RiCoTriCo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam Ile wołają za odświeżenie mapy ?? Chodzi mi o to że mam nową pompę wtryskową i niestety znów pojawił się problem z odpałem autka na ciepłym . Chciałbym zwiększyć dawkę wtryskową żeby wkońcu wszystko hulało jak trzeba i odpalało od strzała . Pokierujecie mnie od czego zacząć i do kogo sie zwrucić z tym problemem bo mi przychodzi do głowy tylko modyfikacja z kompa .
Wihajster Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 korekta mapy kosztuje około 300zł
RiCoTriCo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Powiedzcie mi jakiego czasu potrzeba do korekty takiej mapy i czy 300 zł. to cena z zakładu specjalizującego się tego typu sprawami ?? Czy może to zrobić zwykły chłopek z odrobiną wiedzy i sprzętem ??
domjenick Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Czy może to zrobić zwykły chłopek z odrobiną wiedzy i sprzętem ?? pewnie,ze moze,ale jak cos pojdzie nie tak,jak powinno-gwarancje masz w zakladzie,a chlopek,to moze dalej eksperymentowac,no chyba,ze masz kogos,kto lubi sie bawic takimi rzeczami,ale nie jest profesjonalnie zwiazany z zadnym zakladem i ma pojecie o tym-probuj,moze taniej Cie policzy
Rekomendowane odpowiedzi