Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :hi:

przyszedł człowiek pracujący :decayed:

No w przeciwieństwie do Ciebie to tak :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

2tyg L4 i mam masakre w robocie ledwo żywy jestem :kwasny:

Opublikowano

2tyg L4 i mam masakre w robocie ledwo żywy jestem :kwasny:

Było nie ściemniać :tongue4:
Opublikowano

chyba pracujący ściemniacz :naughty:

Ps. ale wczoraj w robocie "waliłem na oko" :> :polew:

Keżor, nie ma się nad czym podniecać :gwizdanie:

przez Ciebie teraz stan nie da mi spokoju :disgust:

Opublikowano

Stanley kupuj 18stki bo nie warto 17stek :tongue4: Teraz jeszcze bardziej będzie marudził :decayed:

Opublikowano

chyba pracujący ściemniacz :naughty:

Ps. ale wczoraj w robocie "waliłem na oko" :> :polew:

ja dzis trochę się przespałem na dole, bo niewpuścili nas na robote bo tlenki wybijało, więc godzinka gdzieś kimania :kox: nom ale później nas już wpuścili i szybko sekcje ustawiliśmy i heja na wcześniejszy :gwizdanie:

Stanley kupuj 18stki bo nie warto 17stek :tongue4: Teraz jeszcze bardziej będzie marudził :decayed:

pier*ol 18" bierz 19" będziesz przekozak :>

Opublikowano

kij z rozmiarem.. najgorsze jest to że on sie spuszcza nad avusami (dobrze mówię?), a ja tak nie bardzo

Opublikowano

Po co 19" od razu 21" pakuj :polew:

Opublikowano

17'' to minimum, a powiem Wam że jeździłem na tym obniżeniu i felnku po mieście, wcale twardo nie jest, nawet jestem zdziwiony że tak fajnie się jeździ :)

więc jak brać to tylko 18''

Kędzior, w u mnie wczoraj "płuczka" padła i staliśmy od 24 do końca, ledwo co oczy otworzyłem :polew: :polew: :polew:

taki lajt od czasu do czasu dobrze wpływa na człowieka :gwizdanie:

Basia, ja też ich nie chciałem :gwizdanie: miały być inne ale teraz mi się podobają :)

Opublikowano

kij z rozmiarem.. najgorsze jest to że on sie spuszcza nad avusami (dobrze mówię?), a ja tak nie bardzo

Do wczoraj też mi się nie podobały ale jak je przymierzyłem na auto to stwierdzam że to są felgi idealnie stworzone do tego auta :wink4:
Opublikowano

Do wczoraj też mi się nie podobały ale jak je przymierzyłem na auto to stwierdzam że to są felgi idealnie stworzone do tego auta :wink4:

no to teraz musi jeszcze przekonać mnie :tongue4:

Opublikowano

dokładnie, a jak byłem je zakładać to Ci młodzi pracownicy też prawie walili jak ujrzeli je na aucie :polew:

Opublikowano

ależ Wam niewiele trzeba... :tongue4:

Opublikowano

Także Pucek nie obraź się jak kupię avusy :tongue4: Tylko moje będą grafitowe :kox:

Opublikowano

jak mi jakoś nieleżały eSowskie to mi się podobają :decayed:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:50_________________________________________________o fak z guru w pokoju ale lipa :thumbdown::polew: :polew: :polew: :polew:

dobrze że Keżor będzie :evil: :evil: :evil: za densimy całą bukowinę :dance: :dance:

Opublikowano

żebyście nie odpadli za wcześnie :rolleyes:

Opublikowano

Kędzior i tak nie będziemy spać :travolta:

trzeba na zumi jakieś dyski poznajdywać i zrobimy clubing z piątku na niedziele :banan::banan2:

ależ Wam niewiele trzeba... :tongue4:

akurat fajne felgi to nie jest tak niewiele :kox:
Opublikowano

żebyście nie odpadli za wcześnie :rolleyes:

przecież nas znasz :decayed:

Kędzior i tak nie będziemy spać :travolta:

trzeba na zumi jakieś dyski poznajdywać i zrobimy clubing z piątku na niedziele :banan::banan2:

nom i lokale nocne jakieś poszukamy :evil: :gwizdanie: spać niema mowy :kox: najwyżej chwila drzemki i znowu libacja :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

krolu ostro namieszał z tymi pokojami... :decayed: