Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Coś qr** nie domaga i bez sensu było robić korektę i później zaś korektę! :angry:

uuu a wiadomo co jest nie tak, czy dopiero bedziesz szukal?

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dopiero będę szukał bo tak na szybko nie było czasu... Musiałem wracać bo do robo idę na noc. :disgust: Chętnie bym go tam zostawił bo wiem, że by to ogarnął ale nie było jak. :kwasny:

Opublikowano

Nie chodzi o turbo właśnie... Gdzieś coś z dołu słychać ale nie chciał tak na oko mówić a nie było czasu na ściągnięcie paska osprzętu i posłuchanie stetoskopem. :naughty: Normalnie jak pacjent w szpitalu. :kox:

Opublikowano

Raczej nie skoro wszystko jest nowe... Pompa, rozrząd, na bank nie turbo... Właśnie o tym mówił, że coś jeszcze może być zyebane i przez to coś tam nie hula tak jak powinno - może alternator pada... No cza sprawdzić i wtedy działać. :wink4:

Opublikowano
Raczej nie skoro wszystko jest nowe... Pompa, rozrząd, na bank nie turbo... Właśnie o tym mówił, że coś jeszcze może być zyebane i przez to coś tam nie hula tak jak powinno - może alternator pada... No cza sprawdzić i wtedy działać. :wink4:

zaś koszta :facepalm:, no nie raz tak bywa, trzeba inwestować - kolejna nowa cześć w aucie :decayed:

Opublikowano

Po prostu nie chciał Ci zrobić korekty i nawymyślał że coś w trawie piszczy :decayed::grin:

Opublikowano

zaś koszta :facepalm:, no nie raz tak bywa, trzeba inwestować - kolejna nowa cześć w aucie :decayed:

No właśnie te koszta... Ciekawy jestem sam tego co to może być? :angry:
Po prostu nie chciał Ci zrobić korekty i nawymyślał że coś w trawie piszczy :decayed::grin:

:decayed: :decayed:

Ale dla poprawy humoru dotarła dzisiaj długo oczekiwana przesyłka... :whistling:

Opublikowano

oby jakas pier**la

Opublikowano

No właśnie te koszta... Ciekawy jestem sam tego co to może być? :angry:

Ale dla poprawy humoru dotarła dzisiaj długo oczekiwana przesyłka... :whistling:

kapa silnika będzie :shock3:?

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

co to znowu wymysliłeś ? cuś do wozu?

Opublikowano

na bank jakaś pierdoła do 600zł:decayed:

Opublikowano

zalozylem te dystanse od staska 6mm i nieobciera, odstep od wahacza na grubosc zapalki :decayed: mam nadzieje ze nic nie bedzie przycieralo podczas jazdy.

Arturoo jakie ty masz et? ja mam 8j, et 48

Opublikowano
zalozylem te dystanse od staska 6mm i nieobciera, odstep od wahacza na grubosc zapalki :decayed: mam nadzieje ze nic nie bedzie przycieralo podczas jazdy.

bierzesz je ? :decayed:

Opublikowano

jak to biore? pozyczam:decayed: na wiosne ci je oddam :grin::grin::grin:
Opublikowano
oby jakas pier**la
Oby. :good:
Więcej nie inwestuję. :decayed:
Opublikowano

:polew:

Opublikowano
:nabijasie: :nabijasie:
Opublikowano
oby jakas pier**la
Oby. :good:
Więcej nie inwestuję. :decayed:

to cos tam na tym ebay wyczaił ?

Opublikowano

:polew:

:decayed:

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

:nabijasie: :nabijasie:

:grin::grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.