Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tu taka cisza :mysli:

bo ciebie nie bylo :naughty:

ciebie tom już wieki nie widział :hi:

no widzisz jakos tak wyszlo ze mnie zucaja po polsce i nie moge na spota dotrzec impreze byc jakas zrobil to bym wpadl w weekend jestem w doma :gwizdanie:

ja ostatnio na spocie byłem 3 tyg temu i wszystko się tak zapowiada że teraz też mnie nie będzie

co do imprezy to na razie nie robię żadnej :tongue4:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no widzisz jakos tak wyszlo ze mnie zucaja po polsce i nie moge na spota dotrzec impreze byc jakas zrobil to bym wpadl w weekend jestem w doma :gwizdanie:

ja ostatnio na spocie byłem 3 tyg temu i wszystko się tak zapowiada że teraz też mnie nie będzie

;( szkoda

Opublikowano

;( szkoda

no szkoda szkoda

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

siema ciuliki :hi:

ale miałem wczoraj ciekawą akcje :decayed:

jade sobie "normalnie" . :kox: jechałem ul.dobrego urobku (tak będe pisał jakby ktoś znał kato :P ) i na wlocie na Bocheńskego (ta nad autostradą koło reno) złapały mnie światła , ale stałem jako 3ci :evil: no ale nic , czekam , włączyło sie zielone. Ruszyłem jak inni i odrazu jak sie zrobił plac to wy***ałem całkiem na prawo na zjazd w strone Gliwic :kox: zakręt na piskach , ale patrze jakiś napinacz za mną chce sie sprawdzić :kox:

no to łogień i na łuku prawie bokiem poleciałem hehe , a na dojazdówce do A4ki zostali wc**j z tyłu :D

wjeżdżam tą szykaną na A4 a tu ch***j . ŁŁIIIŁŁŁ za mną i niebieski kogut :P

zatrzymałem sie: dogonili mnie :kox:

podchodzi tajniak i pado o dokumenty i żebym zgasił auto i położył kluczyki na podszybiu :blink:

to ja mu : nie moge teraz zgasić bo mam ciepłą turbine :polew: :polew:

wziął papiery , zaraz przyszedł drugi żebym wyszedł z auta i zgasił je , no to już wsumie ostygło to zgasiłem wylazłem

a oni : wszystko co pan ma prosze na klape bagażnika wyjąć

ku***a mać :decayed: wyjąłem portfel telefon i ch***j

a on to wszystko ? a ja , że tak

a ten ku***a wziął mi wsadził ręce po kieszeniach i ku***a znalazł kartke papieru i 20zł i mówi powiedziałem WSZYSTKO :wallbash: :wallbash:

co za ciul :decayed:

no i ogólnie przeczepali mi auto , nawet portfel przejrzeli , wzięli telefon do auta i go sprawdzili.

Jeszcze ponapinali sie , że jechałem jak szatan itp :P a ja mówie , że tyle tam przecież wolno jechać :polew: a oni taaaa i wyprzedzać prawą stroną. ogólnie takie dwa czopki sfrustrowane , że im ta kijanka nie jechała :polew: :polew:

no ale nie dostałem , żadnego mandatu i mnie puścili :gwizdanie:

a potem na autostradzie lece sobie 150 a nagle oni przelecieli jakieś 2 paczki obok mnie i pojechali :decayed:

na szczęście nie doj**ali sie o brak tablicy z przodu :decayed:

w sumie milczalem bo co to takiego :tongue4:

