Pucek Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 czyli co, są dziś jakieś atrakcje? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 wy tylko wdupiajacie Jeszcze dziś nic nie jadłem po nocce. też bym coś zjadł, może podejde na shella pod hot doga Stan! HOT DOGi nie tuczą. tylko nie wiadamo z czego ta parówka :gwizdanie: :gwizdanie: zarzuciłem dwa hot-dogi
tolek85 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 HEEEEELP!!!!!! Panowie, VAG będzie dostępny na spocie? Rano jak jechałem do pracy, wszystko ok. Wracam i mi piszczy fis, pokazuje w kółeczku KM świeci mi się ESP i ABS. Nic z autem nie robiłem, nic nie rezałem. Podobnie mi świeciła taka choinka, jak zmieniłem moduł pod multi. Teraz multi tempomat jak i fis działa normalnie, sterowanie w kierownicy też, ale wywala błąd. Jakby ktoś miał sprzęt na spocie, byłbym bardzo wdzięczny
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 czyli co, są dziś jakieś atrakcje? :gwizdanie: Będzie jedna atrakcja - nie będzie Kędziora
keżor Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Ma ktoś dojście lub wie gdzie można nabyć tanio aku? take coś dostałęm dziś na meila
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 eeeee to nie wpadam, nie ma Kędziora :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 http://www.wykop.pl/ramka/610833/wyglada-realnie/ :polew:
akjam Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 wszystkim kogo jeszcze dziś ni widziałem. Witam jak tam Krolu dziś będzie ??? Będzie. Rozmawiałem z nim właśnie.
akjam Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 inspekcje skasować :> Odzyskałem kabel i go dziś wezę i kompa też a Krolu ma przywieźć sterwniki.
Adam.S Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 To ja zmykam jeszcze umyć fure to narka na spocie
gregory Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Ma ktoś dojście lub wie gdzie można nabyć tanio aku? W mysłowicach :gwizdanie: Bosch S4 60Ah -cena? Forse 60Ah -cena?
keżor Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 a Ty burasie wyburasił kase JEDZIEM JEDZIEM :kox:
diman Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 HEEEEELP!!!!!! Panowie, VAG będzie dostępny na spocie? Rano jak jechałem do pracy, wszystko ok. Wracam i mi piszczy fis, pokazuje w kółeczku KM świeci mi się ESP i ABS. Nic z autem nie robiłem, nic nie rezałem. Podobnie mi świeciła taka choinka, jak zmieniłem moduł pod multi. Teraz multi tempomat jak i fis działa normalnie, sterowanie w kierownicy też, ale wywala błąd. Jakby ktoś miał sprzęt na spocie, byłbym bardzo wdzięczny tolek nic sie nie martw ja wezme sprzed a vagowy koleś zwany dalej Krolu jak mu sie bedzie chcialo to zajrzy
Rekomendowane odpowiedzi