Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miszka raz byś stał jak gupi .uj na końcu kolejki to uwierz ze byś tak zrobił jak oni :wink::naughty:

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ----------

sciulu nie mówi sie w TIRACH tylko samochodach ciężarowych :grin:

psuy :beer:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Miszka raz byś stał jak gupi .uj na końcu kolejki to uwierz ze byś tak zrobił jak oni :wink::naughty:

-

pierdolenie i tyle, nie będę kontynuował tematu, jazda na suwak wygląda inaczej ale w PL tak jeżdżą :facepalm: ustalają jakieś swoje zasady

---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

tu masz reportaż, zobacz i później się wypowiedz

Opublikowano

miszka suwak to teoria w naszym kraju :facepalm:

Opublikowano

to cza to w życie wprowadzać.....duże autka powinny to robić również....jak to robią tylko małe to potem k**wy lecą :wink:

Opublikowano

ale co sie dziwic ostatnio jade a4 na wroclaw i tir tira wyprzedzal ten co wyprzedzal wjebal sie drugiemu prawie na ryj jak wracal na swoj pas i ta gadka na cb..ze ten wyprzedzany powinien wyhamowac tak zeby tamten mogl zjechac na prawy pas:polew: k**wa paranoja jakis ciol z pksu prowadzi taki ciezki pojazd z takim gabarytem i tak pier:doh:

Opublikowano

chodzi o to że wszyscy myślą że ci co lecą lewym pasem się wpierdalają ale po co zjeżdżać na prawy skoro zwężka jest np za 1km , blokada powoduje tylko to że korek jest większy - brak kultury i tyle dziękuję dobranoc

przejdźmy do przyjemniejszych tematów :wink:

ćwiortka żołądkowej gorzkiej wjechała na tapetę :kox:

Opublikowano

z tym blokowaniem przed zwezka to jest tak samo jak zawalidroga(mala) wjedzie na lewy pas a tobie sie spieszy:doh:

i amen:decayed:

psyt tak na rozluznienie atmosfery:decayed:

Opublikowano
z tym blokowaniem przed zwezka to jest tak samo jak zawalidroga(mala) wjedzie na lewy pas a tobie sie spieszy:doh:

i amen:decayed:

nie bo zawalidrogę jebniesz prawym i po zabiegu a blokady albo pasem zieleni albo poboczem :grin:
Opublikowano

:hi:

Psyt :)

Tapatalk 4

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

psyt:slina: tydzień wolnego :decayed:

Opublikowano
popkorn.pl_erotyka_365809.jpg
Opublikowano

Nie kozaczę tylko turzol może być nie świadomy :whistling: No rano mi straż szum robiła że pospać się nie dało :decayed:

Opublikowano

bbc

top ger z polonezem teraz

Opublikowano

curva, przehandlowałem na róznych forach setki jak nie tysiące różnego stuffu i nikt nigdy nie zrobił mi czarnego PR. jak było cos na rzeczy to zawsze dało się dogadać w ludzki sposób bez spiny, ale tutaj jest klasyczny beton. nie wiem co jeszcze napisać ale ta sytuacja to jak dla mnie kur(w)iozum :facepalm:

Opublikowano

curva, przehandlowałem na róznych forach setki jak nie tysiące różnego stuffu i nikt nigdy nie zrobił mi czarnego PR. jak było cos na rzeczy to zawsze dało się dogadać w ludzki sposób bez spiny, ale tutaj jest klasyczny beton. nie wiem co jeszcze napisać ale ta sytuacja kur(w)iozum dla mnie :facepalm:

dziś zawoziłem twoje graty do Dijm-a :wink:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

Hammer coś znów reza:wink:

Opublikowano

Ja dopilnowałem ze swojej str żeby transakcja była czysta od początku do końca, ktoś ma inne podejście - trudno, ja nie będe z tym wojował, mam inne problemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.