ale ostatnio po spocie w SG smigam se na rybnik i kolo minimala bylego se na lewy wskoczylem.. spokojnie wyprzedilem na prawy znowu na lewy.. na prawy i tak se z 5-6 autek wyprzedzilem :P podjezdzam na swiatla co na banke jest zjazd czerwone i na lewy za pierwszego.. bach zielone poszedlem ostro ile moja byla ;( potrafila i ogien 1 2 3 ale widze ze cos tam duze rozpedzone lewym napiera i nie umie doleciec :gwizdanie: jasno tam wiec widze paly ducato zjechalem na prawy i grzecznie 80km/h i tak se smigaja po zderzaku za mna smigaja i bach niebieskie wiec cieplo mi sie zrobilo wiadomo :decayed: zjechalem za slupkami na prawy wyszlo dwoch na raz podchodzi jeden zaglada i zaczyna sie drzec :naughty: serio wrzeszczal ze jak tak bede szalec to inaczej ze mna bedzie rozmawiac :blink: i ze jak kogos zabije i cos :blink: i takich jakichs wielu slow uzyl ale potem juz nie wiem co gadal bo go przestalem sluchac :rolleyes: powrzeszczal i... nawet papierow nie wzial nic ani moich ani z auta! powiedzial co mial powiedziec i cos tam w stylu zeby to bylo ostatni raz :shocked:

hehe taka to byla historia :polew:

Opublikowano

siema ciuliki :hi:

ale miałem wczoraj ciekawą akcje :decayed:

jade sobie "normalnie" . :kox: jechałem ul.dobrego urobku (tak będe pisał jakby ktoś znał kato :P ) i na wlocie na Bocheńskego (ta nad autostradą koło reno) złapały mnie światła , ale stałem jako 3ci :evil: no ale nic , czekam , włączyło sie zielone. Ruszyłem jak inni i odrazu jak sie zrobił plac to wy***ałem całkiem na prawo na zjazd w strone Gliwic :kox: zakręt na piskach , ale patrze jakiś napinacz za mną chce sie sprawdzić :kox:

no to łogień i na łuku prawie bokiem poleciałem hehe , a na dojazdówce do A4ki zostali wc**j z tyłu :D

wjeżdżam tą szykaną na A4 a tu ch***j . ŁŁIIIŁŁŁ za mną i niebieski kogut :P

zatrzymałem sie: dogonili mnie :kox:

podchodzi tajniak i pado o dokumenty i żebym zgasił auto i położył kluczyki na podszybiu :blink:

to ja mu : nie moge teraz zgasić bo mam ciepłą turbine :polew: :polew:

wziął papiery , zaraz przyszedł drugi żebym wyszedł z auta i zgasił je , no to już wsumie ostygło to zgasiłem wylazłem

a oni : wszystko co pan ma prosze na klape bagażnika wyjąć

ku***a mać :decayed: wyjąłem portfel telefon i ch***j

a on to wszystko ? a ja , że tak

a ten ku***a wziął mi wsadził ręce po kieszeniach i ku***a znalazł kartke papieru i 20zł i mówi powiedziałem WSZYSTKO :wallbash: :wallbash:

co za ciul :decayed:

no i ogólnie przeczepali mi auto , nawet portfel przejrzeli , wzięli telefon do auta i go sprawdzili.

Jeszcze ponapinali sie , że jechałem jak szatan itp :P a ja mówie , że tyle tam przecież wolno jechać :polew: a oni taaaa i wyprzedzać prawą stroną. ogólnie takie dwa czopki sfrustrowane , że im ta kijanka nie jechała :polew: :polew:

no ale nie dostałem , żadnego mandatu i mnie puścili :gwizdanie:

a potem na autostradzie lece sobie 150 a nagle oni przelecieli jakieś 2 paczki obok mnie i pojechali :decayed:

na szczęście nie doj**ali sie o brak tablicy z przodu :decayed:

w sumie milczalem bo co to takiego :tongue4:

