stanley Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na spota byś przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na spota byś przyjechał uwierz mi, że chętnie bym wpadł ale raz jeszcze napiszę jak to u mnie wygląda, kończę robotę koło 17, na 17:30 odbieram małą i jestem z nią sam, Ula jak pracuje na 9 to jest w domu po 18, a jak ma na 13 to wraca koło 21 więc czasowo nie ogarniam, jak się zrobi cieplej to z małą wpadnę na jakiego rodzinnego spota i to nie są wymówki tylko najzwyczajniej w świcie nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na spota byś przyjechał uwierz mi, że chętnie bym wpadł ale raz jeszcze napiszę jak to u mnie wygląda, kończę robotę koło 17, na 17:30 odbieram małą i jestem z nią sam, Ula jak pracuje na 9 to jest w domu po 18, a jak ma na 13 to wraca koło 21 więc czasowo nie ogarniam, jak się zrobi cieplej to z małą wpadnę na jakiego rodzinnego spotai to nie są wymówki tylko najzwyczajniej w świcie nie mam czasu Wiem o czym mówisz...czasem też to mam tak popaprane ,że nie wydalam czasowo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na spota byś przyjechał uwierz mi, że chętnie bym wpadł ale raz jeszcze napiszę jak to u mnie wygląda, kończę robotę koło 17, na 17:30 odbieram małą i jestem z nią sam, Ula jak pracuje na 9 to jest w domu po 18, a jak ma na 13 to wraca koło 21 więc czasowo nie ogarniam, jak się zrobi cieplej to z małą wpadnę na jakiego rodzinnego spota i to nie są wymówki tylko najzwyczajniej w świcie nie mam czasu W Nowej Polsce będziesz miał więcej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na spota byś przyjechał uwierz mi, że chętnie bym wpadł ale raz jeszcze napiszę jak to u mnie wygląda, kończę robotę koło 17, na 17:30 odbieram małą i jestem z nią sam, Ula jak pracuje na 9 to jest w domu po 18, a jak ma na 13 to wraca koło 21 więc czasowo nie ogarniam, jak się zrobi cieplej to z małą wpadnę na jakiego rodzinnego spotai to nie są wymówki tylko najzwyczajniej w świcie nie mam czasu W Nowej Polsce będziesz miał więcej czasu Patrz jaki optymista ....ciekawe kiedy do łask wrócą różańce przy lusterka...tyle ,że tym razem jako obowiązkowe przy przeglądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Kto dziś będzie bo jakaś cisza...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ja nie ... [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na spota byś przyjechał uwierz mi, że chętnie bym wpadł ale raz jeszcze napiszę jak to u mnie wygląda, kończę robotę koło 17, na 17:30 odbieram małą i jestem z nią sam, Ula jak pracuje na 9 to jest w domu po 18, a jak ma na 13 to wraca koło 21 więc czasowo nie ogarniam, jak się zrobi cieplej to z małą wpadnę na jakiego rodzinnego spotai to nie są wymówki tylko najzwyczajniej w świcie nie mam czasu W Nowej Polsce będziesz miał więcej czasu Mała do dziadków a ty na kebsa. Spot nie trwa 5 godzin i na godzinka sppkoknie mozesz wyskoczyc i to raz na pol roku. Wiec dasz rade ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Polać mu A Ty Miszka mobilizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Gdzie Was szukać? I tak muszę do SCC podjechać to wpadnę. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Następnym obibokDawaj na spota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Przed chwilą odebrałem autko z wymiany rozrządu i powiem Wam,że cena mnie powaliła na kolana. No ale cóż teraz przynajmniej mogę jechać prawie spokojnie na wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 w pracy na popo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ja MOŻE się wyrobię, będę pod tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi