Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 witam przyszedł człowiek pracujący No w przeciwieństwie do Ciebie to tak :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 2tyg L4 i mam masakre w robocie ledwo żywy jestem
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 2tyg L4 i mam masakre w robocie ledwo żywy jestem Było nie ściemniać
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 witam przyszedł człowiek pracujący chyba pracujący ściemniacz Ps. ale wczoraj w robocie "waliłem na oko" :> Keżor, nie ma się nad czym podniecać :gwizdanie: przez Ciebie teraz stan nie da mi spokoju
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Stanley kupuj 18stki bo nie warto 17stek Teraz jeszcze bardziej będzie marudził
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 witam przyszedł człowiek pracujący chyba pracujący ściemniacz Ps. ale wczoraj w robocie "waliłem na oko" :> ja dzis trochę się przespałem na dole, bo niewpuścili nas na robote bo tlenki wybijało, więc godzinka gdzieś kimania nom ale później nas już wpuścili i szybko sekcje ustawiliśmy i heja na wcześniejszy :gwizdanie: Stanley kupuj 18stki bo nie warto 17stek Teraz jeszcze bardziej będzie marudził pier*ol 18" bierz 19" będziesz przekozak :>
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Stanley kupuj 18stki bo nie warto 17stek Teraz jeszcze bardziej będzie marudził kij z rozmiarem.. najgorsze jest to że on sie spuszcza nad avusami (dobrze mówię?), a ja tak nie bardzo
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 17'' to minimum, a powiem Wam że jeździłem na tym obniżeniu i felnku po mieście, wcale twardo nie jest, nawet jestem zdziwiony że tak fajnie się jeździ więc jak brać to tylko 18'' Kędzior, w u mnie wczoraj "płuczka" padła i staliśmy od 24 do końca, ledwo co oczy otworzyłem :polew: taki lajt od czasu do czasu dobrze wpływa na człowieka :gwizdanie: Basia, ja też ich nie chciałem :gwizdanie: miały być inne ale teraz mi się podobają
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Stanley kupuj 18stki bo nie warto 17stek Teraz jeszcze bardziej będzie marudził kij z rozmiarem.. najgorsze jest to że on sie spuszcza nad avusami (dobrze mówię?), a ja tak nie bardzo Do wczoraj też mi się nie podobały ale jak je przymierzyłem na auto to stwierdzam że to są felgi idealnie stworzone do tego auta
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Stanley kupuj 18stki bo nie warto 17stek Teraz jeszcze bardziej będzie marudził kij z rozmiarem.. najgorsze jest to że on sie spuszcza nad avusami (dobrze mówię?), a ja tak nie bardzo Do wczoraj też mi się nie podobały ale jak je przymierzyłem na auto to stwierdzam że to są felgi idealnie stworzone do tego auta no to teraz musi jeszcze przekonać mnie
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Stanley kupuj 18stki bo nie warto 17stek Teraz jeszcze bardziej będzie marudził kij z rozmiarem.. najgorsze jest to że on sie spuszcza nad avusami (dobrze mówię?), a ja tak nie bardzo Do wczoraj też mi się nie podobały ale jak je przymierzyłem na auto to stwierdzam że to są felgi idealnie stworzone do tego auta dokładnie, a jak byłem je zakładać to Ci młodzi pracownicy też prawie walili jak ujrzeli je na aucie
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Także Pucek nie obraź się jak kupię avusy Tylko moje będą grafitowe
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 jak mi jakoś nieleżały eSowskie to mi się podobają [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:50_________________________________________________o fak z guru w pokoju ale lipa :polew: :polew: dobrze że Keżor będzie :evil: za densimy całą bukowinę :dance:
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior i tak nie będziemy spać trzeba na zumi jakieś dyski poznajdywać i zrobimy clubing z piątku na niedziele ależ Wam niewiele trzeba... akurat fajne felgi to nie jest tak niewiele
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 żebyście nie odpadli za wcześnie przecież nas znasz Kędzior i tak nie będziemy spać trzeba na zumi jakieś dyski poznajdywać i zrobimy clubing z piątku na niedziele nom i lokale nocne jakieś poszukamy :gwizdanie: spać niema mowy najwyżej chwila drzemki i znowu libacja :kox: :kox:
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item946298162_audi_rs4_s4_a4_b5_kompletne_zawieszenie_sportowe.html kędzior
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 krolu ostro namieszał z tymi pokojami...
Rekomendowane odpowiedzi