Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja przed chwilą widziałem artykuł , że nie zginął , że zginął jakiś podobny do niego i ten tego nie dementował i miał z tego radoche :) nawet rodzinie nic nie powiedział ;] myśle , że to reklama jakiegoś nowego jackassa ;)

to już kurde sam nie wiem, bo gdzieś też czytałem, że jednak zginął :mysli:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 22:36_________________________________________________

ja przed chwilą widziałem artykuł , że nie zginął , że zginął jakiś podobny do niego i ten tego nie dementował i miał z tego radoche :) nawet rodzinie nic nie powiedział ;] myśle , że to reklama jakiegoś nowego jackassa ;)

nom oby bo kolo jest wporzo :decayed:

no tylko ma zjebany ryj - podobny do Twojego :naughty:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

obawiam się że jelenia nie znajdziesz, ale pożyczyłem A-rkowi dokładkę z zderzaka przedliftowego i nie pasowała mu do polifta :)

Opublikowano

obawiam się że jelenia nie znajdziesz, ale pożyczyłem A-rkowi dokładkę z zderzaka przedliftowego i nie pasowała mu do polifta :)

k**wa k**wa k**wa i tak jakoś to sam sprawdzę. A zderzaków z dokładką pod spryski jak na lekarstwo :wallbash:
Opublikowano

sprzedam Ci mój za 800 zł jak chcesz :decayed::wink4:

Opublikowano

Potrzebuje tylko zderzak plus dokładkę reszta już leży i czeka. A całą belkę plus całe spryski z mocowanie wyrwałem za grosze :kox:
Opublikowano
  • Autor

ku*** ku*** ku*** i tak jakoś to sam sprawdzę. A zderzaków z dokładką pod spryski jak na lekarstwo :wallbash:

jak wygląda dokładka pod spryski ? :polew::tongue4:
Opublikowano

ja moge taniej, za 799zł :decayed:

Opublikowano

ku*** ku*** ku*** i tak jakoś to sam sprawdzę. A zderzaków z dokładką pod spryski jak na lekarstwo :wallbash:

jak wygląda dokładka pod spryski ? :polew::tongue4:

:ssij: nie widziałeś takiej :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

wiecie , że już mamy 20% z 22000 stron :D Max sie może powoli szykować :decayed:

Opublikowano

wiecie , że już mamy 20% z 22000 stron :D Max sie może powoli szykować :decayed:

jeszcze tylko 4 lata czyli może dożyje :kox:
Opublikowano

:naughty:

Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty: ja sie juz doczekac niemoge :kox:
Opublikowano

Siema z wieczora :naughty: I dobranoc. :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
:hi::bry::siema:
Opublikowano

:siema:

Ja chyba dzisiaj nie dotrę bo auto mam na klockach! Przy wymianie wahaczy okazało się, że śruba na zwrotnicy, która "trzyma" górne wahacze jest zapieczona na amen!!!!! Muszę kupić zwrotnicę i dziś się z tym chyba nie uporam. :kwasny:

Stanley sprawdź mi proszę ile kosztuje zwrotnica na lewą stronę (kierowcy) w ASO? :gwizdanie:

Opublikowano
Opublikowano

mnie dzisia tez nie bedzie bo ide na noc...

akjam niestety nie zakupilem tych led`ow na plytce bo nie bylo - sa krotsze... jak cos znajde zakupie nam :)

stanley jak sytuacja w pracy ??!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.