ucho.77 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Miszka drugi dzień na browarze i na Baczyńskiego coś ma być
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 no to git trzeba coś wciągnąć na obiad i wio
Horneth Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Chłopaki miałby ktoś pożyczyć na wrzesień bagażnik na dach i box ?
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Miszka drugi dzień na browarze i na Baczyńskiego coś ma być Na browarze wczoraj szalu nie bylo
morsik26 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Chłopaki miałby ktoś pożyczyć na wrzesień bagażnik na dach i box ?Same Belki na relingi mam moge pozyczyc
afroo. Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Chłopaki miałby ktoś pożyczyć na wrzesień bagażnik na dach i box ? Jak nie znajdziesz nikogo to dzwoń do Marcina z auto-boxy.pl i dogaduj się co do ceny. ; )
Horneth Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki chłopaki. Odezwę się jak coś Morsik. Fakt SE2015 średnie w tym roku. Czesi pokazali klasę - te Scirocco miażdżyło łeb i Felicia ...
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki chłopaki. Odezwę się jak coś Morsik. Fakt SE2015 średnie w tym roku. Czesi pokazali klasę - te Scirocco miażdżyło łeb i Felicia ... Krzysiek, jak nie będę brał do Cro, to mogę Ci pożyczyć psyt
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Psyt Od kiedy z ciebie taki romantyk?
oprych Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Siemanko powróciłem Chcielibyśmy wszystkim podziękować za waszą obecność w tak ważnym dla nas dniu za miłe zaskoczenie prezentami (na pewno się przydadzą, teraz nie będzie wojny o widelce)no i ta karteczka - nie spodziewaliśmy się i pozostaje mi się tylko pożegnać z garażem i widzimy się na zatorze Dziękujemy jeszcze raz
ucho.77 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Od kiedy z ciebie taki romantyk? wyciągnęli mnie na komunikacją miejską
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Psyt Od kiedy z ciebie taki romantyk? Ucho z ukochaną (butelką piwa) o zachodzie słońca - wszystko w normie
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Od kiedy z ciebie taki romantyk? wyciągnęli mnie na komunikacją miejską no ja w tym wieku to juz dawno sie romantyzm stracił Siemanko powróciłem Chcielibyśmy wszystkim podziękować za waszą obecność w tak ważnym dla nas dniu za miłe zaskoczenie prezentami (na pewno się przydadzą, teraz nie będzie wojny o widelce)no i ta karteczka - nie spodziewaliśmy się i pozostaje mi się tylko pożegnać z garażem i widzimy się na zatorze Dziękujemy jeszcze raz jutro zadzwonie do Sylwi tzn pani Sop.... i odkupie kilka gratów z garażu po cenie której jej powiedziałeś że tyle kosztowało
Rekomendowane odpowiedzi