Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Nowe foty po wymianie zderzaka na S-line, można pociskać cięzkie :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Spoko Ukasz699 pełen luzik :cool1: ważne, że doszliśmy do tego, że dokładki są w kolorze hehe :)

Opublikowano

Spoko Ukasz699 pełen luzik :cool1: ważne, że doszliśmy do tego, że dokładki są w kolorze hehe :)

No tak i ze Mariusz to tez mlodziez :P

Wiesz ja to od razu wiedzialem ze w kolorku sa :naughty:

Niby mam te - dwie dioptrii ale daja rade skubane :naughty:

Pawel tez masz te nalesniki siedzeniowate ja kiedys zapoluje na kubelki ladne :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Te siedzenia wygląd mają nieciekawy :disgust: kubełki z wysówanym przodem są o niebo ładniejsze ale jak juz napisałem na początku zonie to wszystko wystarcza a ja i tak śmigam firmówka lub A6 którą na tygodniach sprzedam ;(

Opublikowano

Te siedzenia wygląd mają nieciekawy :disgust: kubełki z wysówanym przodem są o niebo ładniejsze ale jak juz napisałem na początku zonie to wszystko wystarcza a ja i tak śmigam firmówka lub A6 którą na tygodniach sprzedam ;(

No dokladnie mysle o tych z wysuwanymi przodami a najchetniej pol skorkach s-line z B7 :kox:

Nie no racje jesli Jej pasuje to po co pchac sie w koszta :)

No widzialem to A6 bardzo ladna az szkoda sprzedawac ;)

Opublikowano
  • Autor

No szkoda sprzedawać ale w 2 osobowej rodzinie 3 samochody to przegięcie a mówią, że kryzys jest :) Koleś juz zrobił przedwpłate i podpisaliśmy umowe przedwstępną i czeka teraz tylko za kasą za sprzedane mieszkanie w bloku a później przyjeżdza po moje A6 ;(

A4 tez będzie sprzedana i B7 w to miejsce ale teraz juz z pakietem s-line musi być :good: bo standardowej B7 nie zdzierże :no:

Opublikowano

Ładna sztuka :good: A4-ki nie szkoda sprzedawać? Chyba że już długo jeździsz i sie znudziła :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No A4 śmigam długo... od grudnia zeszłego roku :) szczerze mówiąc szkoda mi tej audiolki ale ciągnie mnie do nowszych modeli :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Widać że autko czyste i zadbane ale zauważyłem kapcia w przedniej prawej oponie :) :gwizdanie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jaki tam laciek złudzenie optyczne :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Napisałem na PW co i jak i zeby kolega fotke zapodał. Na allegro mam używke za 320zł z przesyłką tylko koledzy mówią, że drogo i mam się wstrzymać. Zobaczymy co napisze kolega.

Dokładka S-lina zakupiona od klubowicza czaki22 podobno nówka sztuka nie śmigana :) Teraz tylko czękac na kolege Wąskieego za kratkami grilem a potem tylko rezać :kox:

Juz nie mogę się doczekac :a4fan:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 18:02_________________________________________________Nowe foty po założeniu sderzaka s-line :kox:

Opublikowano

ładnie :decayed: też pod koniec miesiąca taki mod zrobię :kox:

Opublikowano
  • Autor

Normalnie całkiem inny samochód :naughty: jeszcze listwy od S4 by sie przydały ale to później bo po wizycie w PL wydałem na autko 2500zł bo oprócz zderzaka szedł kompletny rozrząd do wymiany razem z rolkami i sprzęgłem dwukierunkowym alternatora a do tego oliwa i filtry.

Opublikowano

kolorek zderzaka chyba dość mocno się różni.... chyba że takie foto???

Opublikowano
  • Autor

Kolor sie nie rózni, słońce na błotniku się odbija i to tyle :) porównaj zderzak z maską, tam nie ma różnicy :) W sobote jak umyje autko to porobie lepsze fotki z dalszej odległości.

Opublikowano

Jaki masz zawias..? Bo po zalozeniu s-lina jeszcze bardziej rzuca sie w oczy, ze stoi jak koza :)

Opublikowano

A więc jednak Pawlo zdecydowałeś się na zmiany.

Nic tylko pogratulować :good:

Opublikowano
  • Autor

ykk zawias zwykły i to mnie tez wkurza ze stoi jak widły w gnoju :naughty:

fayera no stwierdziłem, ze zmienie na s-line, jak bedę sprzedawał to może będzie bardziej oko przyciagał :)

Opublikowano

kładź go na ziemie :naughty:

z 4-5 cm i będzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

To by było wskazane ale... no właśnie są 2 ale :) jestem w UK i dopiero do PL pojade w sierpniu a po drugie to pod koniec roku chcę kupić B7, miało być teraz w kwietniu ale plany sie zmieniły bo siano poszło na co innego.

Tak wogóle to mojej pannie (w sierpniu już żonie :naughty: skończy się :rolleyes:) spodobała sie A4 cabrio ale za ta kase po ile one chodzą mam już dobrą B7 z ori s-linem bo audioli bez ori s-line to już teraz nie kupie, musi być kox :kox: