Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Kto jedzie na zlot w tym roku? mnie żona nie puści ;( to weź ją ze sobą;d
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Kto jedzie na zlot w tym roku? mnie żona nie puści ;( :banan3: :banan3:
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Autor Kto jedzie na zlot w tym roku? mnie żona nie puści ;( :banan3: :banan3: skąd ja wiedziałem, że cię ta wiadomość ucieszy [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 13:03_________________________________________________ Kto jedzie na zlot w tym roku? mnie żona nie puści ;( to weź ją ze sobą;d nie chce, nie lubi klubu coraz bardziej
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Autor ni mam takich możliwości [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 13:07_________________________________________________chyba że mnie porwiecie
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l wuju też sie zapisuj;P mcm wykmiń coś najwyżej powiedz że jedziesz do spa czy tam jakiegoś innego regenerującego:D
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l mcm kombinuj cos z tym zlotem, bedziemy ciagnac Poźka za samochodem, fajnie będzie :kox: no :kox:
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l mcm kombinuj cos z tym zlotem, bedziemy ciagnac Poźka za samochodem, fajnie będzie :kox: ale z gołym tyłkiem co nie??
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l ale z gołym tyłkiem co nie?? Z kręcącym się śmigłem lub śmigiełkiem (wszystko zależy od temperatury) :naughty:
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l ale z gołym tyłkiem co nie?? Z kręcącym się śmigłem lub śmigiełkiem (wszystko zależy od temperatury) :naughty: no chłopakowi też się coś od życia należy :polew: :polew:
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l nie będę pisała za co go się przywiąże do zderzaka , żeby tylko zimno nie było bo nie da rady nie będę Ci przypominał jak chciałaś zobaczyć :naughty: :tongue4:
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Autor mcm kombinuj cos z tym zlotem, bedziemy ciagnac Poźka za samochodem, fajnie będzie :kox: zobaczymy ...