Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no, jak pucek pisze że możesz jechać, to możesz :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mario, nie leć w jajo, znamy się, więc możesz jechać, przecież miejsc nie zabraknie :)

a obstawiam że i tak ktoś zrezygnuje :rolleyes:

Jeszcze daleko do zapisów więc sie przemyśli.... :mysli:

zapisy są już :decayed:

do końca miesiąca masz czas :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jak różowy coś powie to tak musi być

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:decayed:

ale respekt, no nie mogę :polew:

[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:24_________________________________________________Mario, do końca kwietnia wpłacasz kasę i wtedy jedziesz, nie wpłacasz i nie jedziesz :decayed:

Opublikowano

to był sarkazm, nie wyczułeś? :tongue4:

Opublikowano

to był sarkazm, nie wyczułeś? :tongue4:

dlatego się śmieję :naughty:

Opublikowano

Ale gdzie jakieś info????? I kto by mnie przygarnoł do auta??? Przeca bym Niossanem nie jechał bo siara...

:szukaj: :szukaj: :szukaj:

:polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_river_park_zator-t118160.0.html

Opublikowano

:hi: ekipe SK

Stanley najlepszego :!:

Opublikowano

Ale gdzie jakieś info????? I kto by mnie przygarnoł do auta??? Przeca bym Niossanem nie jechał bo siara...

:szukaj: :szukaj: :szukaj:

:polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_river_park_zator-t118160.0.html

Śmiej sie śmiej a ja już mam zapłacone.... :polew: :polew: a na ogólnopolski to pojade z ekipą z EU ... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

siemasz Arku :>

Opublikowano

siema spamowicze i rezacze.

Nadrobiłem Wasze wypociny, dziekuję wszystkim za zyczenia i az mi głupio, bo nie wiem czy ten karton wódki, skrzynka piwa, czteropak redsów, które Baśka ma przywieżć na dzisiejszy spot wystarczy dla nas wszystkich. :gwizdanie:

Nawet Poziek mi wysłał esa z życzeniami i przeprosinami, że nie zdążył karnąc się ze mną moim all roadem :decayed:

Opublikowano

jak tam zdrowko Kedzior :?:

Opublikowano

Nadrobiłem Wasze wypociny, dziekuję wszystkim za zyczenia i az mi głupio, bo nie wiem czy ten karton wódki, skrzynka piwa, czteropak redsów, które Baśka ma przywieżć na dzisiejszy spot wystarczy dla nas wszystkich. :gwizdanie:

Nawet Poziek mi wysłał esa z życzeniami i przeprosinami, że nie zdążył karnąc się ze mną moim all roadem :decayed:

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
Opublikowano

a ja nie mam jak wpasc na spota ;(

Opublikowano

Basia, jakbyś tak czasem nie wiedziała co mi kupić na urodziny to mała podpowiedź ( dla zaoszczędzenia twojego czasu podaje link) :cool1:

http://www.allegro.pl/item990789076_licznik_audi_a6_po_naprawie_wyswietlacza_fis.html

a nie lepiej od razu taki dostosowany do prędkości :

_o_nas_rs4%20tacho%5B1%5D.jpg

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:47_________________________________________________

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:47_________________________________________________

Basia, jakbyś tak czasem nie wiedziała co mi kupić na urodziny to mała podpowiedź ( dla zaoszczędzenia twojego czasu podaje link) :cool1:

http://www.allegro.pl/item990789076_licznik_audi_a6_po_naprawie_wyswietlacza_fis.html

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:48_________________________________________________ależ dzisiaj wesoły dzionek mamy :kox:

Opublikowano

w życiu nie byłem bardziej poważny :bag:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:55_________________________________________________

a nie lepiej od razu taki dostosowany do prędkości :

_o_nas_rs4%20tacho%5B1%5D.jpg

ok, zmieniam zdanie :kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

jakimś cudem mi przeszło wyzdrowiałem :notworthy: to kto mnie zabiera na spota i później odwozi?? :decayed:

teksty Stanleya w BT o Poźku mnie poprostu zaginały

Arku nom nie za specjalnie się czuje, na antybiotykach jestem :wallbash:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:57_________________________________________________siemasz Wujek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.