Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 jestem zbyt poważnym człowiekiem żeby jeździć tak nisko nad ziemią no to ja chyba jeszcze do tego nie dorosłem
Grisza79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A7 Tylko też nieżle kosztuje..... Może jak wygram w totka... r8 R8 to już swoją droga jest Auto typowe dla kawalera Szkoda tylko że A7 ma tylko 4 rodzaje silników 2 benzynowe i 2 disel... najmocnieszy disel 245PS a benzyna 300PS...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A7 Tylko też nieżle kosztuje..... Może jak wygram w totka... r8 R8 to już swoją droga jest Auto typowe dla kawalera Szkoda tylko że A7 ma tylko 4 rodzaje silników 2 benzynowe i 2 disel... najmocnieszy disel 245PS a benzyna 300PS... ale porazka
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Miszka cycu jak ja Cię dawno nie widziałem, kiedy się można spodziewać Cię na spocie ? Pracujesz ciągle "widzie" i pijesz..... nie wiem, może teraz we wtorek mi się uda ogólnie hard core w robocie pany, jest sens obecnie jechać na Mysłowice ze sprzedażą, raz już byłem z B4 i sprzedałem za pierwszym razem...tylko ta pogoda....
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Miszka w mysłowicach stoją praktycznie sami handlarze. Możesz spróbować ale nie wiem czy łatwo będzie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A7 Tylko też nieżle kosztuje..... Może jak wygram w totka... r8 R8 to już swoją droga jest Auto typowe dla kawalera Szkoda tylko że A7 ma tylko 4 rodzaje silników 2 benzynowe i 2 disel... najmocnieszy disel 245PS a benzyna 300PS... ale porazka nawet nie wiedziałem... to bym zrobił SWAPA na AJM [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:50_________________________________________________ Miszka cycu jak ja Cię dawno nie widziałem, kiedy się można spodziewać Cię na spocie ? Pracujesz ciągle "widzie" i pijesz..... nie wiem, może teraz we wtorek mi się uda ogólnie hard core w robocie pany, jest sens obecnie jechać na Mysłowice ze sprzedażą, raz już byłem z B4 i sprzedałem za pierwszym razem...tylko ta pogoda.... dużo stracisz jeśli sprzedaż, jak Bulczas napisał sami handlarze obniż cene na allegro do rynkowej ceny i napisz 1.8T to zaraz pójdzie
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 pany, jest sens obecnie jechać na Mysłowice ze sprzedażą, raz już byłem z B4 i sprzedałem za pierwszym razem...tylko ta pogoda.... bylem pare tyg temu ale w h*jowa pogode to byla porazka malo ludzi i aut, ale gdy jest pogoda nom to wiadomo
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Miszka w mysłowicach stoją praktycznie sami handlarze. Możesz spróbować ale nie wiem czy łatwo będzie :gwizdanie: no to wiem, pamiętam ich od małolata, handlorze ale do SG chyba nie chce mi się za***rdalać i jeszcze ten wjazd na giełdę [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:52_________________________________________________ pany, jest sens obecnie jechać na Mysłowice ze sprzedażą, raz już byłem z B4 i sprzedałem za pierwszym razem...tylko ta pogoda.... bylem pare tyg temu ale w h*jowa pogode to byla porazka malo ludzi i aut, ale gdy jest pogoda nom to wiadomo to jak będzie pogoda to uderzę na SM
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zawsze jak jest pogoda to i więcej ludzi i aut. Teraz i tak większość osób zaczyna od allegro, otomoto
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zawsze jak jest pogoda to i więcej ludzi i aut. Teraz i tak większość osób zaczyna od allegro, otomoto no wiem byli ostatnio jacyś z Kieleckiego ale 12 dawali to poszedłem do domu [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:59_________________________________________________za darmo nie oddam, nie ma c**ja
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Powiem Ci Miszka że dużo więcej nie dostaniesz chyba niestety Taki rynek auta poszły bardzo w dół. Brat ostatnio sprzedawał auto. Bujał się trochę po czym zmniejszył trochę cenę i poszło od ręki. Tak tylko mówię wiadomo że za darmo nikt nie sprzeda. Ale 12 bez alusów to by była dobra cena :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Miszka a co będzie next ? b6 ale jeszcze nie teraz
Grisza79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Miszka a co będzie next ? b6 ale jeszcze nie teraz Z jakim silnikiem ?Panowie a tak na szybko... widział ktoś "Autor Widmo" przymierzam się właśnie teraz, tylko czy warto oglądać ?
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Powiem Ci Miszka że dużo więcej nie dostaniesz chyba niestety Taki rynek auta poszły bardzo w dół. Brat ostatnio sprzedawał auto. Bujał się trochę po czym zmniejszył trochę cenę i poszło od ręki. Tak tylko mówię wiadomo że za darmo nikt nie sprzeda. Ale 12 bez alusów to by była dobra cena :gwizdanie: dobrze gadasz ale wiesz jak wk***ia to że masz włożone w auto i musisz puścić taniej...inaczej jest jak masz igłę 100 %[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 23:09_________________________________________________ zbieram sie bo jutro do pracy narka peace Miszka a co będzie next ? b6 ale jeszcze nie teraz Z jakim silnikiem ? tak daleko nie jestem, na razie chcę sprzedać b5
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/seat-leon-cupra-r-1-8t-idealny-stan-i-wyglad-i1437798676.html
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/seat-leon-cupra-r-1-8t-idealny-stan-i-wyglad-i1437798676.html allroad :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 23:16_________________________________________________ See ya, mykam na film ......... z Bogiem
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 See ya, mykam na film ......... bajo [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 23:17_________________________________________________ http://moto.allegro.pl/seat-leon-cupra-r-1-8t-idealny-stan-i-wyglad-i1437798676.html padaka
Rekomendowane odpowiedzi