stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 teściowa zadzwoniła z życzeniami i nagle w słuchawce jakieś zakłócenia. Usłyszałem tylko na początku: życzę Ci błogosławieństwa bożego, później jakies szumy "szsfszsfzfszfs" i na końcu, to do widzenia. :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 teściowa zadzwoniła z życzeniami i nagle w słuchawce jakieś zakłócenia. Usłyszałem tylko na początku: życzę Ci błogosławieństwa bożego, później jakies szumy "szsfszsfzfszfs" i na końcu, to do widzenia. :gwizdanie: i za to cię lubię :polew:
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 teściowa zadzwoniła z życzeniami i nagle w słuchawce jakieś zakłócenia. Usłyszałem tylko na początku: życzę Ci błogosławieństwa bożego, później jakies szumy "szsfszsfzfszfs" i na końcu, to do widzenia. :gwizdanie: i za to cię lubię :polew: spadam na basen popływać, później zjem jakiś podwieczorek i widzimy się wieczorem
Bulczas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Stanley najlepszego i najbardziej porezanego auta na SK
WujekA4 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kędzior, a do której chcesz siedzieć?
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Stanley najlepszego i najbardziej porezanego auta na SK dzieki, ale z tym autem przy Was to będzie ciężko. Musiałbym w ogóle nie pić alko, a z tym znowu ciężko przy Basi
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kędzior, a do której chcesz siedzieć? no niewiem za ile damy rade obrócić karton wódki i zgrzewe browarów :polew: nie no mnie raczej dzisiaj niebędzie a jak będę to może tylko na chwilkę podjadę Stanley najlepszego i najbardziej porezanego auta na SK dzieki, ale z tym autem przy Was to będzie ciężko. Musiałbym w ogóle nie pić alko, a z tym znowu ciężko przy Basi nom trochę głupio jak kobieta wypija więcej niż men
A-rek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 chyba jednak predko te spoty nie odbeda sie na powerzchni
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jak nie będzie na spocie alko to znaczy ze Basia zawaliła ( Mi wczoraj obiecała, że wszystko dowiezie)
WujekA4 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 chyba jednak predko te spoty nie odbeda sie na powerzchni je**na pogoda
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kędzior, a do której chcesz siedzieć? no niewiem za ile damy rade obrócić karton wódki i zgrzewe browarów :polew: nie no mnie raczej dzisiaj niebędzie a jak będę to może tylko na chwilkę podjadę Stanley najlepszego i najbardziej porezanego auta na SK dzieki, ale z tym autem przy Was to będzie ciężko. Musiałbym w ogóle nie pić alko, a z tym znowu ciężko przy Basi nom trochę głupio jak kobieta wypija więcej niż men nie przesadzaj !
Bulczas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Szkoda że na chwilę bo inaczej byś robił za mojego szofera dziś
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Stanley najlepszego i najbardziej porezanego auta na SK dzieki, ale z tym autem przy Was to będzie ciężko. Musiałbym w ogóle nie pić alko, a z tym znowu ciężko przy Basi jebłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kędzior, a do której chcesz siedzieć? no niewiem za ile damy rade obrócić karton wódki i zgrzewe browarów :polew: nie no mnie raczej dzisiaj niebędzie a jak będę to może tylko na chwilkę podjadę Stanley najlepszego i najbardziej porezanego auta na SK dzieki, ale z tym autem przy Was to będzie ciężko. Musiałbym w ogóle nie pić alko, a z tym znowu ciężko przy Basi nom trochę głupio jak kobieta wypija więcej niż men nie przesadzaj ! :polew: :polew:
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dobra, koniec żartów alkohol we własnym zakresie ja stawiam panienki
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jak nie będzie na spocie alko to znaczy ze Basia zawaliła ( Mi wczoraj obiecała, że wszystko dowiezie) ale żeś mnie wrobił .... hmmm... wiecie chłopcy, ja chyba dzisiaj nie dam rady, coś mi wypadło :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 17:10_________________________________________________ dobra, koniec żartów alkohol we własnym zakresie ja stawiam panienki Ty jedną masz problem utrzymać, więc nie kozacz tu liczbą mnogą
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 chyba jednak predko te spoty nie odbeda sie na powerzchni nom raczej, pogoda coś niedopisuje jak nie będzie na spocie alko to znaczy ze Basia zawaliła ( Mi wczoraj obiecała, że wszystko dowiezie) napewno coś upije niema bata :polew: :polew: Szkoda że na chwilę bo inaczej byś robił za mojego szofera dziś hehe jak bym był zdrowy to byśmy tam busem pojechali hehe dobra, koniec żartów alkohol we własnym zakresie ja stawiam panienki w takim razie będę na bank [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 17:11_________________________________________________ Ty jedną masz problem utrzymać, więc nie kozacz tu liczbą mnogą padłem :polew: :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja stawiam panienki Stan bo ja PKS'em na tego spota przyjade
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jak nie będzie na spocie alko to znaczy ze Basia zawaliła ( Mi wczoraj obiecała, że wszystko dowiezie) ale żeś mnie wrobił .... hmmm... wiecie chłopcy, ja chyba dzisiaj nie dam rady, coś mi wypadło :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 17:10_________________________________________________ dobra, koniec żartów alkohol we własnym zakresie ja stawiam panienki Ty jedną masz problem utrzymać, więc nie kozacz tu liczbą mnogą ale tyś jest jakby w trzech osobach: w nocy śpi, w dzień wyciąga ze mnie kase, a w weekend wyciąga ze mnie kasę i nawet nic nie postawi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi