A4 Mario Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 hello Synki Diman koooope lat w ogole Witomy na tym nudnym forum...
seves Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 hehe:) powiem Wam ze wyglup naszej Mołkównej to sie traci przy tych wyborach miss
diman Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 dobry wieczor ano pracuje ostatnio na wyjazdach i sie nie moge zjawic na spocie jakos ;(
akjam Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 dobry wieczor ano pracuje ostatnio na wyjazdach i sie nie moge zjawic na spocie jakos ;( Musisz się bardziej postarać!
akjam Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 z wieczora StanOglądasz meczyk/i? Ja qr** w robocie siedzę i... :kwasny:
stanley Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 oglądam, narazie mecz średni - walka w środku pola....
akjam Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 oglądam, narazie mecz średni - walka w środku pola.... To czekam na relacje... :gwizdanie: A w siatkę jak to wygląda? BRA ich leje?
Kędzior Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 oglądam, narazie mecz średni - walka w środku pola.... To czekam na relacje... :gwizdanie: A w siatkę jak to wygląda? BRA ich leje? nie masz innych zainteresowań??stasiu widziałeś gdzie jakieś fajne cipki?
stanley Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 oglądam, narazie mecz średni - walka w środku pola.... To czekam na relacje... :gwizdanie: A w siatkę jak to wygląda? BRA ich leje? nie masz innych zainteresowań??stasiu widziałeś gdzie jakieś fajne cipki? w sobotę zobaczę [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 21:47_________________________________________________ oglądam, narazie mecz średni - walka w środku pola.... To czekam na relacje... :gwizdanie: A w siatkę jak to wygląda? BRA ich leje? nie wiem na jakim to leci, jak na polsat sport, to nie mam
seves Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 z wieczora a ja sie zbieram poamlu [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 21:48_________________________________________________co do pol-bra.. w setach 0-1 a teraz wyrownane w miare 13-16 jak ktos ma Nke to 180kanal a na cyfrze tez podobno gdzies leci na jakims kanale ja na N na rai sport 2 ogladam :polew:
akjam Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 oglądam, narazie mecz średni - walka w środku pola.... To czekam na relacje... :gwizdanie: A w siatkę jak to wygląda? BRA ich leje? nie masz innych zainteresowań??stasiu widziałeś gdzie jakieś fajne cipki? Szczery chłopak... :polew: :polew:
krolu Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Keżor, mega ... te chmury... ciekawe jak wyglądało przejście przez nie bo na filmiku nie ma... a i momentami masz minę jak byś miła kupe w spodniach ale i tka koks i szacu no i ten kombinezon :kox: :kox: :kox: Ja w tamtym roku pociagnołem kumpla na lince holowniczej zapietej o mój hak a on na dupolocie po takim dupnym parkingu.... ale była jazda adrenalinka niezła... ja tez ta ciągłe kumpla i on mnie przy 80 km/h gdzieś mam filmik :kox:
Bulczas Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 po ciężkim dniu w garażu. Auto poskładane tylko oleju w silniku nie Dobrze że sprawdziłem przed odpaleniem. Jutro jadę po olej i próba generalna :gwizdanie:
stanley Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Akjam http://sport.onet.pl/siatkowka/siatkarskie-ms-2010/3706927,komentarze.html pewnie dostaną 3:0 w d*pę
akjam Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 gOL!!!!!! :kox: :kox: :notworthy: :notworthy:
keżor Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 no stereo pozamiatało Mario, fajne masz auto, a ośki też są fajne Dobra dobra nie czaruj tylko powiedz co bys chciał... :polew: załatw mi na godzinę 18stkę otwartą na różne propozycje ja Ci moge pochytać :gwizdanie: za free [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 22:14_________________________________________________ Keżor, mega ... te chmury... ciekawe jak wyglądało przejście przez nie bo na filmiku nie ma... a i momentami masz minę jak byś miła kupe w spodniach ale i tka koks i szacu no i ten kombinezon :kox: :kox: :kox: no widok był za***isty a jak wleciliśmy w chmury to po prostu nic nie było widać i lecieliśmy na ślepo sam jesteś kupa w gaciach tak wyluzowany to ja nawet u moich ex teściów na obiedzie niedzielnym nie byłem :polew: ale kombinezon wymiata poprosił o koksiarski i dostałem :kox:
krolu Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 no stereo pozamiatało Mario, fajne masz auto, a ośki też są fajne Dobra dobra nie czaruj tylko powiedz co bys chciał... :polew: załatw mi na godzinę 18stkę otwartą na różne propozycje ja Ci moge pochytać :gwizdanie: za free [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 22:14_________________________________________________ Keżor, mega ... te chmury... ciekawe jak wyglądało przejście przez nie bo na filmiku nie ma... a i momentami masz minę jak byś miła kupe w spodniach ale i tka koks i szacu no i ten kombinezon :kox: :kox: :kox: no widok był za***isty a jak wleciliśmy w chmury to po prostu nic nie było widać i lecieliśmy na ślepo sam jesteś kupa w gaciach tak wyluzowany to ja nawet u moich ex teściów na obiedzie niedzielnym nie byłem :polew: ale kombinezon wymiata poprosił o koksiarski i dostałem :kox: no kombinezon :kox: :kox:
stanley Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 pierwsze trzy adresy rozumiem, ale reszta...
Pucek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 po ciężkim dniu w garażu. Auto poskładane tylko oleju w silniku nie Dobrze że sprawdziłem przed odpaleniem. Jutro jadę po olej i próba generalna :gwizdanie: zalałeś turbinę olejem? tak żeby na sucho nie ruszyła za pierwszym odpaleniem :gwizdanie: Keżor, no właśnie mnie to zaciekawiło, jak to jest w chmurach
Rekomendowane odpowiedzi