Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem zbyt poważnym człowiekiem żeby jeździć tak nisko nad ziemią :polew:

no to ja chyba jeszcze do tego nie dorosłem :decayed:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A7 :kox:

Tylko też nieżle kosztuje..... Może jak wygram w totka...

r8 :naughty:

R8 to już swoją droga jest :banan3: Auto typowe dla kawalera :naughty:

Szkoda tylko że A7 ma tylko 4 rodzaje silników 2 benzynowe i 2 disel... najmocnieszy disel 245PS a benzyna 300PS...

Opublikowano

Szkoda tylko że A7 ma tylko 4 rodzaje silników 2 benzynowe i 2 disel... najmocnieszy disel 245PS a benzyna 300PS...

ale porazka
Opublikowano

Miszka cycu jak ja Cię dawno nie widziałem, kiedy się można spodziewać Cię na spocie ?

Pracujesz ciągle "widzie" i pijesz..... :naughty:

nie wiem, może teraz we wtorek mi się uda :mysli:

ogólnie hard core w robocie :kox:

pany, jest sens obecnie jechać na Mysłowice ze sprzedażą, raz już byłem z B4 i sprzedałem za pierwszym razem...tylko ta pogoda....

Opublikowano

Miszka w mysłowicach stoją praktycznie sami handlarze. Możesz spróbować ale nie wiem czy łatwo będzie :gwizdanie:

Opublikowano

ale porazka

nawet nie wiedziałem...

to bym zrobił SWAPA na AJM :decayed:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:50_________________________________________________

Miszka cycu jak ja Cię dawno nie widziałem, kiedy się można spodziewać Cię na spocie ?

Pracujesz ciągle "widzie" i pijesz..... :naughty:

nie wiem, może teraz we wtorek mi się uda :mysli:

ogólnie hard core w robocie :kox:

pany, jest sens obecnie jechać na Mysłowice ze sprzedażą, raz już byłem z B4 i sprzedałem za pierwszym razem...tylko ta pogoda....

dużo stracisz jeśli sprzedaż, jak Bulczas napisał sami handlarze

obniż cene na allegro do rynkowej ceny i napisz 1.8T to zaraz pójdzie :decayed:

Opublikowano

bylem pare tyg temu ale w h*jowa pogode to byla porazka :thumbdown: malo ludzi i aut, ale gdy jest pogoda nom to wiadomo :wink4:
Opublikowano

Miszka w mysłowicach stoją praktycznie sami handlarze. Możesz spróbować ale nie wiem czy łatwo będzie :gwizdanie:

no to wiem, pamiętam ich od małolata, handlorze :kox:

ale do SG chyba nie chce mi się za***rdalać i jeszcze ten wjazd na giełdę :sick3:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:52_________________________________________________

bylem pare tyg temu ale w h*jowa pogode to byla porazka :thumbdown: malo ludzi i aut, ale gdy jest pogoda nom to wiadomo :wink4:

to jak będzie pogoda to uderzę na SM :decayed:

Opublikowano

Zawsze jak jest pogoda to i więcej ludzi i aut. Teraz i tak większość osób zaczyna od allegro, otomoto :cool1:

Opublikowano

Zawsze jak jest pogoda to i więcej ludzi i aut. Teraz i tak większość osób zaczyna od allegro, otomoto :cool1:

no wiem byli ostatnio jacyś z Kieleckiego ale 12 dawali to poszedłem do domu [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:59_________________________________________________za darmo nie oddam, nie ma c**ja :kox:

Opublikowano

Powiem Ci Miszka że dużo więcej nie dostaniesz chyba niestety :confused4: Taki rynek auta poszły bardzo w dół. Brat ostatnio sprzedawał auto. Bujał się trochę po czym zmniejszył trochę cenę i poszło od ręki. Tak tylko mówię wiadomo że za darmo nikt nie sprzeda. Ale 12 bez alusów to by była dobra cena :gwizdanie:

Opublikowano

Miszka a co będzie next ?

Opublikowano

b6 ale jeszcze nie teraz

Opublikowano

zbieram sie bo jutro do pracy narka

Opublikowano

b6 ale jeszcze nie teraz

Z jakim silnikiem ?

Panowie a tak na szybko... widział ktoś "Autor Widmo" przymierzam się właśnie teraz, tylko czy warto oglądać ?

Opublikowano

Powiem Ci Miszka że dużo więcej nie dostaniesz chyba niestety :confused4: Taki rynek auta poszły bardzo w dół. Brat ostatnio sprzedawał auto. Bujał się trochę po czym zmniejszył trochę cenę i poszło od ręki. Tak tylko mówię wiadomo że za darmo nikt nie sprzeda. Ale 12 bez alusów to by była dobra cena :gwizdanie:

dobrze gadasz ale wiesz jak wk***ia to że masz włożone w auto i musisz puścić taniej...inaczej jest jak masz igłę 100 %[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 23:09_________________________________________________

zbieram sie bo jutro do pracy narka

peace

b6 ale jeszcze nie teraz

Z jakim silnikiem ?

tak daleko nie jestem, na razie chcę sprzedać b5 :wink4:

Opublikowano

See ya, mykam na film ......... :hi: