akjam Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Bry,zalezy mi zeby moc podpinac wlasnie tez inne auta Kędzior będzie zarobkowo działał z kabelkiem.
pajda Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Bry,zalezy mi zeby moc podpinac wlasnie tez inne auta Kędzior będzie zarobkowo działał z kabelkiem. napisz lepiej do hamera ma bardzo dobre kable + sterowniki , u siemiana kupisz 2x drożej niż u hamera ja mam swój od hamera i działa od B5 do B8 a za 40 zł to se mozesz finke kupić na nie kabel , chyba że kabel do satelity
pajda Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 a co tu sie dzieje, nikt nie pije ja bylem na urodzinkach i machłem 3 drinki także delikatnie a teraz herbatka z prądem
tomaszstn Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 a co tu sie dzieje, nikt nie pije ja bylem na urodzinkach i machłem 3 drinki także delikatnie a teraz herbatka z prądem Mi 2 dni uciekły z życia PS: Więcej nie piję
Multis Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to zdrowie panowie , stock cytrynkowy z colą delikatnie po pracy i przed pracą .... Co się nie pije jak pije...
turzol Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to zdrowie panowie , stock cytrynkowy z colą delikatnie po pracy i przed pracą .... Co się nie pije jak pije... no to pyrsk Sorry multis za dziwny telefon dzisiaj, ale szwagier mi ciśnienie podniósł
Multis Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to zdrowie panowie , stock cytrynkowy z colą delikatnie po pracy i przed pracą .... Co się nie pije jak pije... no to pyrsk Sorry multis za dziwny telefon dzisiaj, ale szwagier mi ciśnienie podniósł Szwagier to nie rodzina, więc wybaczone, widać jakis podejrzany typ...
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to wypijcie moje zdrowie bo ja w robo siedzę
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 wróciłem od teściów - imieniny były ale delikatnie jak zawsze
pajda Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ---------- z pogorii ludzi dużo? jak woda, to że mokra to się domyślam
oprych Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Woda lekko zimna nie ma tragedii jak moja mała siedzi cały czas to nie ma zle ludzi tez nie zawiera miejsca w UJ
kraver Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Chopy szybkie pytanie wie ktoś może jak w b5przestawic temperatture na climatroniku i na zegarkach na celcjusza ?? Bo nie wiem jakim cudem us mi sie zrobił i mam w fahrenheitach
oprych Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Trzeba kombinacje nacisnąć chyba obieg zamknięty i góra
Rekomendowane odpowiedzi