Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 jejku jejku nie zrozumieliście żaluzji... zrozumieli napewno ale droczą sie nie sądzę żeby zrozumieli... oni są już pewnie po 5 piwie i trochę wolniej myślą... [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 20:14_________________________________________________ty bulczas nie nie montujesz w końcu tych sprysków... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 jejku jejku nie zrozumieliście żaluzji... zrozumieli napewno ale droczą sie nie sądzę żeby zrozumieli... oni są już pewnie po 5 piwie i trochę wolniej myślą... [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 20:14_________________________________________________ty bulczas nie nie montujesz w końcu tych sprysków... :gwizdanie: Spryski zamontowane tylko nie mam kiedy podłączyć
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 jejku jejku nie zrozumieliście żaluzji... zrozumieli napewno ale droczą sie nie sądzę żeby zrozumieli... oni są już pewnie po 5 piwie i trochę wolniej myślą... [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 20:14_________________________________________________ty bulczas nie nie montujesz w końcu tych sprysków... :gwizdanie: Spryski zamontowane tylko nie mam kiedy podłączyć a podpis...?
Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 jejku jejku nie zrozumieliście żaluzji... zrozumieli napewno ale droczą sie nie sądzę żeby zrozumieli... oni są już pewnie po 5 piwie i trochę wolniej myślą... [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 20:14_________________________________________________ty bulczas nie nie montujesz w końcu tych sprysków... :gwizdanie: Spryski zamontowane tylko nie mam kiedy podłączyć a podpis...? Ten duży zbiornik nie pasuję a pompki spryskiwaczy mam dojście do nowych orginalnych
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 jejku jejku nie zrozumieliście żaluzji... zrozumieli napewno ale droczą sie nie sądzę żeby zrozumieli... oni są już pewnie po 5 piwie i trochę wolniej myślą... [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 20:14_________________________________________________ty bulczas nie nie montujesz w końcu tych sprysków... :gwizdanie: Spryski zamontowane tylko nie mam kiedy podłączyć a podpis...? Ten duży zbiornik nie pasuję a pompki spryskiwaczy mam dojście do nowych orginalnych aha[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 20:27_________________________________________________dobra ja się zbieram... to miłych snów wam życzę... i grzeczni bądźcie...
stanley Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 ja też się powoli zbieram, może jeszcze będę później
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 miał być tylko spokojny wypad z rodzinką do rodzinki k**wa ale mam banie :polew: :polew: :polew: :polew: rakija pozamiatała Kanar, w tym roku laski na mayday były...no może z 30 razy się zakochałem, reszta to zjebane solary, o blond włosach
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 miał być tylko spokojny wypad z rodzinką do rodzinki ku***a ale mam banie :polew: :polew: :polew: :polew: rakija pozamiatała Kanar, w tym roku laski na mayday były...no może z 30 razy się zakochałem, reszta to zjebane solary, o blond włosach Pucek :good: :good: :good: i co? bedzie co z tego?
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 no co Ty nie ma czasu na d*py jak nie kopalnia to znowu A4 klub i pijaństwo :gwizdanie: Ps. w sobotę w onyxie gra Mr X
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 no ja... tym bardziej teraz potrzebujesz czas zeby furke poskladac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 eee no ze 30 razy to i tak było warto jeśli liczyć do tego upojenie alkoholowe to z 10 musiało być naprawde konkret taaaa w sobote Mr.X a ja znów w robocie.. niech mnie ktoś zastrzeli
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 eee no ze 30 razy to i tak było warto jeśli liczyć do tego upojenie alkoholowe to z 10 musiało być naprawde konkret taaaa w sobote Mr.X a ja znów w robocie.. niech mnie ktoś zastrzeli Mr X już nie potrafi tak fajnie zagrać jak 5 lat temu ale można się zabawić, niestety piwo było tak słabe że po wypiciu sześciu nic nie czułem
keżor Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Ps. w sobotę w onyxie gra Mr X czyli jak kumulacja to na całego :gwizdanie: urodziny kumpla , impreza a4-klub , mr.X w onyxie coś jeszcze jest fajnego w sobote ?
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Ps. w sobotę w onyxie gra Mr X czyli jak kumulacja to na całego :gwizdanie: urodziny kumpla , impreza a4-klub , mr.X w onyxie coś jeszcze jest fajnego w sobote ? dni otwarte w Queens w Gliwicach :gwizdanie:
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Ps. w sobotę w onyxie gra Mr X czyli jak kumulacja to na całego :gwizdanie: urodziny kumpla , impreza a4-klub , mr.X w onyxie coś jeszcze jest fajnego w sobote ? dni otwarte w Queens w Gliwicach :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Ps. w sobotę w onyxie gra Mr X czyli jak kumulacja to na całego :gwizdanie: urodziny kumpla , impreza a4-klub , mr.X w onyxie coś jeszcze jest fajnego w sobote ? dni otwarte w Queens w Gliwicach :gwizdanie: to już wiem co robie w sobote
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 czas do wyrka ja tez sie zbieram panioeowie
Rekomendowane odpowiedzi