pajda Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 miło było poznać i do następnego Mnie również i do następnegoCoś fotka nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 miło było poznać i do następnego Mnie również i do następnegoCoś fotka nie działa działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 miło było poznać i do następnego Mnie również i do następnegoCoś fotka nie działa lej więcej Coli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 działa Ty c**ju ino żeś się najebał i nie widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 psyt Przez Kato przeszedł delikatny grad delikatny ? ja dziś robiłem z ziomkiem przeprowadzkę z Miko do Kato, tyle co wypakowaliśmy ostatnią przyczepę na Koszutce przed 18 i jak wyjechałem to istny armageddon, nic nie było widać jadąc autem, grad mały raczej strat nie wyrządził, ale te podmuchy wiatru i wiadra z nieba - naprawdę ostro było chyba nigdy się tak nie bałem jadąc autem dobra koniec pierdolenia... myk reszta łyszki z wczoraj i spać - robota fizyczna nie dla mnie z pkt widzenia mojej roboty, planów budżetowych itp - mały ( wielkość groszku) mogło już doyebać i lecieć wielkości ping ponga też na to liczyłem od razu tel do mojej czy gradobicie jest co by z garażu wyjeżdżała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 działa Ty c**ju ino żeś się najebał i nie widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 miło było poznać i do następnego Mnie również i do następnegoCoś fotka nie działa działa No teraz to jaWidocznie miałem za mało wlane Zdrówko [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 pyrsk .....tego było trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 To Pyrsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ja dalej psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 miło było poznać i do następnego Mnie również i do następnegoCoś fotka nie działa Pajda...bardzo ładnie wygląda ten "twój pyszczek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) a w planach jutro rano rower Edytowane 18 Lipca 2015 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 działa Ty c**ju ino żeś się najebał i nie widzisz Miszka...jak zwykle rozdupiłeś mi system :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ................ :polew: ...był drin "RAZ" ...i zara będzie "DWA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 działa Ty c**ju ino żeś się najebał i nie widzisz Miszka...jak zwykle rozdupiłeś mi system :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ................ :polew: ...był drin "RAZ" ...i zara będzie "DWA" tyś jest jednak pijok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 eee...tam zaro pijok... delektuja sie zresztą Ewka również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 delektuja sie zresztą Ewka również ucałuj szanowną małżonkę PS. 5520964146 in progress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 delektuja sie zresztą Ewka również ucałuj szanowną małżonkę PS. 5520964146 in progress ucałowana Eee...o co chodzi z tym 5520964146 bo nawet nie jest to nr tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ucałowana dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi