A4 Mario Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Własnie Ośka jest fajna na zime... fajnie sie lata bokiem...
Pucek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Własnie Ośka jest fajna na zime... fajnie sie lata bokiem... tak, ale przy pierwszym boku nie potrafisz ruszyć :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Nieeee nie z biedronki... Teściu mi przywiózł z Włoch bo wczoraj wrócił... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 19:14_________________________________________________Co ty gadasz jeszcze nie znasz moich mozliwości.... :naughty:
Pucek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Nieeee nie z biedronki... Teściu mi przywiózł z Włoch bo wczoraj wrócił... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 19:14_________________________________________________Co ty gadasz jeszcze nie znasz moich mozliwości.... :naughty: no zeszłej zimy mieliśmy okazje oglądać takich mistrzów kierownicy, nie będę wymieniał po ksywach jak potrafisz jeździć tak jak Pelex, to wierzę :>
A4 Mario Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Nieeee nie z biedronki... Teściu mi przywiózł z Włoch bo wczoraj wrócił... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 19:14_________________________________________________Co ty gadasz jeszcze nie znasz moich mozliwości.... :naughty: no zeszłej zimy mieliśmy okazje oglądać takich mistrzów kierownicy, nie będę wymieniał po ksywach jak potrafisz jeździć tak jak Pelex, to wierzę :> Poczekaj do zimy... az sie spotkamy na jakims parkingu... rok temu latałem pod tesco miedzy latarniami... :kox:
Pucek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ja nie latam bokami po parkingach, bo szkoda mi auta napęd wykorzystuje w normalnej jeździe
Kędzior Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Nieeee nie z biedronki... Teściu mi przywiózł z Włoch bo wczoraj wrócił... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 19:14_________________________________________________Co ty gadasz jeszcze nie znasz moich mozliwości.... :naughty: no zeszłej zimy mieliśmy okazje oglądać takich mistrzów kierownicy, nie będę wymieniał po ksywach jak potrafisz jeździć tak jak Pelex, to wierzę :> Poczekaj do zimy... az sie spotkamy na jakims parkingu... rok temu latałem pod tesco miedzy latarniami... :kox: chyba gokartem bo twoja fura to... :polew:
A4 Mario Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Nieeee nie z biedronki... Teściu mi przywiózł z Włoch bo wczoraj wrócił... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 19:14_________________________________________________Co ty gadasz jeszcze nie znasz moich mozliwości.... :naughty: no zeszłej zimy mieliśmy okazje oglądać takich mistrzów kierownicy, nie będę wymieniał po ksywach jak potrafisz jeździć tak jak Pelex, to wierzę :> Poczekaj do zimy... az sie spotkamy na jakims parkingu... rok temu latałem pod tesco miedzy latarniami... :kox: chyba gokartem bo twoja fura to... :polew: Normalnie za szydere z mojej fury bym Cie pojechał ale to stereo.... wybaczam...
Pucek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 no stereo pozamiatało Mario, fajne masz auto, a ośki też są fajne
A4 Mario Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 no stereo pozamiatało Mario, fajne masz auto, a ośki też są fajne Dobra dobra nie czaruj tylko powiedz co bys chciał... :polew:
Pucek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 no stereo pozamiatało Mario, fajne masz auto, a ośki też są fajne Dobra dobra nie czaruj tylko powiedz co bys chciał... :polew: załatw mi na godzinę 18stkę otwartą na różne propozycje
A4 Mario Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 no stereo pozamiatało Mario, fajne masz auto, a ośki też są fajne Dobra dobra nie czaruj tylko powiedz co bys chciał... :polew: załatw mi na godzinę 18stkę otwartą na różne propozycje Takie to tylko w quensie... :polew: Sam bym chętnie skorzystał... wkońcu dzień chłopca..
Kędzior Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 no stereo pozamiatało Mario, fajne masz auto, a ośki też są fajne Dobra dobra nie czaruj tylko powiedz co bys chciał... :polew: załatw mi na godzinę 18stkę otwartą na różne propozycje 150zl i ci załatwię Normalnie za szydere z mojej fury bym Cie pojechał ale to stereo.... wybaczam... hehe quattro jest właśnie jak to stereo
A4 Mario Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 A Glinek jest w Operacji Tuning... :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 19:42_________________________________________________Ty Kedzior co ty za lachony załatwiasz za 150 zł??? Chyba ukrainki.... a nie czyste pachnace zadbane osiemnastki...
Kędzior Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 A Glinek jest w Operacji Tuning... :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 19:42_________________________________________________Ty Kedzior co ty za lachony załatwiasz za 150 zł??? Chyba ukrainki.... a nie czyste pachnace zadbane osiemnastki... amator :thumbdown: [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 19:46_________________________________________________ !buehehe źle ogłosiła wynik :polew: obczajcie jak jej było głupio
A4 Mario Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Nuda się zrobiła... wszyscy oglądaja na Wspólnej...
Kędzior Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 http://www.milanos.pl/vid-20748-Malowanie-zywym-pedzlem-w-niemieckim-Mam.html
seves Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 hello Synki Diman koooope lat w ogole
Rekomendowane odpowiedzi