Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ukradkiem wychodzi... :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:kox::polew: :polew: :polew: :polew: Chciałbym widzieć mine mojej po takiej akcji... :decayed:

pewnie od razu dostał byś z pół obrotu bez pytań :naughty:

moja dala by mi od razu kare :polew: :polew: :polew:

tyś akurat lepszą akcje w energy odpier**lił i tylko 3 dni Cie nienawidziła :tongue4:

ja tego nie pamiętam :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 13:46_________________________________________________

ale Meksyk :kox:

Że niby co? :cool1::naughty:

:kox::polew: :polew: :polew: :polew: Chciałbym widzieć mine mojej po takiej akcji... :decayed:

pewnie od razu dostał byś z pół obrotu bez pytań :naughty:

moja dala by mi od razu kare :polew: :polew: :polew:

Jakie daje Ci kary? :naughty:

Kędzior za kare nie może do mnie przez miesiąc przyjeżdżać :decayed:

ja żeście rządzili tak że aż stoły latały to ja się nie dziwię :gwizdanie:

:decayed: :decayed:

Opublikowano

tyś akurat lepszą akcje w energy odpier**lił i tylko 3 dni Cie nienawidziła :tongue4:

cicho :gwizdanie: ja tylko rozmawialem i tego sie trzymajmy :decayed: :gwizdanie:

Kędzior za kare nie może do mnie przez miesiąc przyjeżdżać :decayed:

i w takim wypadku ja mam kare i Stasiek :polew: :polew:

Jakie daje Ci kary? :naughty:

chlosta itp :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Pewnego razu egzaminator zapytał studenta: Jak można zmierzyć wysokość budynku za pomocą barometru?

To bardzo łatwe - odpowiedział student - trzeba wejść na dach budynku, przywiązać barometr do długiego sznura i opuścić go tak, że dotknie powierzchni gruntu; potem wystarczy wciągnąć go, mierząc długość sznura.

Czy to jedyna metoda jaką pan zna? - zapytał zaskoczony profesor.

Ależ nie, można jeszcze, na przykład, zrzucić barometr z dachu budynku, mierząc czas jego spadku na ziemię; potem wystarczy tylko skorzystać ze szkolnego wzoru na drogę w spadku swobodnym.

I to wszystko, co pan wie na ten temat - rzekł coraz bardziej zdenerwowany egzaminator.

Znam jeszcze inne metody wyznaczania wysokości budynku za pomocą barometru - odpowiedział ze spokojem nie speszony student.

Proszę więc je podać - wykrzyknął zniecierpliwiony profesor.

Można, na przykład, wchodząc po schodach na dach, przykładać niesiony barometr do ścian klatki schodowej i zaznaczać kolejne jego długości; potem wystarczy tylko policzyć te znaczki i to daje wysokość budunku w jednostkach długości barometru. Można też, jeżeli dzień jest słoneczny, zmierzyć długość barometru i jego cienia, a następnie długość cienia budynku, skąd przez prostą proporcję obliczamy wysokość budynku. Jeśli ktoś woli bardziej wyrafinowane metody, to może przywiązać barometr do kawałka sznurka, żeby zrobić proste wahadło, a potem zmierzyć okres wahań tego wahadła na powierzchni gruntu i na dachu budynku. Wykorzystując wzór na okres wahadła można wyznaczyć z tych pomiarów efektywne wartości przyspieszenia ziemskiego, a stąd - posługując się prawem grawitacji Newtona - w zasadzie obliczyć wysokość budynku. Ale ja uważam - ciągnął dalej nie zmieszany student, nie zwracając uwagi na mdlejącego z wrażenia profesora - że najdokładniejszy wynik otrzymałbym, zanosząc ten barometr do biura zarządcy budynku. Mam tu ładny barometr - powiedziałbym do zarządcy - i podaruję go panu, jeśli poda mi pan dokładną wysokość budynku.

Czy naprawdę nie zna pan konwencjonalnej odpowiedzi na zadane pytanie? - wyszeptał zrezygnowany egzaminator.

Ależ znam, tylko to takie nudne, więc chciałem wymyśleć coś bardziej oryginalnego.

:decayed: :decayed:

nie ma lipy ,nie poszedł na łatwiznę :good::decayed:

Opublikowano

:hi:

f*ck u mnie w domq wszyscy chorzy tylko nie ja... jeszcze nie ja... :gwizdanie: :cool1:

no i przyszly wtorek pod SCC :good: popieram - przyjezdziemy - zobaczymy :)

Opublikowano

Musisz się jakoś trzymać tzn. wypij coś mocniejszego żebyś się nie zaraził. :naughty:

Opublikowano

Musisz się jakoś trzymać tzn. wypij coś mocniejszego żebyś się nie zaraził. :naughty:

trzeba zabic bakterie skoro zima tego nie zrobila ;);)

Opublikowano

po robocie

:naughty:

a ja trwam w postanowieniu nie picia :tongue4:

Opublikowano

po robocie

to ile jeszcze będziesz się męczył ? do piątku? soboty ?

Opublikowano

Witka chłopaki... zadam głupie pytanie :decayed:

a gdzie konkretnie ten spot pod Silesią.. bo taka sprawa, że zawsze jak byłem stawałem na dworze i w ogóle nie znam rozmiejscowienia tyych podziemnych parkingów pod SCC

Opublikowano

polsat, dobry film :decayed:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 20:53_________________________________________________Oko Bartoszu

Opublikowano

Witka chłopaki... zadam głupie pytanie :decayed:

a gdzie konkretnie ten spot pod Silesią.. bo taka sprawa, że zawsze jak byłem stawałem na dworze i w ogóle nie znam rozmiejscowienia tyych podziemnych parkingów pod SCC

w d*pie

jest nowy parking pod Silką pod tą nową częścią :naughty:

Opublikowano

po robocie

ja od sylwestra nic nie pilem... bo piwo sie nie liczy ;):kox:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:07_________________________________________________

Tyyy wogole lecisz jutro z nami?? ;)

Opublikowano

po robocie

ja od sylwestra nic nie pilem... bo piwo sie nie liczy ;):kox:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:07_________________________________________________

ad1 ja nawet piwa nie tykam :naughty:

ad2 w co Ty wierzysz :sarcastic:

Opublikowano

po robocie

ad1 ja nawet piwa nie tykam :naughty:

ad2 w co Ty wierzysz :sarcastic:

Miszka piwo to nie alkohol :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

a co do akjama jestem pelen optymizmu :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:25_________________________________________________wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? :decayed::naughty::decayed:

Opublikowano
:siema: :gwizdanie:
Opublikowano

no prosze ;)

ponawiam pytanko : Tyyy wogole lecisz jutro z nami?? :cool1: :gwizdanie: :kox::naughty::decayed:

Opublikowano

po robocie

no to będzie całe 7 dni :kox:

:notworthy:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

no prosze ;)

ponawiam pytanko : Tyyy wogole lecisz jutro z nami?? :cool1: :gwizdanie: :kox::naughty::decayed:

Kto wie... :kox::naughty:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.