Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdjcie0316.jpg

stal :evil:

:kox: :kox: :kox: :kox:

8 godzin rezania a i tak zbrakło czasu na lampki pod nogami :wallbash:

i qrw@ metalik nie pasuje do perły :wallbash:

sprzedam alukoła jak ktoś chce :decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 894,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zdjcie0316.jpg

stal :evil:

Śliczne stalóweczki. :kox:

Opublikowano

wuju jakie masz alukoła :P??[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 22:45_________________________________________________8 godzin koła zmieniałeś ??:P

Opublikowano

wuju jakie masz alukoła :P??[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 22:45_________________________________________________8 godzin koła zmieniałeś ??:P

no te moje 15-ki :cool1:

zdjcie0318f.jpg

mycie, podświetlenie drzwi przód, regeneracja plastików przy przełącznikach szyb, zmiana kołek, i doprowadzenie alukol do czystości :gwizdanie:

i 8h minęło :decayed:[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 02:03_________________________________________________potrzebuje 5 śrub do kol tych z dziura :naughty:

bo mam na 1 kole jakieś hu**we :wallbash:

Opublikowano

mycie, podświetlenie drzwi przód, regeneracja plastików przy przełącznikach szyb, zmiana kołek, i doprowadzenie alukol do czystości :gwizdanie:

i 8h minęło :decayed:

:zemdlal: Normalnie pełna dniówka. :decayed:

Opublikowano

:zemdlal: Normalnie pełna dniówka. :decayed:

szkoda ze nie płatna :confused4:

:decayed:

Opublikowano

ile chcesz za te kółka ??:P

Opublikowano

koleś wymienił ostatnio gołe takie na 4 stalówki i 700zl :gwizdanie:

Opublikowano

5,6 stow ? to kup ladne za tyle ozixowi :wink4:[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________nie kupisz taniej ladnych niz za 800 stow, pomijajac to ze sa chu..we z wygladu jak kazdy orginał :>

Opublikowano

5,6 stow ? to kup ladne za tyle ozixowi :wink4:[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________nie kupisz taniej ladnych niz za 800 stow, pomijajac to ze sa chu..we z wygladu jak kazdy orginał :>

ja to ze ściekawości spytałem :P ja mam swoje poczćiwe zimowe 15 jeszcze na 1 sezon pewnie będą ;PP a jutro odbieram koła może ;D
Opublikowano

pomijajac to ze sa chu..we z wygladu jak kazdy orginał :>

nie zgodzę sie :tongue4:

d96527.jpg

:slina: :slina:

ori 19 od tt jak dla mnie bija prawie wszystkie :cool1:

ale widziłem je tylko raz przez 2 lata studiowania allegro :decayed:

Opublikowano

ori 19 od tt

no własnie od tt a nie a4 , to jest roznica , chyba ze tt i a4 to dla ciebie to samo poza :audi:,najczesciejtakie sportowe wózki maja felgi bbs oz sygnowane dla danego modelu a nie wymyslone i wyprodukowane przez koncern
Opublikowano

A Ty masz zglebione B6? Bo na seryjnym zawieszeniu 19" to bedzie kupa :naughty:

1BE

ori 19 od tt

no własnie od tt a nie a4 , to jest roznica , chyba ze tt i a4 to dla ciebie to samo poza :audi:,najczesciejtakie sportowe wózki maja felgi bbs oz sygnowane dla danego modelu a nie wymyslone i wyprodukowane przez koncern

myślałem ze chodzi ci o wszystkie ori fele audi :tongue4:

Opublikowano

Kupisz spokojnie, w Slomczynie ze dwa tygodnie wstecz kolezka kupił 4 szt 16" do nowej Zafiry z prawie nowymi gumami za 900zł. Koles który sprzedawał miał wyjatkowe promocje :cool1:

Wolałbym dać zarobić wujowi niż kupować taniej kradzione części.. :gwizdanie:

Opublikowano

poradze sobie :decayed:

Opublikowano

ozix itak nie kupuje przeciz ma swoje ale 800 stow to jest dobra cena jezeli felgi sa proste i nie porysowane za tyle co jonny mowi to mozna w niemcowni kupic okolo 100 euro a nie u nas

Opublikowano

proste na bank, ponad 200 bez mydła robiły :decayed:

ślady użytkowania jakieś tam sa, ale to juz nie za mojej kadencji :tongue4:

Opublikowano

ozix itak nie kupuje przeciz ma swoje ale 800 stow to jest dobra cena jezeli felgi sa proste i nie porysowane za tyle co jonny mowi to mozna w niemcowni kupic okolo 100 euro a nie u nas

no ja już na zimówkach moich pięknych hehehe:D opony super się spisują i jakieś takie wrażenie że mnie spalił mi na trasie o jakieś 2-3 setki albo może jechałem spokojniej zobaczymy po baku :>[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:13_________________________________________________przestał palić olej napędowy zaczął palić olej silnikowy :D