krolu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Nie ma ktoś z was jakiejś fajnej łamanej 12-stki najlepiej oczkowej 12 jest do świec??
Bulczas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 k**wa muszę zainwestować w dobry zestaw kluczy bo bez tego nie da się naprawiać auta. Wie ktoś może gdzie na turbinie jest data produkcji??[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 16:54_________________________________________________ Nie ma ktoś z was jakiejś fajnej łamanej 12-stki najlepiej oczkowej 12 jest do świec?? Do świec jest 10-tka chyba :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ku***a muszę zainwestować w dobry zestaw kluczy bo bez tego nie da się naprawiać auta. Wie ktoś może gdzie na turbinie jest data produkcji??[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 16:54_________________________________________________ Nie ma ktoś z was jakiejś fajnej łamanej 12-stki najlepiej oczkowej 12 jest do świec?? Do świec jest 10-tka chyba :gwizdanie: ja coś mam sprawdzę, ew na spota podrzucę
Pucek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Królu, czy Ty dzisiaj przywieziesz mi tą płytę? :> Bulczas, ja zmałpowałem od Gregora i kupiłem sobie zestaw kluczy Yato jak mu wytrzymały to znaczy że są OK aaa i coś ze strefy klubowicza http://mistrzowie.org/56457/Desperacja
krolu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 nowa nuta Roberta M: Robert M - All Day All Night ( Radio Edit ) :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Bulczas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ile płaciłeś za ten zestaw Pucek i gdzie kupowałeś?
szafa Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Panowie a nowi sa mile widziani? bo jak cos to moze bym dzis wpadl :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Panowie a nowi sa mile widziani? bo jak cos to moze bym dzis wpadl :gwizdanie: pewnie
Bulik Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Panowie a nowi sa mile widziani? bo jak cos to moze bym dzis wpadl :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;(
Bulik Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( siema tato gdzie twój avatar ?[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 17:07_________________________________________________o ijest
krolu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( siema tato gdzie twój avatar ?[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 17:07_________________________________________________o ijest ty już nie pij :gwizdanie: :gwizdanie:
szafa Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Panowie a nowi sa mile widziani? bo jak cos to moze bym dzis wpadl :gwizdanie: pewnie jak tak to wpadne na moment
stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( nadrobimy to
krolu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Panowie a nowi sa mile widziani? bo jak cos to moze bym dzis wpadl :gwizdanie: pewnie jak tak to wpadne na moment wpadaj
Pucek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ile płaciłeś za ten zestaw Pucek i gdzie kupowałeś? kupowałem na allegro, dokładnie ten http://allegro.pl/zestaw-kluczy-94-el-klucze-nasadowe-yato-yt-1268-i1236211595.html ale trzeba sobie dokupić jeszcze jakiś zestawik z torxami, bitami itp. bo brakuje tych nietypowych ogólnie polecam
stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Panowie a nowi sa mile widziani? bo jak cos to moze bym dzis wpadl :gwizdanie: pewnie jak tak to wpadne na moment parking zielony pod realem [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 17:11_________________________________________________ Ile płaciłeś za ten zestaw Pucek i gdzie kupowałeś? kupowałem na allegro, dokładnie ten http://allegro.pl/zestaw-kluczy-94-el-klucze-nasadowe-yato-yt-1268-i1236211595.html ale trzeba sobie dokupić jeszcze jakiś zestawik z torxami, bitami itp. bo brakuje tych nietypowych ogólnie polecam ja też mogę je polecić, ale brakuje jeszcze pyrola
A4 Mario Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Panowie a nowi sa mile widziani? bo jak cos to moze bym dzis wpadl :gwizdanie: pewnie jak tak to wpadne na moment Nie zapomnij wpisowego... skrzynka żywca...
Bulczas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ile płaciłeś za ten zestaw Pucek i gdzie kupowałeś? kupowałem na allegro, dokładnie ten http://allegro.pl/zestaw-kluczy-94-el-klucze-nasadowe-yato-yt-1268-i1236211595.html ale trzeba sobie dokupić jeszcze jakiś zestawik z torxami, bitami itp. bo brakuje tych nietypowych ogólnie polecam No spoko zestaw Torxy mam itp. Muszę zamówić Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi