Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 "Oko oko ty swinio" chodzuiło mi o to że wolalbym isc do pracy niz lezec w domu ja yhym
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley...
OKO Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Zupka z wora to jest to! :naughty:
stanley Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... czekam na jakiegoś niemca, muszę mu Passata wydać
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Zupka z wora to jest to! :naughty: Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... czekam na jakiegoś niemca, muszę mu Passata wydać upalales?
stanley Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Zupka z wora to jest to! :naughty: Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... czekam na jakiegoś niemca, muszę mu Passata wydać upalales? nie upalam aut klientów
OKO Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... czekam na jakiegoś niemca, muszę mu Passata wydać ich bin niemiec
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... czekam na jakiegoś niemca, muszę mu Passata wydać Wyda mu ale pierw coś zepsuj! :polew: Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Zupka z wora to jest to! :naughty: :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Widze że się zdrowo odżywiasz.....
OKO Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Widze że się zdrowo odżywiasz..... Barszczyk był "jak u mamy"
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Widze że się zdrowo odżywiasz..... Zioło lepiej jakieś zaparz... Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Widze że się zdrowo odżywiasz..... Barszczyk był "jak u mamy" Ja Yhym...
OKO Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Widze że się zdrowo odżywiasz..... Zioło lepiej jakieś zaparz... zielona herbata czeka na mnie w domciu
Grisza79 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zupkę zjadłem i czas na jakieś drugie danko. A tu widzę praca u niektórych wre... OKO, Stanley... ja już dzisiaj jestem po 2 zupach był żurek i barszczyk czerwony z woreczka Widze że się zdrowo odżywiasz..... Barszczyk był "jak u mamy" Już bym wolał wypić kielicha niż zupe z prochu .... :gwizdanie: Przynajmniej wiem co pije
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ma ktoś nr tel do Griszy? PLS wyślijce PW albo SMSkiem.
Miszka82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ma ktoś nr tel do Griszy? PLS wyślijce PW albo SMSkiem. Ma ktoś nr tel do Griszy? PLS wyślijce PW albo SMSkiem. jest onlajn
Grisza79 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ma ktoś nr tel do Griszy? PLS wyślijce PW albo SMSkiem. Ma ktoś nr tel do Griszy? PLS wyślijce PW albo SMSkiem. jest onlajn ??
Miszka82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ma ktoś nr tel do Griszy? PLS wyślijce PW albo SMSkiem. Ma ktoś nr tel do Griszy? PLS wyślijce PW albo SMSkiem. jest onlajn ?? Grisza czego nie rozumiesz to Ci wytłumaczę
Rekomendowane odpowiedzi