diman Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dobry po robocie ale sie tu afery dzieja no no Stasiu :gwizdanie: hehe, masz może klamkę ? bandyta
OKO Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dobry po robocie ale sie tu afery dzieja no no Stasiu :gwizdanie: hehe, masz może klamkę ? spoko stan iwan jest akurat na pomorzu i będzie wracał przez lublin... :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 21:38_________________________________________________
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 z wieczorka dobry rezacz dzialasz cos No dziś zderzak dotarł więc go rozebrałem... Kratkę chyba muszę dorwać bo delikatnie poryta i do malowania.
viktor098 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie a co to bedzie
diman Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 z wieczorka dobry rezacz dzialasz cos No dziś zderzak dotarł więc go rozebrałem... Kratkę chyba muszę dorwać bo delikatnie poryta i do malowania. no to miales robótkę ja mam jutro wolne i tez bym cos porezal ale nie mam co graty nie skompletowane niestety ;(
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 z wieczorka dobry rezacz dzialasz cos No dziś zderzak dotarł więc go rozebrałem... Kratkę chyba muszę dorwać bo delikatnie poryta i do malowania. no to miales robótkę ja mam jutro wolne i tez bym cos porezal ale nie mam co graty nie skompletowane niestety ;( Zrób zapas tak jak ja. Ja mam parę rzeczy do zrobienia a tu czasu nie ma.
talib1990 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie a co to bedzie dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie
Miszka82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie a co to bedzie dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie dziewczyna chce koniecznie z tym silnikiem
gregory Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie a co to bedzie dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie Jak już dziewczyna miałaby kupować auto za faceta to już byłoby źle
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie a co to bedzie dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie Jak już dziewczyna miałaby kupować auto za faceta to już byłoby źle Talib aż tak źle?
diman Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie a co to bedzie dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie to jak dziewczyna chce taka fure to niech se kupi
talib1990 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie a co to bedzie dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie dziewczyna chce koniecznie z tym silnikiem silnik ja chce, ona chce kremową skóre i sedana:P pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie a co to bedzie dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie Jak już dziewczyna miałaby kupować auto za faceta to już byłoby źle nie ma tak źle ale pierw się zajme jej Pumą, bo chce zamienić na A3 1.8T... musze powiedzieć że ta puma 1.7 to za***rdala 125 koni krótka skrzynia tona wagi na glebie daje rade :kox:
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pojade na trzepaki i podejme decyzje... mam nadzieje, że do wakacji znajde inne auto to problem zniknie a co to bedzie dziewczyna chce zebym kupił A6 2.8V6 z kremową skórą w sedanie .. a ja myśle o Leonie Top Sporcie to jak dziewczyna chce taka fure to niech se kupi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi