Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby jej się podobało :naughty:

Ty byłbyś chory jakbyś czegoś nie spłodził przez weekend :decayed:

To nie weekend tylko dzisiaj :decayed: Spadam załatwić sprawę a potem lampy lądują w piekarniku :decayed:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jest mój Kanara i Bulczasa pomysł na zime (chociaż Kanara ponoć na lato :decayed: )

tylko nie wiem jakie te z czerwonym rantem są duże , czy poszerzać 15ki , czy kupować 16ki , bo 15ki oponki mam dobre jeszcze :gwizdanie:

A poza tym jest potwierdzony wynikiem z hamowni przyrost mocy do poziomu 1Z - a 1Z maja już 288 :naughty: :naughty:

:kox:

Tylko ciekawe jakie oponki założycie na te poszerzane fele, pewnie 225 na zimę, jak nie lepiej :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

A to coś na smaki głównie dla Keżora :gwizdanie:

zdj088.jpg

o Ty !! :slina:
Opublikowano

zdj088.jpg

maaaaluj, nie zastanawiaj się :kox:

naklejka to nie to, lakier to lakier, a Ty Gregory, jesteś miękkka pytka, miałeś dawno malować i liiipaaa :polew:

Opublikowano
  • Autor

Kanar , patrzyłem do garażu i mam 195/65 15 , ale c**jowe strasznie , także jak nie masz nic kasy i nie masz jakichkolwiek innych opon to Ci je dam , bo trzymam je na tor jakiś :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 17:44_________________________________________________

zdj088.jpg

maaaaluj, nie zastanawiaj się :kox:

naklejka to nie to, lakier to lakier, a Ty Gregory, jesteś miękkka pytka, miałeś dawno malować i liiipaaa :polew:

moje za pare dni dopiero idzie do lakiernika na poprawki i zderzak , to sie odrazu dach ebnie :naughty:

[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 17:45_________________________________________________

to jest mój Kanara i Bulczasa pomysł na zime (chociaż Kanara ponoć na lato :decayed: )

tylko nie wiem jakie te z czerwonym rantem są duże , czy poszerzać 15ki , czy kupować 16ki , bo 15ki oponki mam dobre jeszcze :gwizdanie:

A poza tym jest potwierdzony wynikiem z hamowni przyrost mocy do poziomu 1Z - a 1Z maja już 288 :naughty: :naughty:

:kox:

Tylko ciekawe jakie oponki założycie na te poszerzane fele, pewnie 225 na zimę, jak nie lepiej :gwizdanie:

195/65 :decayed:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 17:45_________________________________________________a co do rezania , to ja wyrezałem dziś na cacy słupek z zegarami :naughty:

i założyłem gryll RS :decayed: wkońcu mam grill którego nikt inny w kato nie ma :travolta: Gregora nie licze , bo to bardziej Glywyce :decayed:

a jutro jak dobrze pójdzie to odbiore zderzak i umawiam sie na lakierowanie :kox:

Opublikowano

Jedna lampa się smaży już ale coś czuje że nie będzie łatwo ;(

Opublikowano

Jedna lampa się smaży już ale coś czuje że nie będzie łatwo ;(

nie będzie... :disgust:
Opublikowano

a Ty Gregory, jesteś miękkka pytka, miałeś dawno malować i liiipaaa :polew:

Miałem miałem dawno już malować, ale się brandzliłem z jakąś folią, potem się folia nie udała, a teraz nie ma czasu auta odstawiać na lakierowanie :gwizdanie:

wkońcu mam grill którego nikt inny w kato nie ma :travolta: Gregora nie licze , bo to bardziej Glywyce :decayed:

Ja jestem universalny, więc jesteś drugi :decayed:

Opublikowano

Bulczas ładnie to wyszło :naughty: jutro obadam na spocie, a powiedz mi rezasz coś jutro ? bo jutro dopiero tą osłonę na przegub będę miał i można by po Twojej pracy - Ty porezać ja naprawiać :kox:

Co tam dziewczęta ? :tongue4:

Opublikowano

lookłem teraz i 10tys. już pękło na serwer :naughty:

keżor widze że się do Jarosławca wybierasz :)

Opublikowano

A tak poza tym to co za dyskryminacja z powodu jakiegoś grilla :tongue4::decayed:

Opublikowano

Jutro mnie raczej nie będzie na spocie a jak będę to na pewno nie swoim autem :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 18:25_________________________________________________Ja mam w bagażniku grilla jakiego nikt nie ma :decayed:

Opublikowano

Jutro mnie raczej nie będzie na spocie a jak będę to na pewno nie swoim autem :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 18:25_________________________________________________Ja mam w bagażniku grilla jakiego nikt nie ma :decayed:

czyli z garażu też nici ?

Opublikowano

Część obudowy puściła reszta za chwilę. Ale obudowa ładnie będzie zmasakrowana :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 18:27_________________________________________________

czyli z garażu też nici ?

Zależy jak mi lampy pójdą a mamy z Kanarem rezać przód jego :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

keżor widze że się do Jarosławca wybierasz :)

:no: ja nawet nie wiem gdzie to jest :gwizdanie:
Opublikowano

Moja jak się dowie to raczej mnie długo nie zobaczycie :decayed:

szkoda że cię niebędzie w Zatorze ale wypijemy twoje zdrowie :tongue4:

Ja mam w bagażniku grilla jakiego nikt nie ma :decayed:

miałeś niemówić chłopakom że ci sprzedałem mojego pierwszego grill :decayed:

:polew: :polew: :polew:

i to jest ten twój niby mały garaż?????????

Keżor gg

Opublikowano

rezacze :nuda:

Opublikowano
  • Autor

Ty też :naughty: właśnie dostałem meila :kox:
Opublikowano

Bulczas a gdzie rezacie ? w sumie mi to jedno czy w Sosnowcu czy w Rudzie bo nie mam kluczy chwilowo dostępnych więc na kluczach mi najbardziej zależy, sam zabieg to lajt

Opublikowano

:nose:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.