak jak by sie zgodził na pokój z pinkim i królem :naughty:

Opublikowano

Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno... a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka. :D

Tomaszu ma u mnie rabacik tfu to znaczy nietykalność i zawieszenie broni na czas trwania spotkań AA zresztą on jest klubowiczem a ja będę zainteresowany świeżym mięchem z małym przebiegiem :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Tomaszu ma u mnie rabacik tfu to znaczy nietykalność i zawieszenie broni na czas trwania spotkań AA zresztą on jest klubowiczem a ja będę zainteresowany świeżym mięchem z małym przebiegiem :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: rozjeoałeś mnie na maxa