Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ee to jadłem taka i to sam sobie zrobiłem i nawet nie wiedziałem że to góralska :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

stoję dziś w aptece po pojemnik na mocz, 1zł w keszu i karta...na kasie naklejka, że płatność kartą od 10 zł i ten stres...starczy czy nie starczy żeby przypału nie było, robi się kolejka....proszę o pojemnik, babka przynosi i................i............i 49 groszy i emocje opadły :polew: :polew: :polew:

w tej samej aptece równocześnie stoi chop przede mną i kupuje jakieś tabletki, babka go pyta o coś a on mówi, że te tabletki dla dziecka 12lat ale nie potrafi łykać.......walczyłem ze sobą dobre 20 sekund żeby nie zapytać czy to chłopiec czy dziewczynka

:polew: :polew: :polew: :polew:

no a u Was co tam ?

ty zboku

głodnenu chleb na myśli ...

:wink4:

Opublikowano

:hi:

stoję dziś w aptece po pojemnik na mocz, 1zł w keszu i karta...na kasie naklejka, że płatność kartą od 10 zł i ten stres...starczy czy nie starczy żeby przypału nie było, robi się kolejka....proszę o pojemnik, babka przynosi i................i............i 49 groszy i emocje opadły :polew: :polew: :polew:

w tej samej aptece równocześnie stoi chop przede mną i kupuje jakieś tabletki, babka go pyta o coś a on mówi, że te tabletki dla dziecka 12lat ale nie potrafi łykać.......walczyłem ze sobą dobre 20 sekund żeby nie zapytać czy to chłopiec czy dziewczynka

:polew: :polew: :polew: :polew:

no a u Was co tam ?

hehehe :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ee to jadłem taka i to sam sobie zrobiłem i nawet nie wiedziałem że to góralska :polew:

bronek mi się skończył kedziorek nie zamówił byś mi na necie z dostawą

:decayed:

może być to samo

Opublikowano

Kurcze... widziałem dziś na średnicówce ładną a4 b5 avant 1,8T z naklejką klubową z Chorzowa... poszukuję kolegi, żeby go na spota zaprosić... wpisałem Chorzów a tam 2 strony ludu :disgust:

:szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj:

:polew: :polew: :polew:

odszukałem, 1,8 t w avancie były tylko 2 :gwizdanie: PW poszły :hi:

krolu :good:

może zrobimy zakład jakiś....kto pierwszy przyprowadzi na spota nowego ziomka kolejną A4, ale musi być z jego miasta i conajmniej 3 razy pojawić się na spocie, a najlepiej żeby przyjeżdżał co tydzień :gwizdanie:

Opublikowano

Miszka a jaka będzie nagroda bo tak to niewiem czy się kalkuluję :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kurcze... widziałem dziś na średnicówce ładną a4 b5 avant 1,8T z naklejką klubową z Chorzowa... poszukuję kolegi, żeby go na spota zaprosić... wpisałem Chorzów a tam 2 strony ludu :disgust:

:szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj:

odszukałem, 1,8 t w avancie były tylko 2 :gwizdanie: PW poszły :hi:

krolu :good:

może zrobimy zakład jakiś....kto pierwszy przyprowadzi na spota nowego ziomka kolejną A4, ale musi być z jego miasta i conajmniej 3 razy pojawić się na spocie, a najlepiej żeby przyjeżdżał co tydzień :gwizdanie:

o co zakład? :naughty:

Opublikowano

Ja już się od dawna staram, od czasu do czasu pw na newbie wysyłam i 0 odzewu... [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 20:18_________________________________________________może jak bym miał klubowicza :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli::embarrassed:

Opublikowano

Ja już się od dawna staram, od czasu do czasu pw na newbie wysyłam i 0 odzewu...

i znow to samo....po co komu ramki jak ani na spoty nie przyjeżdża ani na forum sięnie udziela....też miałem takiego jeszcze w Kato na osiedlu b6 ;( i nic

Opublikowano

ramki to raczej dla reklamy klubu a nie że ktoś należy :confused4:

Opublikowano

trzeba próbować :good:

Opublikowano

ale sobie pojadłem jak bąk hehe :decayed:

przydały by się te małe kalendarzyki :wink4:

Opublikowano

kto im w ogóle sprzadał ramki klubowe? :angry::mysli:

Opublikowano

kędzior tyś jest nadupcony ? do jakiej reklamy ? po co takiemu ramki A4 KLUB POLSKA ? do jakiej reklamy ? :wallbash:

Opublikowano

kto im w ogóle sprzadał ramki klubowe? :angry::mysli:

keżor

jeszcze 40 stron i jesteśmy na drugi miejscu za gliwicami

a ścigamy bb

Opublikowano
:hi: Kurde u mnie duzo A4 jedzi ale nikt sie prawie z Jaworzna sie nie loguje na forum :confused4: Moze kogos zmotywuje do przyjazdu na spot do Katowic bo w kupie sila :>
Opublikowano

kędzior tyś jest nadupcony ? do jakiej reklamy ? po co takiemu ramki A4 KLUB POLSKA ? do jakiej reklamy ? :wallbash:

:polew: :doh1: :laghing2:

Opublikowano

nie obrażaj mi tu kędziorka on chciał zagadać

Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

sie zaczyna

Opublikowano

:hi: Kurde u mnie duzo A4 jedzi ale nikt sie prawie z Jaworzna sie nie loguje na forum :confused4: Moze kogos zmotywuje do przyjazdu na spot do Katowic bo w kupie sila :>

wicio, w sobote widziałem chyba twoje auto w Jeleniu, odbierałem swoje od tego mechaniora, Tadeusz Dylus mu jest ?

Opublikowano

chodziło mi że to jest autoreklama dla forum a nie że ktoś to wykorzystuję :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.