Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: Myślałem że nie będziesz czytał :polew: Idziemy gdzieś na piwo :gwizdanie:

ta chyba by mnie matula zabiła hehe poza tym już limit wydatków na ten weekend przekroczony hehe :confused4:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na dach to lipa 125x25 to za mało ale na slupki :kox: :kox: :kox: mpzna tez kupić na metry

Opublikowano

:polew: Myślałem że nie będziesz czytał :polew: Idziemy gdzieś na piwo :gwizdanie:

ta chyba by mnie matula zabiła hehe poza tym już limit wydatków na ten weekend przekroczony hehe :confused4:

Mamy zawsze flaszki z Bukowiny :tongue4: ja kiedyś na tydzień wybyłem z chaty i matula tylko krzyczała trochę a tak to luz :decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 22:46_________________________________________________

na dach to lipa 125x25 to za mało ale na slupki :kox: :kox: :kox: mpzna tez kupić na metry

Właśnie muszę pomierzyć dach ile będzie potrzebne :gwizdanie:
Opublikowano

:kox: :kox: :kox: :kox: a maska :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Ja nie robię maski tylko dach do tego lampy ściemnione i ramka grilla na czarno. Może za rok ściemnie felgi :gwizdanie:
Opublikowano

o fak jak byśmy przyjeli flaszki z BT to by mnie z kapciów wyrwało :evil::polew:

nie no niewychodze muszę się podleczyć bo mnie zaś płuca męczą, chyba się przeziębiłem :wallbash:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 22:49_________________________________________________

wydaje mi się że maska to zły pomysł sam dach by wystarczył :evil:

Opublikowano

Czarna maska to do Hondy albo Calibry jak dla mnie :tongue4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________

o fak jak byśmy przyjeli flaszki z BT to by mnie z kapciów wyrwało :evil::polew:

I o to w tym wszystkim chodzi :kox:
Opublikowano

hehe nie prowokuj mnie :gwizdanie: bo się skuszę :kox:

a źlę się czuję więc lepiej nie :decayed:

Opublikowano

Czemu jak mam smaki to nikt inny nie ma :wallbash: Ehh miękka pytka z Ciebie :polew:

Opublikowano

Czemu jak mam smaki to nikt inny nie ma :wallbash: Ehh miękka pytka z Ciebie :polew:

trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć stop...

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć stop...

:polew: :polew: :polew:

Chyba stop nie lej do kieliszków tylko dawaj szkalnki :polew:
Opublikowano

po piątkowym imprezowaniu mam spalony kolejny lokal :confused4: kebab w mysłowicach :wallbash: a taki dobry :gwizdanie:

Opublikowano

po piątkowym imprezowaniu mam spalony kolejny lokal :confused4: kebab w mysłowicach :wallbash: a taki dobry :gwizdanie:

No nie dziwie się po tym jak molestowałeś panią Ewę ze stacji BP co mogłeś zrobić :polew: :polew:
Opublikowano

:hi:

Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe :mysli:

mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie:

no lipa... chyba się zchleje sam w domu ;( ;( ;( ;( ;(

:confused4: Tak też przypuszczałem :( To, może jakaś prywatka, zakrapiana?? :naughty:

Opublikowano

No nie dziwie się po tym jak molestowałeś panią Ewę ze stacji BP co mogłeś zrobić :polew: :polew:

weszła taka blondynunia i mi się załączyło "aj lov ju" noi wychyliłem się i wołam ją i puszczam oczko i podrywowy tekst " chono tu niunia" niestety w pewnym momencie podczas wychylenia odziwo straciłem trochę równowagę i o mało co niewyglebiłem ciągnąc za sobą stolik :gwizdanie: ale że jestem spryciula to udało się uniknąć gleby i z pełną gracją opanowałem ruchy :decayed: opierając się o stolik :cool1: niestety niewiem czemu ale na lasce to wrażenia niezrobiło :mysli::dontknow:

Opublikowano

Kędzior jak tak zarywasz panny ("chono tu niunia") to sie nie dziwie że jeszcze jestes sam :polew: :polew:

Opublikowano

Kędzior jak tak zarywasz panny ("chono tu niunia") to sie nie dziwie że jeszcze jestes sam :polew: :polew:

Proponuje jechać na jakąś wieś to może jakiś lachociąg się skusi :polew:

:siema: wszystkim którzy przyszli :decayed:

Opublikowano

siema :>

Opublikowano

w takim stanie jak byłem to i tak dobrze że coś umiałem wykrzesać z siebie :polew: :polew: :polew: Keżor i Bulczas wiedzą jak wyrywam niunie więc mogą sobie mniej więcej wyobrazić tą sytuacje i gwarantuję ci że była mega śmieszna :wink4::decayed:

Opublikowano

:hi:

Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe :mysli:

mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie:

no lipa... chyba się zchleje sam w domu ;( ;( ;( ;( ;(

:confused4: Tak też przypuszczałem :( To, może jakaś prywatka, zakrapiana?? :naughty:

trzeba było jechać w środę, a nie marudzić teraz :acute:

pytały sie o Ciebie takie dwie wiewióry, ale powiedziałam że w tym wieku

to już Ci przeszkadza głośna muzyka :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.