moskal Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 wysłane z lte A Waćpan ?? luknij se Pan na listę przepraszam ciekawe kto jeszcze sie wyrwie z tej "Radomskiej" ekipy :]
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 goń ich...kudłaty może by w końcu wyskoczył....godzin na telefonie z nim nie policzę....a kawy to my nie pili razem nawet .... o innych używkach nie wspominając
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Po kielichu będzie trza....lubi nie lubi przykro mi .... wysłane z lte wysłane z lte
Bielun22 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Artur gadać to Kudłaty potrafi... jaki nikt Na BT bym pojechał ale jak zawsze jest "ALE"
moskal Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 goń ich...kudłaty może by w końcu wyskoczył....godzin na telefonie z nim nie policzę....a kawy to my nie pili razem nawet .... o innych używkach nie wspominając Kudłatemu proponowałem nawet transport w 2 strony , olał mnie....
kudalty66 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Moskalu ty niedobry, Chociaż Ty akurat to i na kawie i na mojej nowej chacie już byłeś, nawet z dziurawą pompą, hehe A z Jarkiem to nawet flaszka pękła, więc nie jest najgorzej,.
moskal Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Moskalu widzę że lecisz do Bukowiny no ba ! a Ty ?
moskal Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Moskal a po mnie zajedziesz... ? jujz za późno , musti z ziomkiem jedzie z nami więc jest komplet. inaczej bez problemu
Kwinto69 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Moskalu widzę że lecisz do Bukowiny no ba ! a Ty ? ja w te rejony w sobotę na podtlenku będzie okazja porównania
Rekomendowane odpowiedzi