Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

:bry:

rękawiczki, czapka, kalesony itp... :decayed:

chyba rajtuzy :sick3::polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

:blink: a co w tym śmiesznego :cool1:

RAJTUZY dawno nie słyszałem tego słowa :tongue4:

A po drugie jakoś nie wyobrażam sobie siebie w kalesonach czy RAJTUZACH :polew: :polew: :polew:

Ostatni raz miałem coś takiego na sobie jak byłem w wojsku a miałem wtedy 19 lat

Opublikowano
Opublikowano

siema :> jak mlody Bóg :decayed: :decayed: :decayed:

Miszka jak chcesz kalesony to ci moge przyniesc z kopalni :wink4: ja chodze w robocie praktycznie codziennie w kalesonkach :kox:

Opublikowano

Stasiu siostra Moniki ma małe mieszkanko chyba 40m kwadratowych i wiem że narzeka bardzo na ogrzewanie gazem. Płaci duże rachunki a i to nie to centralne.

Opublikowano

:bry:

rękawiczki, czapka, kalesony itp... :decayed:

chyba rajtuzy :sick3::polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

:blink: a co w tym śmiesznego :cool1:

RAJTUZY dawno nie słyszałem tego słowa :tongue4:

A po drugie jakoś nie wyobrażam sobie siebie w kalesonach czy RAJTUZACH :polew: :polew: :polew:

Ostatni raz miałem coś takiego na sobie jak byłem w wojsku a miałem wtedy 19 lat

no to powiem ci że chyba nie masz do czynienia z pracą na powietrzu czyt. dworze i temperatury rzędu -10 st.C są ci obce :gwizdanie: ja ewentualnie jakieś kalesony bądź dresy ale trzeba zakładać bo inaczej nie przepracowałbyś 10 godzin w robocie :gwizdanie:

Opublikowano

Akurat mam taką pracę że nie muszę zakładać takich rzeczy.

Kilka lat temu pracowałem w magazynach gdzie temperatura wynosiła -26 stopni ale to wtedy miałem specjalne watowane ubrania przystosowane do takich temperatur i w każdej godzinie 10 minut przerwy na ciepłą kawę lub inne ciepłe napoje.

Opublikowano

Chciałbym mie zimno w pracy tak jak Wy... a mam ok 30 stopni... :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 13:32_________________________________________________Tak sie myje felgi... i nie tylko... :gwizdanie:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=180419

:gwizdanie:

Opublikowano

Chciałbym mie zimno w pracy tak jak Wy... a mam ok 30 stopni... :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 13:32_________________________________________________Tak sie myje felgi... i nie tylko... :gwizdanie:

:shocked: :shocked: :shocked:

Masakra.A mnie jest ciężko popryskać felgi środkiem do czyszczenia przed wjazdem na myjnie samochodową.Że nie wspomnę o samym wjeździe na myjnie,bo już nie pamiętam kiedy byłem ostatnio :gwizdanie:

Opublikowano

Gościu nawet tłumik polerował od spodu... :gwizdanie:

Opublikowano

no i chyba tydzień urlopu w robocie na takie czyszczonko ale efekt kox

BTW wrzucacie już zimówki ? zastanawiam się czy już tego nie zrobić

Opublikowano

Następny tydzień ma być jeszcze ciepły więc chyba jeszcze poczekam. Chociaż temperatura nie skacze wyżej niż 8 stopni :gwizdanie:

Opublikowano

Ja już równy tydzień jeżdżę na zimówkach,bo letnie zajechałem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

zdjcie222u.jpg

Opublikowano

Ja już równy tydzień jeżdżę na zimówkach,bo letnie zajechałem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

zdjcie222u.jpg

:shocked: sprawdź sobie geometrię :cool1:

Opublikowano

zdjcie222u.jpg

:blink: dokładnie

tak się opon normalnie nie zajeżdża ja mam już zajechane a ty to już przesadziłeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 15:16_________________________________________________a moje zimówki już czekają na założenie jeszcze ino wyważyć i można jak co roku zakładać na wozidło :naughty:

Opublikowano

zdjcie222u.jpg

Geometrię robiłem w czerwcu.Podejrzewam że to bardziej wina opon była bo kupowałem na tył na szybko przed wakacjami żeby tylko dojeździć do zimy.Przednie są prawie idealne tylko tył zjechałem.No i było też trochę zabawy z napędem Q :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

zdjcie222u.jpg

Geometrię robiłem w czerwcu.Podejrzewam że to bardziej wina opon była bo kupowałem na tył na szybko przed wakacjami żeby tylko dojeździć do zimy.Przednie są prawie idealne tylko tył zjechałem.No i było też trochę zabawy z napędem Q :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

miałem takie sliki w malaczu jakiś czas temu , może masz napęd na tył :naughty:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 16:05_________________________________________________http://www.fakt.pl/Mial-8-promili-i-zyje-Uwaga-Nie-wolno-go-nasladowac-,artykuly,133779,1.html

Opublikowano

zdjcie222u.jpg

miałem takie sliki w malaczu jakiś czas temu , może masz napęd na tył :naughty:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 16:05_________________________________________________http://www.fakt.pl/Mial-8-promili-i-zyje-Uwaga-Nie-wolno-go-nasladowac-,artykuly,133779,1.html

Tylko w czasie zabaw na parkingu :tongue4: :tongue4: :tongue4:

BTW : I obiecuje, że gdy wyjdzie ze szpitala, nie będzie już nadużywać alkoholu. :polew: :polew: :polew:

Coś ciężko mi uwierzyć :naughty:

Jak bym czytał posty Stana i Kędziora :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.