Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowiczów z Radomia i okolic.
Od dłuższego czasu szukam dla siebie A4 B5 avant quattro z z silnikiem benzynowym i trafiłem na takie ogłoszenie:
http://olx.pl/oferta/audi-a4-b5-quattro-CID5-IDbtCIW.html#4058b4823a

Czy może ktoś kojarzy auto, albo sprzedającego? Czy mógłbym liczyć, że ktoś zobaczy to autko, bo ja w dni powszednie nie mam jak się wybrać (długie godziny pracy), a do weekendu, to może już być nieaktualne. Oczywiście za pomoc odwdzięczę się.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy bo u nas na pomorzu mało jest takich aut i teraz potrzebuje żeby ktoś zobaczył lub napisał jakieś swoje opinie na temat danego aut bo wiem czym kończą się takie wycieczki po kraju przeważnie rozczarowaniem z góry dziękuje

A41,9TDI 116KM SKĂRA NAVI BOSE (6027425246) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.

POMOŻE KTOŚ

Opublikowano

Dzięki Panowie, zrobię tak jak moskal mi podpowiedział - wyciągnę komisanta za ryj i on mi powie. :grin:

koniecznie opisz wrażenia

Opublikowano
  • Autor

Opisze wrażenia jeśli go wcześniej lekarz na obdukcji nie opisze

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy bo u nas na pomorzu mało jest takich aut i teraz potrzebuje żeby ktoś zobaczył lub napisał jakieś swoje opinie na temat danego aut bo wiem czym kończą się takie wycieczki po kraju przeważnie rozczarowaniem z góry dziękuje

A41,9TDI 116KM SKĂRA NAVI BOSE (6027425246) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.

POMOŻE KTOŚ

Witam rzucił by ktoś okiem na to auto bo nie ukrywam jechać z Koszalina na wycieczkę to misie nie widzi

Opublikowano

Daj sobie spokój z handlarzami z Radomia.

Opublikowano

elO..

W Radomiu to jest jakiś majster który jest w stanie naprawić podgrzewany fotel ?

Opublikowano

Yo.

Pany gdzie w Radomiu dorobie troche lakieru do auta ? I czy jest tam mozliwość nabicia w szpraj :decayed:

Opublikowano

W każdej mieszalni, jest tego od chu... a jak nie to jedź na pierwszy lepszy komis,bierz komisanta za ryj niech Ci to załatwi heheheh :)

Opublikowano

W każdej mieszalni, jest tego od chu... a jak nie to jedź na pierwszy lepszy komis,bierz komisanta za ryj niech Ci to załatwi heheheh :)

Dwóm już dzis morde obiłem ale żaden nie chciał sie przyznać kto mu miesza...

Opublikowano

Dobrze dobierają lakiery na Wierzbickiej na przeciwko bidy, szwagier tam za każdym dobiera i jeszcze ani razu nie powiedział złego słowa ani klient ale czy nabijają w spray tego nie wiem niestety...:)

Opublikowano

Dobrze dobierają lakiery na Wierzbickiej na przeciwko bidy, szwagier tam za każdym dobiera i jeszcze ani razu nie powiedział złego słowa ani klient ale czy nabijają w spray tego nie wiem niestety... :)

Gdzieś koło Lidla ?

Opublikowano

Dwóm już dzis morde obiłem ale żaden nie chciał sie przyznać kto mu miesza...

widocznie kiepski z Ciebie zawodnik ;) na przeciwko bidy czyt. Urząd Pracy ;) , dokładnie ul. Łukasika

Edytowane przez Kali S4

Opublikowano

No właśnie mi się pomyliło ta Wierzbicka z Łukasika xD Sory za wprowadzanie w błąd :D

Opublikowano

Yo.

Pany gdzie w Radomiu dorobie troche lakieru do auta ? I czy jest tam mozliwość nabicia w szpraj :decayed:

na Struga Wujek .. tam bierze kudłacz lakiery

DegJvx.png

elO..

W Radomiu to jest jakiś majster który jest w stanie naprawić podgrzewany fotel ?

a co ci sie z nim stało?

Opublikowano

elO..

a co ci sie z nim stało?

A chrześniak wbił wkrętak i chyba druciki przerwał...xD

Edytowane przez Musafa

Opublikowano

To sam tego nie zrobisz? Tam raczej nic skomplikowanego nie ma. Ty masz b5 czy b6 ?

Tak Że Tego

Opublikowano

Musiałem dzis leciec obwodnica i 2x 25 czerwca... masakra...

Opublikowano

To sam tego nie zrobisz? Tam raczej nic skomplikowanego nie ma. Ty masz b5 czy b6 ?

Tak Że Tego

Myślę, że jakoś to powoli ogarnę.. ;)

Musiałem dzis leciec obwodnica i 2x 25 czerwca... masakra...

To w końcu Radom...:D Siła w precyzji xD

Edytowane przez Musafa