akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 j**ani niewiem czy poznaliscie ale w 23sek to ja Właśnie widziałem coś dziwnego... :polew:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 j**ani niewiem czy poznaliscie ale w 23sek to ja Chyba jak wracałeś z BP
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 j**ani niewiem czy poznaliscie ale w 23sek to ja Chyba jak wracałeś z BP :polew: :polew:
keżor Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 j**ani niewiem czy poznaliscie ale w 23sek to ja Właśnie widziałem coś dziwnego... :polew: na 3 kołowym rowerku , tylko śmignąl :polew:
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 j**ani niewiem czy poznaliscie ale w 23sek to ja Właśnie widziałem coś dziwnego... :polew: na 3 kołowym rowerku , tylko śmignąl :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja też może chwilę odpocznę. Jakąś książkę wziąłem to może ją ogarnę przez noc. 150technik samogwałtu ? :polew: :polew: 365 pozycji, na każdy dzień w roku....
keżor Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 ejjj , a w ogóle nie , żeby mi brakowało , ale kaj sie Fajfun stracił ? nie mówiąc o Kanarze :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Kanar to zarobiony pewnie jak zawsze a fajfun to uj wi :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Keżor mnie prosił żebym nie wrzucał jego fotek ale jak tak przeglądam starocie to nie mogłem się powstrzymać
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Keżor mnie prosił żebym nie wrzucał jego fotek ale jak tak przeglądam starocie to nie mogłem się powstrzymać to pamietam, dojebane
akjam Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 wstawać śpiochy !!! Całą noc człowiek nie spał a nie śpiochy... :gwizdanie:No to ja się powoli zbieram na drzemkę do domu i jakbym nie był później na forum to do zoba na spocie! A kto dziś wogóle będzie?
akjam Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Dojechałem właśnie do chaty. Zdupczm na drzemkę. siemka, mnie dzisiaj niebedzie Kędzior!? Reszta niech się określi, kto będzie? Robimy dziś grilla?
OKO Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Dojechałem właśnie do chaty. Zdupczm na drzemkę. siemka, mnie dzisiaj niebedzie Kędzior!? Reszta niech się określi, kto będzie? Robimy dziś grilla? jak mnie weźmiesz na spota to nie ma sprawy :gwizdanie: siemka, mnie dzisiaj niebedzie no to jakaś nowość Keżor mnie prosił żebym nie wrzucał jego fotek ale jak tak przeglądam starocie to nie mogłem się powstrzymać zaje .ste kołpaki
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Dojechałem właśnie do chaty. Zdupczm na drzemkę. siemka, mnie dzisiaj niebedzie Kędzior!? Reszta niech się określi, kto będzie? Robimy dziś grilla? ja będę :gwizdanie: dzień dobry wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi