tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 A co ? Wahasz się czy nie iść na ełu ?? Po prostu chcę iść spać z czystym sumieniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 giejnia w wawie? nie zauważyłem :tongue4: przypatrz się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 A co ? Wahasz się czy nie iść na ełu ?? Po prostu chcę iść spać z czystym sumieniem.. a co ja ci będę opowiadał...jak się odwiniesz z tych zaplecionych, damskich paluszków to zrozumiesz [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 00:22_________________________________________________ giejnia w wawie? nie zauważyłem :tongue4: przypatrz się dobrze że boberek to ja dobrze wiem :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 a co ja ci będę opowiadał...jak się odwiniesz z tych zaplecionych, damskich paluszków to zrozumiesz Poziowcu, wmówiłeś sobie coś i cały czas o tym trujesz.. Kiedy z tym skończysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 a co ja ci będę opowiadał...jak się odwiniesz z tych zaplecionych, damskich paluszków to zrozumiesz Poziowcu, wmówiłeś sobie coś i cały czas o tym trujesz.. Kiedy z tym skończysz? Jak przejrzysz na oczy Idź się przespać z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 dobranoc kolesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jak przejrzysz na oczy Idź się przespać z tematem Liczysz na to, że zadzwonię do Ciebie, zaproszę na wódkę i powiem - TAK POZIU, MIAŁEŚ RACJĘ - JESTEM TAKI JAK MÓWISZ... ale o co tak naprawdę Ci chodzi?? Wiesz co, przyjedź w piątek do Radomia to może Ty przejrzysz na oczy - myślę, że wtedy wiele rzeczy zrozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jak przejrzysz na oczy Idź się przespać z tematem Liczysz na to, że zadzwonię do Ciebie, zaproszę na wódkę i powiem - TAK POZIU, MIAŁEŚ RACJĘ - JESTEM TAKI JAK MÓWISZ... ale o co tak naprawdę Ci chodzi?? Wiesz co, przyjedź w piątek do Radomia to może Ty przejrzysz na oczy - myślę, że wtedy wiele rzeczy zrozumiesz. zupełnie na to nie liczę, przynajmniej nie w najbliższym czasie... ale PW możesz wysłać jak już cie olśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ale PW możesz wysłać jak już cie olśni Wiesz co, daj gg to coś Ci wytłumaczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Kto tam u Was jest przedstawicielem handlowym ? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091107/POWIAT0206/702633692 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Kto tam u Was jest przedstawicielem handlowym ? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091107/POWIAT0206/702633692 19 pkt, WOW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 pewnie już po kwitach, bo nie wierzę żeby miał czyste konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Kto tam u Was jest przedstawicielem handlowym ? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091107/POWIAT0206/702633692 z RZeszowa więc nie od na sprzecie jest napisane:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 wuju zaspałeś wpierdziel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Uuu, chyba już bota zablokowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 BAN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 UWAGA! Jakiegoś elektryka samochodowego pilnie potrzebuję. Zgasły mi wszystkie światła w Trafiku. Idę sprawdzić bezpieczniki, ale skoro zgasły wszystkie to chyba jakaś grubsza sprawa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Uuu, chyba już bota zablokowali. okres próbny sie skończył :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 UWAGA! Jakiegoś elektryka samochodowego pilnie potrzebuję. Zgasły mi wszystkie światła w Trafiku. Idę sprawdzić bezpieczniki, ale skoro zgasły wszystkie to chyba jakaś grubsza sprawa.. Radek Szirak na Wolanowskiej chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi