pajda Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 siemka dziś wóz poszedł na serwis i się zaczeło olej filtry czyli standart potem sprawdzenie bo cos kierą trzepie i co tarcze krzywe (heble robione w listopadzie nowe tarcze klocki ) i na koniec doszedł wyciek -> uszczelka przy głowicy
stanley Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 siemka dziś wóz poszedł na serwis i się zaczeło olej filtry czyli standart potem sprawdzenie bo cos kierą trzepie i co tarcze krzywe (heble robione w listopadzie nowe tarcze klocki ) i na koniec doszedł wyciek -> uszczelka przy głowicy mówiłeś, że budą CI trzepie, a nie kierownicą.... uszczelka ktora dokladnie ? z pokrywy zaworow, czy pod głowica ?
akjam Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 A turbo dalej zdrowe... A tak na serio to trochę kapa z tą uszczelką ale wszystko się ogarnie.
pajda Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 siemka dziś wóz poszedł na serwis i się zaczeło olej filtry czyli standart potem sprawdzenie bo cos kierą trzepie i co tarcze krzywe (heble robione w listopadzie nowe tarcze klocki ) i na koniec doszedł wyciek -> uszczelka przy głowicy mówiłeś, że budą CI trzepie, a nie kierownicą.... uszczelka ktora dokladnie ? z pokrywy zaworow, czy pod głowica ? no budą i kierą wszystkim pod głowicą
horny devil Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 siemka dziś wóz poszedł na serwis i się zaczeło olej filtry czyli standart potem sprawdzenie bo cos kierą trzepie i co tarcze krzywe (heble robione w listopadzie nowe tarcze klocki ) i na koniec doszedł wyciek -> uszczelka przy głowicy mówiłeś, że budą CI trzepie, a nie kierownicą.... uszczelka ktora dokladnie ? z pokrywy zaworow, czy pod głowica ? no budą i kierą wszystkim pod głowicą Zmień serwis
pajda Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 siemka dziś wóz poszedł na serwis i się zaczeło olej filtry czyli standart potem sprawdzenie bo cos kierą trzepie i co tarcze krzywe (heble robione w listopadzie nowe tarcze klocki ) i na koniec doszedł wyciek -> uszczelka przy głowicy mówiłeś, że budą CI trzepie, a nie kierownicą.... uszczelka ktora dokladnie ? z pokrywy zaworow, czy pod głowica ? no budą i kierą wszystkim pod głowicą Zmień serwis chyba auto
oprych Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Czyli jutro na Gliwice nie jedziesz? Ale przecież audi masz zdrowe Nowe auto i takie cyrki szkoda
diman Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Czyli jutro na Gliwice nie jedziesz? Ale przecież audi masz zdrowe Nowe auto i takie cyrki szkoda Do tego czasu zdąży juz kupić nowe wozidlo hehe
stanley Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 siemka dziś wóz poszedł na serwis i się zaczeło olej filtry czyli standart potem sprawdzenie bo cos kierą trzepie i co tarcze krzywe (heble robione w listopadzie nowe tarcze klocki ) i na koniec doszedł wyciek -> uszczelka przy głowicy mówiłeś, że budą CI trzepie, a nie kierownicą.... uszczelka ktora dokladnie ? z pokrywy zaworow, czy pod głowica ? no budą i kierą wszystkim pod głowicą kosmetyka PS. Jutro jadę po robo do SG. Baśka jakieś krzesła kupiła to zawitam na spota
akjam Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 No pewnie, że wszystko się zrobi. A koszty takiej roboty uszczelki?
afroo. Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Chopy wie ktoś coś o gwincie TEIN? Gość u nas sprzedaje i mi nabił klina, mam dylematy teraz co pakować na wozidło.. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/307763-zawieszenie-gwintowane-gwint-tein-16stopni-regulacji-twardosci-a4-b6-b7-quattrooska/ Edytowane 12 Lutego 2015 przez afroo.
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Chopy wie ktoś coś o gwincie TEIN? Gość u nas sprzedaje i mi nabił klina, mam dylematy teraz co pakować na wozidło.. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/307763-zawieszenie-gwintowane-gwint-tein-16stopni-regulacji-twardosci-a4-b6-b7-quattrooska/ Bardzo dobry zawias Pajda, nie sraczkuj, nie kupisz narożnika i zrobisz za to auto
pajda Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Czyli jutro na Gliwice nie jedziesz? Ale przecież audi masz zdrowe Nowe auto i takie cyrki szkoda Jakie nowe pisałem o audi. Vw chodzi jak ta lala[emoji2] zreszta byl dobrze opity Chopy wie ktoś coś o gwincie TEIN? Gość u nas sprzedaje i mi nabił klina, mam dylematy teraz co pakować na wozidło.. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/307763-zawieszenie-gwintowane-gwint-tein-16stopni-regulacji-twardosci-a4-b6-b7-quattrooska/ Bardzo dobry zawias Pajda, nie sraczkuj, nie kupisz narożnika i zrobisz za to auto Naroznik juz kupiony
akjam Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 (...) Pajda, nie sraczkuj, nie kupisz narożnika i zrobisz za to auto
stanley Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Miszka, widzę, że godnie reprezentowałeś nasz region w wypowiedziach http://a4-klub.pl/index.php?/topic/220084-toasty-cytaty-dziwne-powiedzonka-i-inne/page-2
Rekomendowane odpowiedzi