akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 tu tez widze ze sie pobijecie zaraz :gwizdanie: Miszce zaszkodziła chyba ta dębinka - pozostałość po Zakopanem! :polew: Włączyło mu się coś a'la jestem najlepszy, najsilniejszy, etc... :polew: :polew:
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 tu tez widze ze sie pobijecie zaraz :gwizdanie: Miszce zaszkodziła chyba ta dębinka - pozostałość po Zakopanem! :polew: Włączyło mu się coś a'la jestem najlepszy, najsilniejszy, etc... :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 tu tez widze ze sie pobijecie zaraz :gwizdanie: Miszce zaszkodziła chyba ta dębinka - pozostałość po Zakopanem! :polew: Włączyło mu się coś a'la jestem najlepszy, najsilniejszy, etc... :polew: :polew: się śmiej ale jakie B6 widziałem dziś w Zakopcu, B6 sedan kolor coś jak Twój, w pełnym pakiecie Sline - przynajmniej zewnątrz gryll eSowy itp
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 jeden z lepszych filmów...bardzo mi bliski zwłaszcza scena liczenia kasy Tak przypuszczałem, dlatego wkleiłem
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 tu tez widze ze sie pobijecie zaraz :gwizdanie: Miszce zaszkodziła chyba ta dębinka - pozostałość po Zakopanem! :polew: Włączyło mu się coś a'la jestem najlepszy, najsilniejszy, etc... :polew: :polew: się śmiej ale jakie B6 widziałem dziś w Zakopcu, B6 sedan kolor coś jak Twój, w pełnym pakiecie Sline - przynajmniej zewnątrz gryll eSowy itp No muszę to wyrezać! :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 jeden z lepszych filmów...bardzo mi bliski zwłaszcza scena liczenia kasy Tak przypuszczałem, dlatego wkleiłem dobra plomba idę w kimkę rano do roboty :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja też powoli zdupczam bo rano o 7ej pobudka.
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja też powoli zdupczam bo rano o 7ej pobudka. a ja posiedze bo musze wstawac jak sie obudze
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja też powoli zdupczam bo rano o 7ej pobudka. a ja posiedze bo musze wstawac jak sie obudze W sumie fajne uczucie, non-stop weekend. Ale to się nudzi ci powiem
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja też powoli zdupczam bo rano o 7ej pobudka. a ja posiedze bo musze wstawac jak sie obudze Ja może jakiś filmik włącze?
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja też powoli zdupczam bo rano o 7ej pobudka. a ja posiedze bo musze wstawac jak sie obudze W sumie fajne uczucie, non-stop weekend. Ale to się nudzi ci powiem jakbym mial wciul kasiory to bym rezal
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja też powoli zdupczam bo rano o 7ej pobudka. a ja posiedze bo musze wstawac jak sie obudze W sumie fajne uczucie, non-stop weekend. Ale to się nudzi ci powiem jakbym mial wciul kasiory to bym rezal :kox:
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja też powoli zdupczam bo rano o 7ej pobudka. a ja posiedze bo musze wstawac jak sie obudze W sumie fajne uczucie, non-stop weekend. Ale to się nudzi ci powiem jakbym mial wciul kasiory to bym rezal Zauważyłem, żeś się nieźle w rezanie wkręcił
Adrenalina Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jak ja nie cierpię poniedziałku :sick3:
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 siemka, ja jeszcze dzisiaj musialem wziasc wolne ale mam nadzieje ze jutro juz bedzie ok jak ja nie cierpię poniedziałku :sick3: ciekawe jak tam u Stasia :>
Adrenalina Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 siemka, ja jeszcze dzisiaj musialem wziasc wolne ale mam nadzieje ze jutro juz bedzie ok jak ja nie cierpię poniedziałku :sick3: ciekawe jak tam u Stasia :> jeszcze śpi ... nic ciekawego :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi