Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To biorę wtryski od Keżora :gwizdanie: Nie no przecież mu składali silnik na nowych częściach więc coś nie chcę mi się w to wierzyć :confused4:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To biorę wtryski od Keżora :gwizdanie: Nie no przecież mu składali silnik na nowych częściach więc coś nie chcę mi się w to wierzyć :confused4:

ja mu wczoraj pod maskę zaglądałem i widziałem co się tam działo... w ryj dał bym temu mechanikowi a nie silnik składać :gwizdanie:

Opublikowano

ja mu wczoraj pod maskę zaglądałem i widziałem co się tam działo... w ryj dał bym temu mechanikowi a nie silnik składać :gwizdanie:

:shocked:

aż tak źle

Opublikowano

SoMeS, to Ty szpec jesteś :naughty:

Opublikowano

ja się na tym nieznam ale też mi się to niespodobało

Opublikowano

Jak samemu nie zrobisz dobrze to nikt za Ciebie lepiej nie zrobi :thumbdown:
Opublikowano

wyglądało to jak uszkodzone łożysko na alternatorze

Opublikowano

na alternatorze? tam latało całe koło/napinacz od tłoków jak dobrze widziałem i przycinał się kolejny

Opublikowano

nom ta tylko trza wiedzieć co i jak i jeszcze mieć warunki

Opublikowano

Keżor mam rację? bo pewnie już tam zaglądałeś?

Opublikowano

nom ta tylko trza wiedzieć co i jak i jeszcze mieć warunki

Nawet nie wiecie jak bym się cieszł jeżeli moj silnik by nie miał przedemną tajemnic :kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 15:47_________________________________________________Keżor się nie odzywa to jest chyba źle

Opublikowano

Chyba piszę długiego posta bo już jakąś chwilę tu siedzi :gwizdanie:

Opublikowano

Chyba piszę długiego posta bo już jakąś chwilę tu siedzi :gwizdanie:

no sam jestem ciekaw :mysli:

Opublikowano

Na technicznym go nie ma :mysli:

Opublikowano

I tu pytanie gdzie jest prezes :decayed:

Opublikowano

I tu pytanie gdzie jest prezes :decayed:

Tu go nie ma :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ta pewnie przegląda zaległe wypociny(spam) hehe

Opublikowano
  • Autor

diagnoza . tym razem auto jest naprawiane w najlepszych warunkach , tzn u mnie w garażu :naughty:

na kole napędzającym paski są 4 śrubki , po 3 ślad zaniknął , a w czwartej ucieło łeb :rolleyes: także koło sie nie miało jak kręcić , dziś zakładam 4 nowe śrubki i będzie malina , oczywiście na gwarancji :cool1:

a felgi chce sprzedać , tak jak zgadł KędziorSan , mam okazje wychaczyć zajo fele w zajo cenie w zajo kolorze :evil: to jest ktoś chętny ?? :naughty:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 15:50_________________________________________________napisano 7 wiadomości , a potem 3 :wallbash: dajcie coś napisać :gwizdanie:

Opublikowano

czyli dobrze widziałem :)

cieszę się że obyło się bez większych komplikacji i nie pozwoliłem Ci tak jeździć :tongue4:

Opublikowano

No to luz że nic poważnego. Ja jestem chętny ale na te zajo fajny wzór i zajofajny kolor :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.