Kędzior Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 to podaj mi ten nr na który trzeba wysłać smsa [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 23:14_________________________________________________chyba, że samo wysłanie sms nie wystarcza... to nie chce musisz mieć dodane 200gb zdjęc lub filmów :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 23:18_________________________________________________ dobra zboki, ja lecę ja też narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLFowa Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 hahah ręcznik teraz mi się przypomniało muszę się Wolfa zapytać czy chciałby nowy bo przecież mamy taki piękny z Jarosławca :polew: a tak w ogóle to NAJLEPSZEGO KEŻOR !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 w ten deszczowy poranek sto lat Keżor, żeby Ci zawsze turbina dobrze pompowała, żeby Ci nic nie stukało, nic nie pukało i żeby te wściekłe prosiaki dalej bez problemu zapierdałały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 najlepszego KEŻOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 HAPPY BIRTHDAY KEŻOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 siema i dzięki ;( ale sie wzruszyłem .. Wy to macie pamięć do dat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 siema i dzięki ;( ale sie wzruszyłem .. Wy to macie pamięć do dat no tak... to twoje pw o urodzinach i prezentach jakie byś chciał też pewnie wszystkim przypomniało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 siema i dzięki ;( ale sie wzruszyłem .. Wy to macie pamięć do dat no tak... to twoje pw o urodzinach i prezentach jakie byś chciał też pewnie wszystkim przypomniało... ja dostałem 2 PW - w pierwszym listę prezentów, a w drugim, że Seski już wszystko pochytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ja nic nie dostałam :gwizdanie: w związku z powyższym zrobię laurkę-wydzierankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 siema i dzięki ;( ale sie wzruszyłem .. Wy to macie pamięć do dat no tak... to twoje pw o urodzinach i prezentach jakie byś chciał też pewnie wszystkim przypomniało... jakoś sobie trzeba radzić [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 10:46_________________________________________________ w związku z powyższym zrobię laurkę-wydzierankę kolaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Keżor, STOOO LAT KOKSIE jednak to dzisiaj pier**le, nie idę do roboty, w końcu biorę antybiotyk :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 po wakacjach co tam słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 po wakacjach co tam słychać nic nadzwyczajnego, nikt się nie spedalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 miszka dobry i jak tam było? kiedy się bierzesz do roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 po wakacjach co tam słychać nic nadzwyczajnego, nikt się nie spedalił jak zwykle bezpośredni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 po wakacjach co tam słychać nic nadzwyczajnego, nikt się nie spedalił jak zwykle bezpośredni :gwizdanie: wszystko w ramach żartu koleżanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Wszystkiego najlepszego Keżor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 po wakacjach co tam słychać nic nadzwyczajnego, nikt się nie spedalił jak zwykle bezpośredni :gwizdanie: wszystko w ramach żartu koleżanko taaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Miszka zapodaj sobie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157669.0 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi