Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno... a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka. :D

czytałeś oZiU :?: :>

Tomaszu ma u mnie rabacik tfu to znaczy nietykalność i zawieszenie broni na czas trwania spotkań AA zresztą on jest klubowiczem a ja będę zainteresowany świeżym mięchem z małym przebiegiem :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: rozjeoałeś mnie na maxa

Padłeś?? :>
  • Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 903,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomaszu ma u mnie rabacik tfu to znaczy nietykalność i zawieszenie broni na czas trwania spotkań AA zresztą on jest klubowiczem a ja będę zainteresowany świeżym mięchem z małym przebiegiem :gwizdanie: :gwizdanie:

:notworthy::naughty:

Opublikowano

:notworthy::naughty:

;P Tomaszu lepiej się nie ciesz bo mimo że masz duży staż to przebieg masz namniejszy :naughty: :naughty:
Opublikowano

Tomaszu lepiej się nie ciesz bo mimo że masz duży staż to przebieg masz namniejszy :naughty: :naughty:

pewnie cofany :wink4:

Opublikowano

Tomaszu lepiej się nie ciesz bo mimo że masz duży staż to przebieg masz namniejszy :naughty: :naughty:

pewnie cofany :wink4:

hmmm nie raczej Tomaszu aż taki desperat na spotkania ze mną nie jest
Opublikowano

skoro tak mowisz :tongue4:

Opublikowano

chociaż czas się zabrać za kobitki :gwizdanie: :gwizdanie: na służbowe gg ciągle do nie piszą jakieś młode nieznajome :D[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 16:03_________________________________________________hejka MRoger co Cie sprowadza do Radomia?? do Krakowa jedziesz??
Opublikowano

chociaż czas się zabrać za kobitki :gwizdanie: :gwizdanie: na służbowe gg ciągle do nie piszą jakieś młode nieznajome :D

to pewnie Tomaszu sie tak kamufluje :polew:

Opublikowano

chociaż czas się zabrać za kobitki :gwizdanie: :gwizdanie: na służbowe gg ciągle do nie piszą jakieś młode nieznajome :D

to pewnie Tomaszu sie tak kamufluje :polew:

on nie zna mojego służbowego numeru :tongue4: :tongue4:
Opublikowano
  • Autor

oj nie wiadomo :wink4:
Opublikowano

oj nie wiadomo :wink4:

wiadomo wiadomo tylko Królowa zna :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 16:24_________________________________________________ :polew:
Opublikowano

wiadomo wiadomo tylko Królowa zna :gwizdanie: :gwizdanie:

moze mu dała :mysli:

[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 16:49_________________________________________________ :polew:

Opublikowano
  • Autor

co :?: :mysli:

[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 16:54_________________________________________________a nr GG oZiA :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

musiał byc z podtekstem :polew: :polew: :polew:

nieświadomie :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 16:49_________________________________________________ :polew:

bez podtekstów nie istniał by RFS :wink4:
Opublikowano

kufa!! też sobie coś pomyślałem !! :D:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 17:03_________________________________________________no cóż dawanie kojarzy się tylko z jednym buehehhe :polew: :polew:

Opublikowano

Radom :hi:

wpłacać proszę kase za zlot bo dziś minął termin

dogadaliście się może jak z Tymi pokajami :mysli:

ile od Was chłopa samych jedzie???

Opublikowano

no Tobie dam dwójkę i chłopakom 4 lub 5 w zależności czy Ozix jedzie sam czy nie

może tak być :mysli:

Opublikowano

no Tobie dam dwójkę i chłopakom 4 lub 5 w zależności czy Ozix jedzie sam czy nie

idealnie, jak Ozix bedzie z panna to panna idzie do mojego Ł a ja do chłopaków i wszystko gra :polew: :polew: :polew::wink4:

dasz sobie rade z 4 :mysli::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Nie wolno ci dać Bryńce dwójki, bo my mamy razem mieszkać, ze względu na naszych "mężów" :tongue4: