Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po robocie i po piance w city rocku :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

zboki, pisać na czym polega ta zabawa :decayed:

"kancik" to żadna zboczona gra. :cool1: To gra OnLine więc możemy zagrać spokojnie... :gwizdanie: Chcesz zagrać? Zaczynasz pierwszy. Stań gdzieś w swoim domu, rozejrzyj się... Masz gdzieś na pewno jakiś kant ścian...Rozpędź się i yebnij w go głową... :naughty::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: a może pucek mieszka w okrągłym domu ? :polew: :polew:

No nie mów keżor, że nie słyszałeś o grze w kancik... :wink4::kox:

całe życie w pokoju obitym materacami , to sie nie dziw :P żadna przyjemność :polew: :polew:
Opublikowano

:hi:

Jutro to chyba biorę kija albo kawałek rury do roboty, jak jebnę to będa o mnie w teleexpresie mówić :gwizdanie:

:polew: :polew:

Stasiu, a ty przecież taki spokojny koleś :decayed:

Opublikowano

Nie chce mi się nadrabiać spamu - jestem po 16 h w pracy.... ale nie chce mi się spać spadam pograć coś :naughty: :naughty: :naughty: ps. już mam 11 poziom ściganego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Jutro to chyba biorę kija albo kawałek rury do roboty, jak jebnę to będa o mnie w teleexpresie mówić :gwizdanie:

:polew: :polew:

Stasiu, a ty przecież taki spokojny koleś :decayed:

nie ma litości dla sku***synów :decayed:

Opublikowano

WITAM POZDRAWIAM

Opublikowano

Nie chce mi się nadrabiać spamu - jestem po 16 h w pracy.... ale nie chce mi się spać spadam pograć coś :naughty: :naughty: :naughty:ps. już mam 11 poziom ściganego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

super ale twój AFF nadal nie jedzie :tongue4:

:polew: :polew: :polew::wink4:

Opublikowano

:hi: dobry po robocie :decayed:

spam nadrobiony i widze ze gry dominuja co nie co :kox: tez chcialem se jeszcze pograc ale juz nie mam sily :confused4:

Opublikowano

ja tam wolę tyskie przechylić jak grać :naughty:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 23:30_________________________________________________

WITAM POZDRAWIAM

no siema :decayed:

Opublikowano

Nie chce mi się nadrabiać spamu - jestem po 16 h w pracy.... ale nie chce mi się spać spadam pograć coś :naughty: :naughty: :naughty: ps. już mam 11 poziom ściganego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Jeśli chodzi o gierki to właśnie skończyłem małą sesję HEAVY RAIN... :gwizdanie:

ja tam wolę tyskie przechylić jak grać :naughty:

Stan! Można wypić i pograć... :kox:
Opublikowano

:siema:

jak zwykle ja pierwszy z rana... co za obiboki na tym forum to ja nie wiem... :P

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano

:vaglogi:

hello, a tak chcialem tez z jakims duzym banerem na dzien dobry wyskoczyc a ten jest najwiekszy :tongue4:

:decayed:

Opublikowano

oj seves, seves...

wez ty sie lepiej za upiekszanie auta... to ci lepiej wychodzi... :D

Opublikowano

Do 13 i weekend :kox::hi:

Dziś mam za***isty dzień bo potem czeka mnie coś miłego :kox:

Opublikowano

:mysli::naughty:

Opublikowano
Opublikowano

zboki, pisać na czym polega ta zabawa :decayed:

"kancik" to żadna zboczona gra. :cool1: To gra OnLine więc możemy zagrać spokojnie... :gwizdanie: Chcesz zagrać? Zaczynasz pierwszy. Stań gdzieś w swoim domu, rozejrzyj się... Masz gdzieś na pewno jakiś kant ścian...Rozpędź się i yebnij w go głową... :naughty::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: a może pucek mieszka w okrągłym domu ? :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 21:38_________________________________________________

Witam dobrzy fachowcy są w Katowicach na Ochojcu ul. Spółdzielczości 9/1 Czesław Duda robiłem u niego już kilka razy polecam

dokładnie :good: ja też ich szczerze polecam , jako jedyni w kato robią geometrie na alumach 17kach :decayed:

wlasnie spam nadrabiam :decayed:

a to jakis problem ze na 17'? :gwizdanie: nie znam sie ale wczoraj mi moj mechanik przy okazji odbierania fury po wymianie sprzegla ustawil zbieznosc a wlasnie na 17stala :wink4:

Pucek jak chcesz dam Ci namiar na niego.. trasa SR-SG

ma ten najnowszy sprzet juz z kamerami jakimis (lasery mial kiedys a w tym roku juz na kamery przeszedl cokolwiek to znaczy i jakkolwiek dziala :kox: )

Opublikowano

:JC_fan::a4fan:

jak się cieszę że dziś piątek :gwizdanie:

:banan1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.