talib1990 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us panorama okolicy
Seski Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us panorama okolicy eee tam nie wiem gdzie to jest ale tam jest cywilizacja musiałbym ci pokazać u mnie w górach :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 a tutaj widok z przed domku na słowacje Uploaded with ImageShack.us a tak przy koszeniu sie zjarałem ... :kox: Uploaded with ImageShack.us
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 czerwonoskóry, jak ci przed monopolem
Kanar Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siemano chlopaki mam pytanie od czego moglo wzrosnac spalanie ogolnie nie ma tragedi ale w miescie pali mi ok 8,5 L/100 km oczywiscie jazda wylacznie po miescie, dosyc agresywna ale bez przesady i odcinki mniej wiecej o dlugosciach 10-15 km, wiec w sumie raczej krotkie przypchany kat? ciekawe pytanie bo mam takie samo spalanie.. chociaż teraz to pewnie wzrośnie bo tył mi sie zaczął trzymać w zakrętach i w końcu moge przyspieszać Qwa ale jestem szczęśliwy.. nawet opony nie do pary mnie nie dołują
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siemano chlopaki mam pytanie od czego moglo wzrosnac spalanie ogolnie nie ma tragedi ale w miescie pali mi ok 8,5 L/100 km oczywiscie jazda wylacznie po miescie, dosyc agresywna ale bez przesady i odcinki mniej wiecej o dlugosciach 10-15 km, wiec w sumie raczej krotkie przypchany kat? ciekawe pytanie bo mam takie samo spalanie.. chociaż teraz to pewnie wzrośnie bo tył mi sie zaczął trzymać w zakrętach i w końcu moge przyspieszać Qwa ale jestem szczęśliwy.. nawet opony nie do pary mnie nie dołują hehehe jeszcze przód i będzie git :kox:
keżor Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 siemano chlopaki mam pytanie od czego moglo wzrosnac spalanie ogolnie nie ma tragedi ale w miescie pali mi ok 8,5 L/100 km oczywiscie jazda wylacznie po miescie, dosyc agresywna ale bez przesady i odcinki mniej wiecej o dlugosciach 10-15 km, wiec w sumie raczej krotkie nie jeździj na odcince , to będzie mniej palił
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siemano chlopaki mam pytanie od czego moglo wzrosnac spalanie ogolnie nie ma tragedi ale w miescie pali mi ok 8,5 L/100 km oczywiscie jazda wylacznie po miescie, dosyc agresywna ale bez przesady i odcinki mniej wiecej o dlugosciach 10-15 km, wiec w sumie raczej krotkie nie jeździj na odcince , to będzie mniej palił to dlatego moja pali 40l :polew:
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 siemano chlopaki mam pytanie od czego moglo wzrosnac spalanie ogolnie nie ma tragedi ale w miescie pali mi ok 8,5 L/100 km oczywiscie jazda wylacznie po miescie, dosyc agresywna ale bez przesady i odcinki mniej wiecej o dlugosciach 10-15 km, wiec w sumie raczej krotkie przypchany kat? ciekawe pytanie bo mam takie samo spalanie.. chociaż teraz to pewnie wzrośnie bo tył mi sie zaczął trzymać w zakrętach i w końcu moge przyspieszać Qwa ale jestem szczęśliwy.. nawet opony nie do pary mnie nie dołują To się cieszę że nić nie stuka
Bulik Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema z raaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaa :drunk:
Adrenalina Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema z raaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaa :drunk: bry :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ooooooooooooo pani nie spi :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 03:04_________________________________________________aaaaaaaaaaaaaaaaaa Stan chrapie mykam poledz bo za chwile na giełde
A4 Mario Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 no co sie dziwisz? Zajechałaś go i biedak zasnoł z przemęczenia.... a Ty biedna dalej niezadowolona...
Rekomendowane odpowiedzi