Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: dobry po robocie

ale sie tu afery dzieja no no Stasiu :gwizdanie:

hehe, masz może klamkę ? :naughty:

bandyta :bag::D

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: dobry po robocie

ale sie tu afery dzieja no no Stasiu :gwizdanie:

hehe, masz może klamkę ? :naughty:

spoko stan iwan jest akurat na pomorzu i będzie wracał przez lublin... :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 21:38_________________________________________________

:naughty:

Opublikowano

pamiętacie starego Karrambe :))

Opublikowano

pamiętacie starego Karrambe :))

:good:
Opublikowano
superbowl_05.jpg
Opublikowano
:siema: z wieczorka :naughty:
Opublikowano

superbowl_05.jpg

Fui :no:

Opublikowano

dobry rezacz dzialasz cos :cool1:

Opublikowano

No dziś zderzak dotarł więc go rozebrałem... :wink4: Kratkę chyba muszę dorwać bo delikatnie poryta i do malowania. :naughty:
Opublikowano

pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie :)

a co to bedzie
Opublikowano

No dziś zderzak dotarł więc go rozebrałem... :wink4: Kratkę chyba muszę dorwać bo delikatnie poryta i do malowania. :naughty:

no to miales robótkę ja mam jutro wolne i tez bym cos porezal ale nie mam co graty nie skompletowane niestety ;(

Opublikowano

no to miales robótkę ja mam jutro wolne i tez bym cos porezal ale nie mam co graty nie skompletowane niestety ;(

Zrób zapas tak jak ja. :wink4: Ja mam parę rzeczy do zrobienia a tu czasu nie ma. :disgust:
Opublikowano

pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie :)

a co to bedzie

dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie

Opublikowano

a co to bedzie

dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie

dziewczyna chce koniecznie z tym silnikiem :decayed:

Opublikowano

a co to bedzie

Jak już dziewczyna miałaby kupować auto za faceta to już byłoby źle :decayed::wink4:

Opublikowano

a co to bedzie

Jak już dziewczyna miałaby kupować auto za faceta to już byłoby źle :decayed::wink4:

Talib aż tak źle? :decayed:
Opublikowano

Leon Top Sport za***iste auto :naughty::kox:

Opublikowano

a co to bedzie

to jak dziewczyna chce taka fure to niech se kupi :facepalm::bag:

Opublikowano

a co to bedzie

dziewczyna chce koniecznie z tym silnikiem :decayed:

silnik ja chce, ona chce kremową skóre i sedana:P

a co to bedzie

nie ma tak źle :) ale pierw się zajme jej Pumą, bo chce zamienić na A3 1.8T... musze powiedzieć że ta puma 1.7 to za***rdala :) 125 koni krótka skrzynia tona wagi na glebie daje rade :kox: :kox:

Opublikowano

a co to bedzie

to jak dziewczyna chce taka fure to niech se kupi :facepalm::bag:

:gwizdanie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.