ale ostatnio po spocie w SG smigam se na rybnik i kolo minimala bylego se na lewy wskoczylem.. spokojnie wyprzedilem na prawy znowu na lewy.. na prawy i tak se z 5-6 autek wyprzedzilem :P podjezdzam na swiatla co na banke jest zjazd czerwone i na lewy za pierwszego.. bach zielone poszedlem ostro ile moja byla ;( potrafila i ogien 1 2 3 ale widze ze cos tam duze rozpedzone lewym napiera i nie umie doleciec :gwizdanie: jasno tam wiec widze paly ducato zjechalem na prawy i grzecznie 80km/h i tak se smigaja po zderzaku za mna smigaja i bach niebieskie wiec cieplo mi sie zrobilo wiadomo :decayed: zjechalem za slupkami na prawy wyszlo dwoch na raz podchodzi jeden zaglada i zaczyna sie drzec :naughty: serio wrzeszczal ze jak tak bede szalec to inaczej ze mna bedzie rozmawiac :blink: i ze jak kogos zabije i cos :blink: i takich jakichs wielu slow uzyl ale potem juz nie wiem co gadal bo go przestalem sluchac :rolleyes: powrzeszczal i... nawet papierow nie wzial nic ani moich ani z auta! powiedzial co mial powiedziec i cos tam w stylu zeby to bylo ostatni raz :shocked:

hehe taka to byla historia :polew:

Wzruszyłą mnie Wasza historia... :tongue4::polew:

P.S. Dobrze, że czasem policjanci są tacy dobrzy... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

k**wa mać , będe wujkiem :wallbash: a ja jeszcze taki młody jestem :confused4:

Opublikowano

ku***a mać , będe wujkiem :wallbash: a ja jeszcze taki młody jestem :confused4:

Koniec świata! :decayed::polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

mój brat ma 19 lat , a jego panna 17cie :gwizdanie:

spierdolił se dzieciństwo :confused4:

Opublikowano

spier***ił se dzieciństwo :confused4:

łooooo

to się pobawił :rolleyes:

Opublikowano

łooooo

e tam, będzie dobrze :) napisałeś, że spier***lił sobie dzieciństwo- nie wiadomo jak będzie. Zawsze trzeba wyciągać z zaistniałem sytuacji plusy i myśleć pozytywnie :) :) :)

Opublikowano

łooooo

e tam, będzie dobrze :) napisałeś, że spier***lił sobie dzieciństwo- nie wiadomo jak będzie. Zawsze trzeba wyciągać z zaistniałem sytuacji plusy i myśleć pozytywnie :) :) :)

Artur, grubo pojechałeś :polew:

Opublikowano

łooooo

Moja koleżanka też zaszła jak miał 17 lat... i za***iście sobie życie ułożyła, wiadomo - muszą pomóc rodzice, ale przeciez oni zawsze pomagają.

:)

Opublikowano

no tak, ale to jednak za wcześnie :)

taki Keżor, puka d*py i nie ma nawet w głowie myśli o chajtaniu :polew:

nooo :decayed:

Opublikowano

no tak, ale to jednak za wcześnie :)

taki Keżor, puka d*py i nie ma nawet w głowie myśli o chajtaniu :polew:

nooo :decayed:

no stało się i tyle. Ale nie należy myśleć, że jest :thumbdown: trzeba myśleś pozytywnie, przekreślać jakiś planów itd [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 21:37_________________________________________________a co będzie to życie pokaże :wink4:

Opublikowano

No cóż, trza teraz bawić jak się nie myślało wcześniej o pewnych sprawach ale jakoś da rade... :good:

łooooo

Moja koleżanka też zaszła jak miał 17 lat... i za***iście sobie życie ułożyła, wiadomo - muszą pomóc rodzice, ale przeciez oni zawsze pomagają.

:)

Stan, dobrze mówisz! :) łatwo nie będzie ale do przodu... :good:
Opublikowano

no i dużo zależy od mózgownicy brata Keżora :)

czyli Keżor, brat kupi kombi, a Ty zgarniesz golfa :kox:

Opublikowano

chyba, że będą bliźniaki to od razu vana :wink4:

Opublikowano

chyba, że będą bliźniaki to od razu vana :wink4:

:naughty:
Opublikowano

ja tam bym chciał bliźniaki - wszystko za jednym strzałem i może być spokój :decayed:

Przecież kobieta ma dwie piersi do karmienia :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

ja tam bym chciał bliźniaki - wszystko za jednym strzałem i może być spokój :decayed:

Przecież kobieta ma dwie piersi do karmienia :gwizdanie: :decayed:

gorzej jak już trafił na bliźniaki, a potem jeszcze "coś" :decayed:

psycha pada :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.