stanley Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 cześć pracy ja juz dzis po :kox: ale plan na jutro jest mega :kox: uchyl rąbka tajemnicy [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 21:29_________________________________________________pamiętajcie żeby nie wchodzić do baru na statku http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=22744 pare razy plynalem promem ale takiej masakry jeszcze nie przezylem :gwizdanie: to chyba kanał gliwicki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 cześć pracy ja juz dzis po :kox: ale plan na jutro jest mega :kox: uchyl rąbka tajemnicy [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 21:29_________________________________________________pamiętajcie żeby nie wchodzić do baru na statku http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=22744 pare razy plynalem promem ale takiej masakry jeszcze nie przezylem :gwizdanie: to chyba kanał gliwicki :gwizdanie: nie kolego tu cie zdziwie pare razy płynąłem 32km z francji do angli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 21:45_________________________________________________nauczyłem się wklejać zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 21:45_________________________________________________nauczyłem się wklejać zdjęcia jak to sie robi bo tez mam z tym problem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 U mnie coś nie hula fotka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 21:45_________________________________________________nauczyłem się wklejać zdjęcia jak to sie robi bo tez mam z tym problem :gwizdanie: przy flaszce ci wytłumacze, bo na trzeźwo to chyba nie damy rady [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 21:50_________________________________________________ U mnie coś nie hula fotka.. http://media01.biertijd.com/galleries/errotica/100905_lada/03.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 mi też nie działało... ale teraz już to poprawiłem :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 a mi tez nie dziala :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 21:56_________________________________________________a co do flaszki to jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 to jednak nie umiem wlepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 qr**! Stan Legia wygrała w 10ke!!!! :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 q***wa! Stan Legia wygrała w 10ke!!!! :wallbash: :wallbash: wiem oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 q***wa! Stan Legia wygrała w 10ke!!!! :wallbash: :wallbash: wiem oglądałem Jak wogóel grali? Dobry meczyk? Jak Lech mógł przegrać w 10kę!??! Siedze wrobocie i oglądam tylko na livescores.com :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 to jednak nie umiem wlepiać nie no, prawie ci sie udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 q***wa! Stan Legia wygrała w 10ke!!!! :wallbash: :wallbash: wiem oglądałem Jak wogóel grali? Dobry meczyk? Jak Lech mógł przegrać w 10kę!??! Siedze wrobocie i oglądam tylko na livescores.com :kwasny: oglądałem tylko 2 połowę, bardzo średni poziom w 88 min dośrodkowanie, murzyn wyskoczył najwyżej i wsadził z głowy [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 22:07_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 teraz działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 teraz działa i zawsze robię tak samo [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 22:09_________________________________________________ a teraz ? może mi baska założyła jakąś blokadę jak chce dupe wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 chciałem tylko dopisać, że to u naszego kolego z forum na działce jest (na wszelki wypadek nie użyje nicku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 i po robocie mój dzisiejszy wieczór sponsoruje kolega kasztelan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 to 2 nie działa :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 chciałem tylko dopisać, że to u naszego kolego z forum na działce jest (na wszelki wypadek nie użyje nicku) no to niezla dzialka puść pw gdzie to go odwiedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi